Dagen slutade i alla fall helt okej .

Jag gick upp vid 9 för jag och milla skulle till stranden, skickade iväg ett sms medans jag åt frukost. Jag hade blivit förvarnad att hon hade jätte allergi och var jätte förkyld och kanske inte kunde åka iväg till stranden, men jag hoppades på det bästa ! Tyvärr sa hon att hon mådde för dåligt och inte kunde hänga med.. då somnade jag om i soffan och vaknade vid 11, Funderade om jag skulle ringa någon annan , men ingen kunde :/ alla jobbade eller hade andra sakker för sig . Jag var redan då riiiktigt uttråkiad !! ibland är det skönt att vara hemma själv och bara slappa och fixa men idag var en dag jag ville hitta på något.. Försökte sitta på alltanen i solen och läsa , men efter 30 minnuter kokade jag och var tvungen att gå in och då gav jag upp.


Vid 3 tiden åkte jag iaf in till kungsbacka och träffade catte. Vi gick runt lite på kungsmässan och jag köpte 2 olika nagelack, ögonskugga och mina ÄLSKADE converse ! :D Äntligen är dom mina !! Ska bara gå runt lite hemma så att storleken verklgie nblev bra. Jag har kollat in dom länge, men dom har vart slut ett tag, men nu hade dom kommit in igen ! :) Jag köpte dom vanliga traditionella vita, jag tycker dom är snyggast året runt. Man kan verkligen matcha Converesn med allt, dom ger en även olika stilar, det är grymt tycker jag ! :D

Nu ikväll lagade jag en god middag, baconlindade kycklingfileer i ungen med kroketter och annikas special brun sås ! :)
Det blev jätte gott och hade tänkt äta melon till efträtt, men det orkade vi inte.. Sen åkte jag till sportlife i kållered och gick på bodypump (fasters pass). Det var fkatiskt skoj men jobbigt! jag hade inte mkt viker på första gången men det var as jobbigt ändå, men jätte bra pass. Man tränade : Rygg, axlar, triceps, biceps, axlar, mage - hela kittet alltså !!

Ne, nu ska jag sätta mig och se "låt den rätte komma in" hoppas den är bra nu . har laddat upp med popcorn, godis och chilinötter. gott gott ! :D


några bilder

några bilder från i fredags på stranden med fia.

Hon var så söt när vi "fiskade krabbor""
- kolla här annika, jag har en krabba i handen
- haha, men gumman den är ju as liten (tänk er världens minsta)

efter en liten stund ...

- ANNIKA, det är världens största krabba här
jag går dit och tänkte hjälpa henne att ta upp den
- vilken??
- den där säger fia då och pekar på en liten .. hahahaha

okej, detd lät kanske inte så skoj, men krabban var fan as liten och hon ba;woow kolla den är as stor, så gullig är min baby.
sen blev hon hur överlycklig som helst när hon vågade hålla en stor krabba som jag tagit upp <3

Saknar ju redan min fialia , och det har gått.. 2 dagar :(





Varmt !

Har precis kommit hem från jobbet och jag kokar. det är så himla varmt i mitt rum ! går inte att sova :/ För övrigt har jag rena lakan och det är det gooaste som finns !!

Gött att tyskland vann idag i u21 !!

Ska upp tidigt imon, stranden stranden. natti



Helgen

har haft en underbar helg!!

I fredags firade vi som sagt Karro och det var jätte skoj ! Vi började hemma hos karro med middag, fotboll och lite lekar :)
Vi var jätte många och det var skitskoj verkligen!! Vid halv 11 började vi dra oss mot tåget och sen vidare till trädgårn. Det var inte alls mkt folk och vi blev besvikna. Det var också tråkigt, för martin kom inte in, för att han var 90 a :( Så han, johan och tobbe drog till viktoria , där vi senare gick för att möta upp dom eftersom trädgårn var tråkigt ;) Men manuel kom inte av någon anledning in där heller.. haha ! Så vi gick mot tåget och tog kvart över 2 tåget hem allihopa... Det var absolut roligast hemma hos karro, men så är det ju alltid. man ska aldrig gå ut, för det är hemma man har som roligast :p Det var skoj att träffa alla igen och speciellt johan, martin & tobbe som jag inte träffat sen nyår .. Tur att allting gick bra och det var bara jobbigt i början när johan kom.

I lördags väckte pappa mig 9, vilket alltid är jävligt jobbigt när man typ vaknar full . uch !! men det var bsra att kliva upp, piggna till med en kopp te och dra på sig kläderna och lite smink igen. Vi åkte till landvetter för att vara på konfimation hela dagen. 2 av mina kusiner, Erika och Jasmine skulle konfirmera sig. Det var väldigt härligt för allting hölls ute, vid ett kapell precis vid kyrkan, så man satt i solen hela dagen , vilket var rätt skönt.. dock blev det jävlgit varmt när vi var hemma hos dom efteråt och det fanns ingen luft någonstans. Kom hem vid 7 tiden och då var det bara att byta om igen och ringa fia och säga att hon kunde komma till mig. Sen ringde vi daniel och milla och hörde när robin skulle hämta oss, Dags för bio . vi gick på den 3D bion , "my bloody vallentine" Den var scaaary , jag och fia satt o skrek hela tiden medan de andra satt och garva åt oss ! :O okej, hanldingen var rätt dålig, men den var jävligt läskig för det !! :O Efter bion bestämde sofia och jag oss för att sätta oss på ett cafe på avenyn medan de andra åkte hem. Vi drack varsin smootie och hade det jätte mysigt ! Sen hoppade vi på 01.15 tåget hemåt. Sa hejdå till fia eftersom vi inte skulle ses fören om 2 veckor !! hon åkte mot kroatien igår :p

Igår (söndag) så tog jag mig lite sovmorgon till ca 11. 00. Min bror ringde och frågade om jag kunde hämta hoonom så vi kunde åka till vallda tillsammans, vilket vi gjorde . Mamma, pappa, carina, mikael och d eras kompisar var där . Vi gick ner till havet och la oss en stund . igår var det verkligen JÄTTE varmt i vattnet !! :) as härligt ! Sen gick vi upp till husvagnene för att käka hamburgare. Sen åkte jag till samlingen för matchen . Hemma match mot valinge ! Serien har vänt nu , och förra gången vi mötte dom vann vi med 3-1 och det var så jääävla skönt att vinna igen !!! 6 poäng mot dom, gött! dom låg före oss i serien och allt !! detta var lätt den goaste vinsten ever !! 2-1 till oss , yees !

det var sista gången vi fick sjunga på vallen också :

"sikka tjejor, sikket gäng, vi har just tat 3 poäng, kif kif kif
Alla på vallen ropar kif kif kif , alla på vallen ropar kif kif kif
sikka tjejor, sikket gäng, vi har just tat 3 poäng, kif kif kif "


mitt söta kusinbarn ellen <3












jag älskar sommaren

Det är så himla underbart med sommaren så det finns inte !! det bästa ever! Det är så härligt att bara leva livet och inte direkt ha några bestämd tider.. bara ligga på stranden med massa roligt folk , spela beachvolleyboll och bada! underbart!

i tisdags var det Vallda Sandö med karro, igår Åsa med milla och alla i laget + henke, idag var det torslanda "hjuvvik" med sofia, norre, kigge och en thai ;) AS MYSIGT !! FAN VAD JAG ÄLSKAR DETTA !!

Imorgon blir det stranden igen med sofia darling . Vi drar till smarholmen, så är någon sugen är det bara att slå en pling. vikommer vara där från 9 på morgonen och äta både frukost och lunch vid havet, sååå mysigt !

imon kväll blir det att fira karro !!  <3 shit, hon är redan 20 nu!! Tiden går så himla fort ! :O DEt ska bli riktigt skoj imorgon och jag hopps jag har en "bra" dag, alla tjejor förstår nog, hår smink, kläder mm ;) Ska grilla, leka och gå ut, kommer bli GRYYMT tror jag. Johan och Martin som jag inte träffat sen nyår kommer, hoppas allt funkar mellan oss nu så det inte blir några tråkigheter, men det tror jag inte ! :)

Vi ska göra karros day till den bästa <3<3

RÖD !

ajajaj, jag är as röd i ansiktet , och sjukt varm!! känns som det brinner..
Måste verkligen skärpa mig nu !! imon blir det solkräm 25 (barn) i ansiktet och 10 på kroppen
det är verkligen inte bra att inte skydda sig !! :O

Imon ska jag träffa milla kl 10 i kungsmässan för att köpa present till min älskade karro som fyller 20 ! <3
Grattis i förskott gumman ,det är ju trots allt bara 2 tmmar kvar tills du blir gammal kärring ;) hiih !!
Sen ska jag och milla åka till stranden ,får se vart det bär av. Antingen Hanhals holme med emma och camilla, eller åsa beach med hela laget och lite annat folk . får se . börjar ju jobba 4, så det beror på hur fort det går att köpa paketen :D

Det är en grymt härlig vecka detta !! onsdag stranden och jobb - torsdag stranden och träning - fredag stranden , hjälpa karro, fest - lördag konfirmation och på kvällen vette fan?? grilla några kanske - söndag chill , match och jobb

Mys med faster

Igår efter träningen i kållered gick jag och faster Carina till K-center och köpte konfimationspresenter till mina kusiner. hittade även en klocka och 2 halsband till mig ! :) Sen bjöd hon på en god lunch , kycklingsallad med bakpotatis, hur gott som helst ! Efter det gick vi till en affär som heter "hotline" lite nördigt namn, men rätt fina kläder från vila mm. Så jag hittade faktkikst en jätte söt klänning !! 400 kr, det var det värt ! den ska jag ABSOLUT ha på fredag!!

Jag är grymme taggad nu ! :D




Havet!

Har legat vid havet hela dagen med Karro. Supermysigt. Hade gjort lite fika som vi hade med oss också. När vi kom dit, kletade vi in oss i cocosloution typ, som är sån riktigt bra som man blir brun av.. men tyvärr glömde jag solkrämen som jag tänkt ta med för migg ansikte. Kroppen är ingen fara med, för där bränner jag mig inte längre.. Men ansiktet är jättte ömtåligt ! :O efter thailand blev det ju helt förstört och så är jag så dum att glömma solkrämen.. så nu .. serj ag ut som en kräfta och det gör ont och jag kommer få världens utskällning av mamma :( men men .. klantig är jag .

Nu ska jag nog inte vara ute mer i solen idag, kanske äta middag på altanen, men inget annat.. Sen är det träningsdax . Hoppas verkligen jag kan träna utan att ha ont idag, jag tror inte det men man kan ju hoppas ! :)



redo för stranden




snacka om reeed face :(

090622

Igår var en härlig dag. Först var det match mot Böljan borta i falkenberg. den gick dock dåligt och vi förlorade med hela 4-0 :/ men dom var grymt duktiga och vi var.. ja, inte som vi brukar... Sen blev det att åka hem, äta en god bit mat . fläskfile och sånt och sen jordgubbar till efträtt !:D

Sen tog jag mig in till Robin i eriksberg och spenderade kvällen där med benjamin button . Men fan, tidne gick så fort att när vi kollade på klockan var jag tvungen att gå, för sista tåget gick ju kvart över 12 , så jag missade slutet av filmen ! :O Får väl kolla klart någon annan dag . Så fort jag kom utanför robins dörr fick jag så jävla ont i huvudet så det höll på att spricka.. När jag kom till centralen var det 30 min tills tåget gick, segt!! Så jag gick jag köpt en vatten och så tänkte jag , skönt att det inte är så mycket folk idag iaf.. då börjar det STRÖMMA in folk och jag tänker , va fan händer?? så får jag höra att det har vart  ACDC självklart. när jag hade sån dundrande huvudvärk. fan . Jaja, fick iaf en sittplats på tåget så det var skönt ändå + att jag hade musik hela vägen!

När jag går av tåget, så kom det en låt som väcker SÅÅÅÅÅ mycket minnen. herregud, you and me - lifehouse går på. "min och niklas" låt.. Det var verkligen ca ett halvår sen jag hörde den och ojojoj vad mycket känslor och minnen som kom upp ... Det är sånt som händer och sånt man kommer dras med hela livet. gamla minnen som väcker känslor och saker som får en att minnas..

Hinner inte berätta om vad jag gjort idag, ska åka till jobbet nu . Men jag skriver imorgon .har haft en mysig dag med min faster iaf! :)





Midsommarafton!

Har haft en jätte jätte mysig midsommar nere i vallda. Jobbade som sagt till 18 , men direkt efter det åkte jag ner och fick maten serverad. Sill, potatis, pastasallad, kassler mm . Sen blev det självklart jordgubbar m. glass och grädde ! :)
Sen blev det tjöt, snapsvisor och drinkar hela kvällen . Blev även ett nakenbad av patrik och pappa xD haha ! :) Fast sånt händer förjämnan i vår släkt :P

Igår (midsommardagen) chillade vi bara hela dagen. Patrik, jag och malin drog ner till havet och la oss en stund, det var JÄTTE varmt igår i vallda ! :) Sen kom niklas och sofie också och det blev fotboll mm . Sen var jag tvungen att åka till jobbet :( skit tråkigt verkligen. för vi skulle fira farmor hela lördagkvällen och alla kusiner + resten skulle vara där, så var lite tråkigt..

Hann även med ett bad i havet igår. inte lika kallt som förra gången vi badade, men det har ju gått typ 3 veckor, så det borde ju vara lite varmre nu , kanske 15 grader??

Nu ska jag åka och spela match, bortamatch mot Böljan. dom leder serien och jag har inte tränat på 2 veckor pga. min häl, så får väl se hur detta går! Roligt att man får vara med i A-laget iaf , fast jag inte tränat så mkt :p











Projektarbete!

jag har fått förfrågningar om jag kunde lägga ut sofias projektarbete på bloggen. För många tyckte att hon scrappat så fint och att bilderna var fina! så här har ni , dock inte så bra skärpa.




Jobbb

Nu har jag komit hem från jobbet och har skit ont i fötterna . Jag är trött också, så förstår inte varför jag satte på datorn . men det är gött att slappna av till den i sängen .

Imorgon blir det jobb hela dagen och sen åker jag som sagt till vallda och myser :)
Lördag kväll är det också jobb och söndag morgon blir det borta match mot Böljan. Dom ligger etta just nu , så det  blir hårt ;) sen på kvällen hade jag planerat med R , men vi får väl se hur det blir med det .


Ha en underbar midsommar !!









Bilder från igår . Som alltid så har vi jävligt skoj innan vi drar ut xD hahah ..

Midsommar!

Det har vart en jävla massa tjöt om midsommar och nu orkar jag helt enkelt inte. Skulle kanske vart med karro och ett gäng och grillat och så  , men så ville verkligen karro upp till edvig, som jag förstår när vi ändå inte hade saker och ting så planerat, så då "sket" sig det. Då började jag och sofia prata om att åka till torslanda och vara med några killkompisar, norre mf.  för att grilla och sen festa på kvällen. Men idag när jag vaknade upp så är jag såååå OPEPP på det så det inte är sant . Jag vill inte festa hela tiden, jag tröttnar verkligen på det.. Det är samma på alla "stora dagar" som midsommar, valborg, halooween, nyår mm . Alltid lika överskattat. jag tycker det mysigaste är att sitta ett gäng och , chilla med grill och en cider i handen . Det är det jag gillar bäst.

Jag bestämde mig iaf för att skita i torslanda också.  jag skulle nog inte ha kul, för jag är inte sugen på att festa.. så jag skall åka ner till vår sommarstuga i vallda, där mamma, pappa, faster, patrik, malin, farmor och farfar mm. spenderar midsommar! kommer bli supermysigt tror jag :) lugn och skönt ! Eftersom jag jobbar till kl 18.00 imorgon också blir allting så tajt med att skynda sig och sånt + att jag jobbar kl 4 dagen därpå .

Jag har ändå aldrig firat midsommar med att festa. När man var mindre var det ju så mysigt att dansa runt stången,  fiskedamm, leka lekar, äta jordgubbar mm . men de senaste 4 har åren har jag spenderat i en bil med husvagn påväg ner till kroatien där vi stannat på en rastplats för att käka lite potatis, sill och jordgubbar och förra året när jag var hemma var vi i Niklas sommarstuga med hans släkt . Det är sånt som är så mysigt tycker jag . Bara ta det lungt och bara vara

Hoppas ni får en jätte mysig midsommar allihopa.



                               Jag och niklas förra året!

misslyckat.

Ja, det blev en riktigt tråkig kväll igår . Vi kände inga, alla kände alla ... ungefär så var det . Alla kände verkligen varandra och vi kände INGA . Det var inte direkt så att andra pratade med oss och jag var verkligen inte taggad att prata med de andra.. Var inte min typ av folk kan man ju säga .. Så det blev en tråkig kväll och det slutade med att min snälla bror kom och hämtade oss .

Idag ska jag bara sega gärnet. Börjar jobba kl 3 idag, lite segt :/ men men hoppas tiden går fort ikväll också ! :)

Tänkte sätta mig med mitt thailand album nu som jag skall göra. Har som sagt ca 400 bilder som jag ska klippa och klistra i, så jag har att göra hela sommaren då det blir tråkigt :p

Taggar för fest!!

Grattis julia 18 år kan jag ju börja med att säga !! :D
vi ska till en klubb i göteborg som hon hyrt för att fira hennes födelsedag! ska bli riktigt roligt fkatiskt !!

Nu är jag och sofia hos mig och sofia sminkar sig just nu . Har precis ätit en god middag av mig och tagit vår första drink .
vi e grymme bra på drinkar :D

Coctail tema är det ikväll . Har två lila klänningar att välja på , får se vilken det blir av dem ;)

Fan vaa vi ska daaaaansa natten lång !!

Over and out


Mys i solen med fia .

Oh, fan vad jag ÄLSKAAAAR solen och sommaren .
Sofia och jag hade tänkt åka in till stan men vi änrade oss när vi såg det fina vädret och bestämde oss för att åka till åsa Beach.. när vi väl kom dit ,blåste det as mycket och var jätte "kallt". Vi hittade ingen plats i sanddynorna, för dom var fulla.. och resten av stranden HELT tom ! haaha... så vi bestämde oss för att dra vidare till Smarholmen (vallda) där vi har sommarhus . När vi kom dit, var farmor, farfar och min faster där. Vi åt en god lunch och sen la vi oss för att sola i ca 2 timmar. hur härligt som helst ! kändes dock inte som man fått någon färg :/


Nu har jag prefcis kommit hem och slängt i mig mackaroner och köttfärssås med bubbel vatten till, otroligt ! jag dricker alltid juice till maten,  men nu ska jag börja med vatten ibland har jag bestämt ! + att det faktiskt är gott ! :)

Nu ska jag strax ta tåget in till klubbstugan . Ska ut i skogen i fjärås till ett ställe där det finns Massa sammarbetsövningar mm . as kul faktiskt !! brukar vara där en gång varje år !;)


Sol!

Man blir så glad när solen är framme.
Då vill man genast upp ur sängen och ut i solen . Idag blev det dock lite sovmorgon för min del, har ju sovit så lite det senaste.. Men kom upp vid halv 11 och åt en god frukost på alltanen. Sen gick jag ut och började kratta hela vår gräsmatta som jag lovat pappa , inte så roligt men det är ju sol, så varför inte ;)

Sen har jag suttit på alltanen och solat/sovit i ca 2 timmar och lyssnat på härlig musik!

Det är sådanna här dagar det är skönt att jobba kväll . Nu i sommar , då man kan ligga på stranden hela dagen och sen åka till jobbet på kvällen. Eller tvärt om :)

och vet ni? jag ska åkaaa båt i sommar !! :D:D Har nästan aldrig gjrot det , bara i grebbestad där några kompisar har en båt. Men nu jäävlar ;) hahah . R om inte jag får åka med så snor jag båten ;)



Söndag

Har jobbat hela dagen till klockan 4. Var en rätt goo dag på jobbet, men jag var riktigt trött. Har blivit för många sena kvällar och tidiga morgonar det senaste.

Direkt efter jobbet åkte jag och köpte med mig thaimat till mig och sofia och åkte hem till henne. Satt och tjöta en stund och sen kom Cattis och skulle ha ett Mary Kay "party" för oss. Mig, sofia, Hanna och Therse. Jätte mysigt var det. Goda muffings fick vi också !! :D

Nu sitter jag här i soffan , helt död . ska nog sova, ska bara prata lite till med R .

Godnatti

Änglar och Demoner

Filmen igår kväll var riktigt bra.
Egentligen var det inte min "filmstil", men den var grymme bra faktiskt.
Råkade dock somna till några minuter i början, men efter det var jag jätte pigg, det gjorde nog susen ! ;)

Se den!


God middag

Nu har jag just avnjutit en god middag med mina föräldrar.
stekt lax med soja marinad, färskpotatis och hovmästarsås ! mums . Efträtten blev melon och kaffe. Det var gott, men jag är riktigt riktigt trött nu , har blivit lite för sena kvällar och för tidiga mornar :p

Nu ska jag göra mig iordning för att möta upp min bror i stan. Vi ska se Änglar och Demoner. Hoppas man inte behövde se Da Vincicoden, för jag har inte sett den och som dom flesta vet så är jag inte så smart när det gäller att förstå handlingar i filmer mm. Min bror kommer bli galen :p haha



Ska upp tidigt och jobba imorgon också, direkt efter det blir det Mary Kay "party" hos sofia . Mys .




KÖPENHAMN

EN MÅNAD KVAR TILL KÖPENHAMN!!
DÅ JÄVLAR BLIR DET PARTY, SHOPPING OCH ..................




Underbar fredag!

 Vilken rolig dag jag hade igår. Vid halv 9 åkte jag och mamma på en liten tripp till ullared !! Sjävklart så gick vi där hela dagen, som vanligt ;) Men det är ju såå skoj ! :D Fick köpt en massa användbara saker och även 2 fina kjolar, en klänning och en tunika . Är inte så vanligt att man hittar något där längre :p

Kom hem och hann vara hemma i typ en timma innan sofia kom och hämtade upp mig . vi åkte hem till henne och gjorde oss iordning och sen tog vi tåget och buss in till eriksberg . Gud vad mycket fina lägenheter det fanns där!
Efter en grym beskrivning hittade vi tillslut mellan alla gångar in till Robins lägenhet. Den var FIIN , fast.. haha.. inte klar kan man säga ;) Kvällen bestod av (goda?) drinkar , Tjööt, skratt , singstar, gitarrspel av robin och en sjukt skoj film . Riktig rolig och mysig kväll . Har inte skrattat såhär mycket på länge ! Man behöver sådanna härliga dagar!! :)








Spinning - Core

Nu är jag hemkommern från träningen ! Det var jätte roligt, 30 minuter spinn och 30 min core. Riktigt bra kombination . Jag brukar inte tycka spinning är så roligt för att man bara sitter och cyklar, men 30 min är alldeles lagom och jag lovar, man blir HELT slut , linnet var helt pissblött för den som ville veta ;) Sen går man direkt in i en annan sal och kör mage - rygg (core), jätte bra träning fast man inte tror det. Väldigt mycket mage, en del statiskt, rygglyft och rumpövningar!! :) Tummen upp för det!

Dum som jag var hade jag knappt ätit något innan passet, mådde lite illa till och från + att jag blir typ cp när jag e hungrig, så när jag kom hem gjorde jag mannagrynsgröt och 3 jätte goda knäckemackor. Men är fortfarande jätte hungrig :( är sugen på popcorn eller en fet chipspåse! + att det ligger och väntar 1 KILO (!!) godis i vårt skåp.. det var billigt, så mamma hade köpt hem lite, INTE BRA !

Jaja, nu ligger jag här o töntar mig med söta robin, men ska nog snart sova. var ju som sagt upp vid 5 imorse, rätt ovanligt för att vara mig :p




 
Fan vad vi hade kul i Kroatien Moa, önskar man kunde levt den sommarn
                                             om och om igen!

Mulet

Vad man blir ledsen av detta gråa vädret!
Finns ingenting som känns roligt som man kan hitta på .
Kom hem från jobbet för en stund sen , skönt att äntligen få jobba lite. Har inte jobbat sen i fredags ,men det var delvis mitt fel, för gav bort en tid osv...men men,  nu är jag igång igen!!

Jag är verkligen sugen på att hitta på något roligt!
Har blivit frågad av två olika personer om vi ska åka ut med båt och sova på en ö och bara mysa några stycken .. Hade vart så sjukt mysigt, men får bli en annan helg , jobbar både lördag och söndag morgon. Typiskt :p Så det kommer bli en lugn helg.

Nu ska jag strax åka till karro och kolla när jossan har sin 9:ans bal och sen ska jag åka till sportlife och gå på min fasters pass Spinning - core. Ska bli gött att variera sig lite från friskis + att det är gratis och gratis är bra! haha !

Vi hörs bloggen . Hoppas ni kommer på något i det tråkiga vädret

Lördagkväll

Lördag kväll blev en riktig succe ! Ne, men det var grymt kul , fast vi egenltigne inte gjorde så mycket ! runt 7 snåret kom jag hem till matte och dom och då hade det börjar rulla in grymt mycket folk ! vi fick gå en tipsprommenad som handlade om bara mattias, och jag sög ! haha , hade nog rätt på 2 frågor typ ;) Menmen.. sen blev det mat och samtidigt kollade vi lite på sverige - danmark, men blev inte så mkt kollande tilslut ;) Sofia och jag satte oss uppe på en härlig uteplats uppe i bergen i deras trädgård och flamsa o hade oss . Sen blev det presentöppning , allsång typ, dans och andra härligheter !! :)
En tråkig sak hände bara uner kvällen . Eller , tråkig vet jag inte om jag kan kalla det, för så ledsen är jag inte och det är inte så att jag går under för att det hände . Vill inte gå närmare på vad det handlar om, men kan säga såhär ; Ibland är killar fittor helt enkelt . Han ja .. vad ska jag säga... Fick nog inte det han ville av mig tillräckligt fort . haha ..

Min bror hämtade oss vid halv 3 och däckade i sängen så fort jag kom hem!




















Sconresfrukost!

Godmorgon Sunshines !
Det kanske inte pasar så bra när det är helt molnigt och grått ute, men jag känner på mig att det kommer bli en toppen dag idag ! :)

Nu sitter jag här och får i mig en kopp te, så att jag vaknar till. Hade verkligen planerat att ta 10 tåget och sen bussen kvart över men så tänkte jag, det är nog bästa tt jag kollar upp detta, SJÄLVKLART när jag e så duktig o tänker ta tåget, så går det inget!! :@ . Vad arg man bli .. och vi har bara en bil hemma så måste fråga mamma om hon kan köra.. så typiskt :(

Vet ni vad jag ska göra då? Jag och massa mer ska hem till camilla på sconrsfrukost!! GOTTIT !! Hno ska fira sin födelsedag i låååång efterhand, men vi som inte kan komma ikväll blir bjudna på frukost istället. Erkänn bra ide? :D hon e så söt milla så .

Ikväll Blir det partyyy ! Sofias storasysters pojkvän fyller 25 ! ska bli skit skoj! Sofia ska dock dit tidigare, redan kl 3 , och jag ska komma dit vid kl 7, kommer bli grymt skoj tror jga! :)

Ni får ha en trevlig dag, för det ska jag !



Jag lääntar redan sååå mycket efter denna avdeckade pojk ;)

ett år har gått .

Shit, idag var det ett år sen jag tog studenten, det är helt sjukt vad tiden går fort!!
Jag kom att tänka på det eftersom vi skrev på ett "kontrakt" till vår mentor anette där vi lovade henne att skriva ett mail den 4 juni 2009, exakt ett år efter, exakt idag!

Jag har precis suttit och skrivit mitt och kom på att .. fan va det suger att bara vara hemma.
Jag önskar jag kunde åka iväg på resa efter resa efter resa.. Det var grymt skoj när det först var thailand, sen danmark med fotbollen och sen london ! Då var de mkt resor o sköj ! men sen april har man ju bara vart hemma igen.. Saknar att åka iväg ;)

Jaja , orkar inte skriva mer nu . Ska strax börja med maten . Tänkte göra pasta med fläskfile och bacon och självkalrt lite sås till ! mummma !!


kööööpenhamn !!

FÖR JAG OCH SOFIA HAR BOKAT KÖÖÖÖPENHAMN !!!
13-16 JULI !! HERE WE COOOME !!

o vi ska bo hos min loverboy <3

Stan.

Har haft en heldag i stan med Karro, mycket mysigt !: )
Hon var rätt dutkig och inte köpte något idag för hon hade bestämt det , men jag kunde inte låta bli..
Lägger med några bilder vad det blev .

Fick köpt 2 skålar från Kosta Boda också :Mine serien  :) 2 röda halvsmå. samlar på den sorten .

Nu har jag och pappa precis ätit taccopaj som jag lagade. jätte gott ! :)
Har precis beställt resten av bilderna från thailand också. äntligen har jag fått fixat det. det är en sån sak som jag drar ut med hela tiden ...

Nu ska jag åka och träna . Får se hur det går med foten . kanske bara blir rehab idag ,får se . .

En sak till . Fick 2 sms udner dagen : va fin du var i tidningen, stjärnan .. jag ba ; vaa ? men antog att det handlade om fotbollen ,, matchen i söndags.. så var lite nyfiken när jag kom hem .. men uch, ful bild och as gamal ju :O hahahah
Men lite roligt när man inte vet om det själv ;)







Klänning från Gina tricot : 249:-
Tunika/klänning från Pepper (only) 159:-



Dagens outfit :






T-skirt - gina tricot
Jeansshorts - zara
armband : lindex och egengjorda
Klocka - guldfynd tror jag . present

you are always in my mind .

Jag saknar .
Jag vet att jag sumpade min chans , men nu saknar jag det.
Jag vet att jag inte kan få dig igen  , men jag önskar bara vi kunde vara vänner igen ..

Jag tänker på dig mera varje dag .. jag till och med drömmer om dig hur du håller om mig . Va fan gjorde jag allt så svårt för ? :(




RSS 2.0