Fotboll

Ja, man kan säga att jag haft en urusel vårsesång i fotbollen.. säsongen började jätte bra och jag gjorde flera mål och allt kändes as bra, men sen kom skada efter skada.. Hade problem med ljumskarna, fick inflamation i hälen och mitt ena ledband "gick upp" igen.. Men som tur var kom sommarvilan lägligt och det behövdes. Nu när höstsesången drog igång känns det bra igen. Har dock inte kunnat träna så mycket för jobbet och har även vart utomlands.. I turkeit drog jag på mig värsta förkylningen som vägrar släppa så det är segt.. men den dör väl ut den med snart.. Men äntligen känns det så jävla bra igen för mig i fotbollen!!

Igår hade vi match med A-laget mot tölö 2, vann med 2-0, så jäääääävla gött !! Gjorde ett mål och en assist, sen på kvällen fick jag även vara med b-laget och spela mot lerkil (världens fulaste lag) Det blev 3-3 och jag gjorde 2 mål och blev utsett till matchens bästa spelare och fick västa spa kittet med body scrubb, lotion, pads mm .

Så det kändes som allt lossnade igår, 3 mål och en assist får man väl vara nöjd med tycker jag! :)
Hoppas att detta håller i sig nu hela säsången!!



Webcam!

Shit vilken grym inbyggd cam det är på datorn!:D haha ..

Snygga bilder ;)



 

 

Min nya supergosiga tröja!


Längsta veckan

Det har nog vart den längsta veckan någonsin tror jag! Den har vart så himla lång och ganska tråkig faktiskt.. Har bara saknat våra pojkar jätte mycket! Det blev så tomt när vi åkte hem efter att ha vart med dom i en hel vecka dygnet runt.

Men ikvääääll landar dom 19.00 , fast jag jobbar ju som sagt, men nu är det bara 9 timmar kvar tills jag får träffa JOHAN <3 Wiie !! Oh, jag längtar så jag dör . Ska inte sova en blund inatt, för sen drar han ju imorgon :'(


Har vart i kungsbacka idag med mamma. Hittade en as fin stickad tröja !! :) Love it!


Hjälp!

Någon som har hört låten Hush Hush och vet vem artisten/bandet som sjunger är??


Vill verkligen få reda på det, hittar den inte på spotify mm.


Kom hem nu !!

Nu får ni allt ta och komma hem pojkar! Jag saknar ju ihjäl mig efter er och speciellt efter dig!

 men imorgon kl 19.00 landar ni och då jobbar jag :( Fast 24.00 då jag slutar drar jag så fort jag bara kan in till fröölunda för att spendera några timmar meed baby. Helst vil jag nog att tiden ska stoppa så att det inte blir söndag, för då flyttar han :'( Gosh , kommer sakna dig som en galning! Men som tur kommer du hem på fredag igen och hela gänget åker ner till helsingborg och hjälper dig att flytta på lördagen, kommer bli så "kul" om man nu kan kalla det så :P Karro och jag har även köpt världens bästa inflyttningspresent xD HAHA !


Just nu gör jag ingenting, har bara trååkigt :( Börjar jobba kl 5 idag, så ska nog sätta mig och scrappa lite nu, ska även leta möbler och lite stuff till mitt rum. Ska äntligen göra om här! 

Btw. jag har köpt en grym laptop , äntligen har jag en egen dator, sååå skönt !!  


En superdunderbra resa!!

Nu har jag och karro kommit hem från alanya medans pojkarna fortfarande är kvar :( Det kändes så tomt och tråkigt att lämna dem när dom inte följde med oss hem. Det hade känts bättre om alla 5 skulle åkt hem samtiigt.. men men .
Vi har iaf haft en grym resa!! Med massa solande och fest 6 av 6 dagar!! har sovit ca 3 timmar varje natt, förstod inte hur vi orkade , men det var så jävla kul hela tiden, så vi hann inte tänka på att sova!! Detta var nog en av de bästa resorna jag gjort med de roligaste personerna !! Det var jätte skönt att få vara med johan en hel vecka i sträck eftersom han flyttar till helsingborg på lördag, kommer bli så jobbigt:( jag saknar honom redan jätte mycket och det har bara gått två dagar.. :( Han ringde mig igår för att säga hur mkt han saknde mig och att det inte var lika roligt utan oss där. Han ville bara hem .. Gullis <3

Här kommer några random bilder från veckan i alanya!










































Älskade Annika !

Bara för att jag är trött , saknar Annika och inte har ngt speciellt att göra tänkte jag att jag kan göra en liten gästblogg !
Annika kommer hem imorgon , så ni vet , ni som saknar henne , för det gör jag !
Men det jag har hört från Annika . dvs inte alls mkt , är att hon iallafall har grymt kul och det har ni väl inte ens tänkt ngt annat.. dom är ju fan 5 st grymt roliga människor tillsammans . så tråkigt kan dom ju inte ha iallafall! :)
är riktigt avis . och annika har ju grunden till att bli brun nu med så ah . det ska inte bli kul att träffa henne och känna sig blek som en jag vet inte vad :P haha ..

Jag som skriver har ju såklart en egen blogg . http://Synchroskater.blogg.se som ni gärna får kolla in om ni är sugna ;)

nu ska jag dra mig igen ,
men stå ut , annika kommer hem imorgon ;)

älskar dig gumman .....


ALANYA !!

Here we cooome !!!

FAN VAD KUL VI SKA HA !!

Semester

Det är så jädra skönt med semester så det är helt sjukt !! Hade velat ha semester i några veckor till, en fem - sex veckor hade nog vart lagom istället för tre. Men på lördag åker vi ju till turkiet och det kommer bli så jävla skoj ! kommer i och för sig vara sjukt trött när vi kommer hem, antar att det inte kommer bli så mycket sömn med allt festande och solande.. Men det är så det ska vara ! :)

Idag har jag tagit en lång sovmorgon och bara varit hemma, har gjort lite hushållsgrejer lagat mat och suttit och scrappat. Nu ska jag åka iväg till träningen och efter det drar jag och karro till johan , martin o tobbe :)

Skara sommarland!

I lördags åkte jag karro och johan till skara sommarland!! Det var grymt kul !! Hade en heldag där från 11- 19 och avslutade kvällen hemma hos karro. Vi hade kanonväder och åkte hur mycket grejer som helst, vattenlandet var dock roligast! och vet ni? Jag åkte fritt fall för första gången ! Det var lite läskigt ;) haha.

Det var väldigt mycket folk eftersom det var så fint väder, strålande sol och typ 25 grader. Därför blev det så långa köer till allting, framför allt i vattenlandet! Så vi hann bara åka alla saker en gång, det var lite segt men det gör inget, man kommer ju dit fler gånger! Har redan planerat att åkat dit nästa sommar igen ! :D

Några bilder från dagen, fast det blev inte så många


Johan åker vattenskidor på 1 (!!) skida , galet.





I väntan på berg och dalbana






Kolla vår stjärnvinst ;)

Jag blir så irriterad !

Alltså, när man för en gångs skull gör EXAKT som man blir tillsagd så är det också fel?

Efter att jag blivit struken vid första antaglningen så ringde jag studera och frågade hur vi skulle lösa det. Då sa hon "skicka bara in ditt matte c betyg och så söker du om på nytt exakt så du sökte första gångne" japp, då gjorde jag det redan samma dag och sen var det bara att vänta tills andra urvalet var klart och lades upp på internet . Jag har ju vart så jävla nervös över detta så det ärr helt sjukt .. så igår , när jag var påväg hem från lund , så skickar min bror ett sms där han säger att jag blivit struken igen !!?? VA FAN HÄNDER ?

Jag ringde till studera på direkten igen och frågade varför jag blivit struken då säger hon att jag inte är anmäld o frågar hur jag anmälde mig, jag sa att jag gjort exakt så jag blev tillsagd att göra och då sa hon att man inte kunde göra så, att dom har ett nytt system på hur man söker om och att dom fick själva reda på detta systemet några dagar efter att första antagningsbeskedet kommit !!

Så dom har alltså, sagt en grej till mig som jag gör och sen dagen därpå så funkar det inte att göra så och därför har inte min anmälan kommit med ! Blir så jävla irriterad, för denna gången gjorde jag verkligen som jag skulle och som dom sa och så ändrar dom mitt i allting utan att säga ett skit??

Jag ringde nyss till dom igen och frågade hur dom skulle lösa detta, hon sa att det inte gick, att dom fick göra en sen återanmälan och att det var upp till mig att ringa till lund och försöka lösa det. Det är la fan inte mitt problem att lösa detta ? det ärju dom som gjort fel ! :O Dom suger rent ut sagt. fuck them .

Nu kanske jag inte kan flytta till en as mysig stad med en underbar person :$ Va fan händer mellan oss då? Vill inte ens tänka den tanken :(

I´m so happy!

Jag går runt med ett leende på läpparna hela tiden nu , en på mitt jobb sa; du ser väldigt kär ut. ja, det kanske är exakt vad jag är ! :) har inte haft den här känslan på över ett halvår nu, så himla härligt!

Hade en jätte mysig kväll med baby igår, åkte till havet och satt och myste hela kvällen! Han åkte till jobbet tidigt imorse, men jag fick sova kvar och gick upp vid halv 10 , då jag skulle åka och klippa mig hos sofia . Vi klippte upp håret mycket mera denna gången, så det känns bra! :)

Ska strax åka till stranden, förmodlingen med milla.


Semester!!

Äntliiiiigen !! Idag var sista jobb dagen på 3 veckor, så otroligt skönt eftersom jag jobbat så himla mycket!

Hari nte hunnit med bloggen någonting det senaste eftersom jag inte suttit vid datorn. Nu på sommaren blir det ofta så när man gör massa andra saker!!

De 2 senaste veckorna har vart jätte bra och vi har haft många härliga och roliga kvällar! Jag  mår helt enkelt jätte bra nu och trivs med människorna i min närhet!! pirr i magen har jag också ! (a)



Imon ? eller på tisdag får jag reda på intagningen i helsingborg.. jag är så jävla nervös så det är helt sinnessjukt !! Jag mår dåligt bara ajg tänker på det.. jag vill , verkligen vill och läntar dit och har planerat massa saker om jag kommer in som jag verkligen inte borde göra.. men det har jag gjort och kommer jag inte in kommer jag lipa sönder och bara gå och deppa !!
hur blir det då med dig?? ska vi bo sååå långt ifrånvarandra? :( neej, jag vill verklien till helsingborg och ett extra plus är att du med ska dit!!

nu ska jag sova.

Jag börjar min semseter med att köra ner min bror till lund och stannar där till ondag !

RSS 2.0