Vi lever!

Hej allihopa där hemma!! :)

ville bara säga att vi lever om ni börjat undra eller om bloggen verkar död igen...
Vi har fullt upp och lever livet och njuter av våran sista tid!

Nästa vecka blir lugnare så ska blogga mera då!! :)

Nu ska vi åka till en restaurang för att fira vår svenska kompis Filippas födelsedag! Därefter blir det lite party i en lägenhet! :) skoj skoj!!

Igår var vi på ett Camarillo outlet och herregud vad vi shoppade!! för ca 3000, uch, det är riktigt hemskt och det svider i plånboken, men gud vad skoj det var och vad mycket fint vi hittade! Tex så köpte jag: Ringar, halsband, skor, klocka, klänningar, shorts, bag, keps, toppar mm! :)

Är så nöjd med all shopping här men blir lite oroligt och det gör lite ont i magen när vi kollar på hur mycket vi har köpt och hur vi ska få hem allting :/ uch, vill inte ens tänka på det!! men men, på något sätt ska vi nog lösa det!

Nu ska vi gå, ha hoppas det är toppen där hemma, så lovar jag att skriva lite imorgon! :) Ni kanske vill se lite av min shopping också?
Puss&Kram ♥

 


San Fransisco!!

Hela helgen har vi varit i San Fransisco och vi har haft det superbra!! Har hunnit med allt som man "borde" göra här och har vart världens turister!!

Vi åkte natten till fredag och kom fram ungefär 12 på fredag förmiddag. På direkten satte vi GPS:en på alcatraz och vi parkerade bilen vid piren och traskade runt! Hämtade ut våra biljetter och åkte med en båt ut till Alcatraz. Väl där ute fanns det mycket att titta på. Vi började med en introduktionsfilm och därefter gick vi och tittade på olika byggnader där familjer till de som satt i fängelset hade bott osv. Efter detta gick vi mot huvudmålet som var själv fängelsehuvudbyggnaden! Där gick vi egengudidad tur med hörlurar! Det tog säkert 2 timmar och det var så intressant att lyssna på. Det var fångar som berätta hur det var att sitta i isoleringscell och då fick man själv gå in i cellen samtidigt som dom berättade och det var sån känsla!! Vi fick även höra om olika flyningsförsök, kolla där dom åt, bibliotek, dusch, officierkontor, bakgården, besöksluckorna och så visade dom hur man öppnade dörrarna till fängelsecellarna! Ja, det var sååååååå intressant och roligt att vara på! Runt sex tiden åkte vi tillbaka med båten in och då gick vi runt på piren lite och kollade på sjölejon som låg på några specialbyggda bryggor. Efter det åt vi middagt på HardRock Cafe och därefter åkte vi till vårt hotell och somnade gott runt 24.00.

                

lördagen var vi klara runt 10 tiden och vi tog bilen till Golden Gate Bridge(san fransisco bron som är känd) Där tog vi massa bilder och gick ut på bron och kikade, jätte fint! Vi har även haft världens tur med vädret denna helgen. Kanonväder alla dagar med strålande sol! Efter bron åkte vi direkt till en Skog, ett naturreservat där dom har jäätte stora och höga träd. Detta var tyvärr inte den största parken så vi blev lite besvikna men vandrade ändå runt en stund. Dagens schema var späckat så på direkten efter det åkte vi till Den snirkligaste backen i San fransisco. Den var skitcool och det var en jätte brant backe som snirklade sig runt massa gröna växter, jätte fint! Sen var vi så vrålhungriga så vi gick och åt nere vid hamnen på en liten resturang! Därefter åkte vi till Noe Hill för att hitta den brantaste backen i SF, men alla backar är verkligen så himla branta så det är svårt att hitta den brantaste så vi åkte och ställde bilen istället och åket lite spårvagn. Det var dock väldigt mycket folk så vi kunde inte stå ute. så vi hoppade av och gick tillbaka till bilen. Efter det var klockan mycket och vi åkte ner till piren och åt lite natchos och pizza och kollade runt och sen blev det hotellet och läggdags! Vi hade tänkt gå ut , men vi alla var alldeles för trötta för det så det blev sängen istället!

     

I söndags blev det ännu en tidig uppstigning! Efter frukost och utchekning så drog vi till China Town där vi traskade runt bland alla kineser och små restauranger och butiker. Vi tog även en sväng till Niketown där jocke skulle köpa skor men hittade inga. Vi åkte även spårvagn igen som var mycket mindre folk på upp för dom gigantiska backarna och sen gick vi tillbaka och kollade på massa hus osv. Innan vi åkte hemåt så tog vi även en sväng till några hus som är väldigt kända som ligger på toppen av San Fransisco där det även finns en liten park. När man står framför dessa husen så ser man husen och sen jäääätte fin utsikt!! Efter det blev det lite snabb lunch på Hooters och sen började hemresan!! Vi åkte Passific Coast Highway hem för vi ville åka längs kusten och kolla och det var så vackert!! Efter några timmar blev det mörkt och vi var tvugna att fortsätta på den vägen hela vägen hem, för det tar ca 2 timmar till motorvägen och då måste man åka genom berg och sånt. Så vi bestämde att vi lika gärna kunde stanna på den vägen. Det blev lite läskigt på kvällen för det var världens stup ner till havet, små krokiga vägar och läskiga bilar och små motell längs vägarna. Vi kan väl säga att vi kommer att komma ihåg denna bilfärden väldigt mycket för vi hade roligt!! Tog så mycket längre tid än vi trodde, ca 12 timmar så vi kom hem 5 imorse! Blev till att hoppa i säng på direkten för kl 07.30 åkte vi och lämnade maria på flygplatsen!

          

När vi kom hem för några timmar sen gjorde vi Amerikanska Pannkakor och karro var riktigt grym på det! Efter det slocknade karro och jessica i sofforna medans jag har suttit och skypat! Nu är det bar jess som fortfarande sover. Ikväll blir en väldigt lugn dag. Vi ska bara ta det jätte lungt, laga middag och träna.

 

Hoppas ni har det super därhemma! Saknar er otroligt mycket och nu är det inte långt kvar tills jag kommer hem så vi passar på att njuta så mycket som möjligt här !!
Pussar och kramar <3


Shopping!!

Här är ett litet smakprov på vad för kläder jag shoppat!! :):)








en liten resume!

Japp, här får ni en snabbis från måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Alltså, förlåt förlåt förlåt alla där hemma för att jag inte bloggar, men vi har inte tid!! Jag vill helst leva livet här så ni får stå ut tills jag kommer hem om det är dålig uppdate! jag lovar er, då ska jag berätta allt och visa er alla fina bilder osv jag har!! :)

Så, i måndags så tilllbringade vi hela dagen på sixflags igen! maria tyckte det var skitkul och vi tröttnar såklart aldrig! vi sprang runt som små barn och åkte och åkte tills nöjesfältet stängde! På kvällen tog vi det bara lungt och var väldigt trötta! :) Sen i tisdags så gick vi till skolan och direkt efter den så åkte vi till Santa Barbara! Vi åkte lite fel här och där eftersom vi tog kustvägen och den tar längre tid och så vidare.. Vi kom i alla fall fram runt 7 tiden och gick ut och åt i Isla Vista som är ett jätte studentområde där! det var verkligen galet men uch, där skulle jag aldrig vilja bo!!
Onsdagen tillbringade vi i stan med karros kompis Natasa! Vi gick ut på piren och kikade runt, åkte till Butterfly beach som var jätte fin, sen gick vi och shoppade lite i stan! Det var en jätte mysig stad men vi hade otur för det var jätte kallt! :( Blev hemgång ganska sent och kom hem runt 11 tiden på kvällen!!

Idag har vi vart i skolan och direkt efter det åkte vi in till Hollywood där vi gick lite och kollade. Sen var det äntligen dags för den efterlängtade Talkshowen!!! :D:D Jimmy Kimmel LIVE !! Fan vad coolt det var!! vi satt i en riktig studio, allt var live, vi fick grejor som blinkade när vi skulle aplodera osv osv. Snacka om HOLLYWOOD!! :D Vet ni vilka gästerna var då..?? NATE i gossip Girl (en serie mamma o pappa) och även någon snubbe ur den nya filmen The Back up plan!! Ah, det var riktigt kul att få gått på detta!

neej, nu är allt packat och klart för san fransisco. Vi sitter alla här redo i lägenheten och ska strax sova. Det blir tyvärr inte så länge eftersom att vi ska åka om 1 timma och 50 min!! herregud , ingen sömn här inte :P Klockan 03.00 går bilen mot san fransisco, weehooooo!!! Fan vad kul vi ska ha denna helgen!! Det blir jag,karro,jessica, maria och jocke som åker!! :)

Hörs efter helgen allihopa där hemma. Ni får inga bilder nu för jag orkar faktiskt inte lägga in, men uppdatering är alltid något!! :)


Helgen som bara sprungit förbi!

I lördags spenderade vi en heldag i Venice Beach. Detta stället är verkligen känt för sina konstiga människor, butiker osv. När vi kom dit var det jätte mysigt och det såg verkligen ut som jag hade tänkt mig!! Det kallas även venice (tror vi) för att det ser ut exakt som i Venedig! :) Massa små kanaler som finns inne bland husen med jätte fina broar osv! :) vi strövade runt lite och sen gick vi ner till den långa strandpromenaden och vandrade runt där i flera timmar, det fanns så mycket att titta på! Vi kollade på alla konstiga människor, alla musikanter, i alla små butiker, på skateboardsuppvisningar, inlinesdans, på alla människor som cyklade och sprang längs stranden!! vi åt även glass och åt äcklig mat på en B-restaurang (man ska bara äta på resturanger med A i fönstret, annars är dmo dåliga och orena! :( Som tur var så har ingen av oss blivit sjuka! :)

Runt sex tiden åkte vi hemåt och stannade till och handlade vi lite!! På kvällen blev det väldigt mycket hit och dit och ringa dom och göra det... tillslut visste vi inte riktigt vad vi skulle göra men till slut åkte jag, jessica, maria och de andra svenska tjejorna till en Fratparty hos en kille på universitet! det var ungefär som en hemmafest med gratis dricka, drickspel osv... Kom hem runt 2 tiden och då satt karro, oskar o jocke och pratade i vår lägnehet, så jag joinade dom och kom i säng runt 3 tiden!

I söndags var det äntligen dags för suuuurfing!! Vi var på stranden vid 11 tiden, fick surfbräda och våtdräkt och fick sen lite strandträning om hur vi skulle komma upp på brädan osv. Efter en stund vågade vi oss ut i vattnet!! och FAAAAAAN Vad skoj det var. Det var en av de roligaste sakerna jag gjort här i usa!! Jag älskade det verkligen!! Jag kom upp på brädan nästan varenda gång och det var inte så svårt som jag trodde faktiskt!! Gick gätte bra! Förhoppningsvis kommer vi att få ta en surflektion till och om vi är en grupp får vi ett bra pris, det är det lätt värt!! På kvällen firade vi jessicas födelsedag med middag på The Cheesekace factory! Mums vad gott det var och efter det blev det jazuccin en stund!!

förlåt för den fruktansvärt dåliga uppdateringen, men vi har sååå mycket att göra just nu och är aldrig hemma. Jag håller på att dö av trött för vi är inte stilla en sekund och sover knappt någonting för vi inte hinner. Är hemma runt 10-11 varje kväll och går upp vid 7 varje morgon... så jaa, så är det, sova kan man göra när man kommer hem! så ursäkta för den dåliga uppdaten, men det blir så och vi försöker verkligen leva livet just nu!!! :)

              


Kvällen på V2O

I torsdag var vi ju ute på en klubb som hette v2o

Vi började med liet förfest i A202, de andra svenskarnas lägenhet! Det blev ölspel, tjöt, dans och limbo och vi hade jätte skoj!! vid havl 11 så ringde vi taxi och åkte till stället. Tog lite tid innan vi hittade det men när vi väl kom in var det jätte skoj!! Man fick gå igenom metaldektorer och dom visiterade en innan man gick in, så hade det aldrig varit i sverige :P

Väl inne var det jätte mycket folk och vi dansade loss i någon timma och sen kom livebandet upp på scen! Vi trodde ju att three 6 maffia beestod av Flohrida and Sean Kingston, men vi hade såååååå fel som man bara kan ha!! Det kom in två andra som sjöng och som var helt värdelösa verkligen! Så efter att ha lyssnat och stått och knött bland massa svettiga människor så drog vi hem och sov . Det blev en tidigt kväll för oss och kom i säng runt 2 tiden!

I fredags var det skola och en liten modevisning som var riktigt rolig! Efter det skulle jess o maria(hennes kompis som är här med oss 1 vecka) hämta upp oss , men dom kom aldrgi, så jag och karro gick till Downtown i long beach och tittade runt lite och shoppade!! Hittade högklackade skor för 27 dollar, vilket är 200 kronor, as billigt!! Sen efter 2 timmar kom dom äntligen och vi åkte till Santa Monica för att luncha med Karros kompis Lisa. Sen gick vi och strövade runt lite och efter det åkte alla hem till oss där vi grillade lite med killarna och sen satt vi hemma hos oss och pratade hela kvällen!! Lisa mådde tyvärr dåligt igår kväll och vi tror att hon blivit matförgiftad, så hon var inte så kababel till att åka hem så hon fick sova hos oss.

Idag har vi helt fått ändra planerna! Det var tänkt att vi skulle ha massa sol och ligga vid stranden idag. men när vi vaknar upp är det inte alls sol och vi får ändra planerna. Istället blir det Venice Beach att gå och kolla runt och sen ska vi gå upp till hollywoodskylten. förra gången stod vi ju bara framför skylten ganska långt ner, men denna gången ska vi gå hela vägen upp och försöka trotsa alla regler, så att vi kommer ner och kan ta på bokstäverna! Det tar ca 1 timma att gå upp och jag vet inte om vi kommer att kunna ta på bokstäverna, men det märker vi!
Blir en liten turistdag idag! Ikväll ska vi på en riktigt Collegefest på universitetet!! :) Kommer bli grymt skoj hoppas vi på och imorgon är det dags för SURFING!! det som jag längtat så länge till , ska bli så kul!!

Här kommer några få bilder från torsdagskvällen, kommer mer senare!!

   


Tonight´s gonna be a good night!!

Ikväll är det dags för paaarty!! just nu sitter jag själv i lägenheten. Karro och Jess är och hämtar upp vår roomie som tydligen opererats på ett sjukhus igår i Santa Monica. Väntar på att dom ska komma hem, så vi kan handla, laga mat och göra oss iordning för ikväll!! Hoppas det kommer bli en riktigt bra kväll på V2O. Det blir vi tre och en den adnra svenskar vad jag vet än så länge!! :)

här kommer lite fler bilder från veckan som gått !!


         

När jag och filippa tog bussen hem från skolan så blev det kaos!! Det brann nog eller hänt något annat för det var typ 5 polisbilar och minst 6 brandbilar, scary!


Måndag tisdag och onsdag!!

Här får ni en liten kort resume vad som har hänt de senaste dagarna för jag orkar  verkligen inte skriva så långt idag. Är så himla trött och vill bara lägga mig och sova och sova tills jag vaknar.. Vi har inte sovit ut ordentligt en enda dag. Uppe med tuppen varje dag, men vi får tänka på att sova kan vi göra när vi kommer hem!!

i måndags så var det skola och vi skrev test igen! jag tror och hoppas att det gick bra och efter skolan åkte vi hem. För mig och jessica blev det Tennis och lite idioten som träning och efter det lagade vi middag (grillat kött och klyftpotatis). Sen var det dags för NBA match, alltså en basketmatch i högsta ligan! Det var mellan LA Clippers och Dallas! Dallas var duktiga men clippers var faktiskt inte så bra :P Matchen spelades i Hollywood i Staples Center. Vi satt väldigt högt upp men vi såg kanon för det!! Popcorn, natchos, godis och cola, yees vi var redo för matchen!! Det var kul att se och jag och karro var inne i matchen nästan hela tiden medans jessica försökte leta kändisar med sin filmkamera! haha, hon filmade in jätte nära och gick rad för rad och letade.. tyvärr hittade vi inga :( Dallas vann matchen överlägset och efter det åkte vi raka vägen hem till sängen!

I tisdags så hade vi lite bättre väder men det blåste så när det inte var i lä så blev det kallt! Efter skolan åkte vi hem och åt och sen begav vi oss till Newport beach som ligger nedanför oss cirka 20 min bort. Vi åkte ut på en liten ö som hette Balboa Island. Det var jätte mysigt där och husen var så gulliga! Där gick vi och strövade en stund och gick även på deras huvudgata där dom hade flera söta och mysiga affärer!! vid 5 tiden åkte vi och mötte våra klasskamrater för Tacco Thuesday! Vi gick till en restaurang för att äta tacos för bara 5 dollar, buffe, men för att komma in var man tvungen att ha id kort med sig och karro hade bara med sig en liten annan plånbok med bara pengar, så vi kom inte in!! Lite irriterade så gick vi vidare till ett annat ställe som också hade det och det var mycket godare där faktiskt!! Vi satt där i över 3 timmar och pratade om allt möjligt och åt gott! Tjejorna vi var med är från Korea, Kina och Kazakstan och dom är jätte gooa! På hemvägen stannade vi hos joakim och han hjälpte oss att beställa och skriva ut biljetter till Torsdagens bravader. Utgång på G!!

Idag så har vi as usual vart i skolan och haft otroligt tråkigt. Första lektionen är alltid as tråkig med massa grammatik medans den andra lektionen är mycket roligare för där blandar vi boken, lekar och prat! Direkt efter skolan svängde vi in på en McDonalds och Subway där vi slängde i oss lite mat och sen åkte vi till Beverly Center! Ett jätte stort shoppingcenter som har allt från H&M, Forever21 till Gucci, Bulberry, Lacoste mm. Jessica shoppade mest igen, sen karro och sist lilla jag ... Saker som jag vill ha finns inte :( Ville köpt en bikini idag från Victoria Secret som jag hittat, men den fanns inte just där, så typiskt och jag hittar inga fina skor, kläder mm :( Har kommti i en liten shoppingsvacka kan man säga ;) haha! 
Vi kom hem vid 9 tiden och då stack jag direkt ner till gymmet och gjorde lite nytta! Det är så svårt att hitta tid för att träna och jag vill inte gå ut o springa när det är mörkt, för det kan finnas massa läskiga personer här och vi är aldrig hemma när det är ljust längre :p Nu sitter vi här och det blir snart sängen igen, klockan är redan 23.00 . Det är redan torsdag imorgon och snart har ännu en vecka gått, dagarna bara springer iväg!!! 

Imorgon kväll blir det "nattklubb" för oss! livemusik är det också, Floridah (vet inte hur det stavas) och Sean Kingston kommer att uppträda om vi fattat det rätt och det ska bli såå coolt!!  Kommer bli en kanonkväll hoppas jag på!!

Saknar er väldigt mycket där hemma men så får jag egentligen inte tänka, för fortare än kvickt så ligger jag på mitt rum igen och är påväg till jobbet.... Booooooring :p

Puss och massa kramar ♥
 
       

här var några bilder från basket och nu kommer lite bilder från Newport Beach!
          

Det var alla bilderna jag orkade lägga upp idag, nu måste jag sova!! kommer mer bilder så småningom! :)


Söndag på six flags igen!

I söndags bar det ännu en gång av till six flags. Vi kände ju att vi missat massa saker, så vi åkte dit en heldag! kom dit runt 1 tiden och det var inte så mycket folk så det var jätte skönt! Vissa köer till bergochdalbanorna var bara 10 min andra var 1.5 timma långa... men vi gick inte in i så många långa köer utan hoppades på att dom skulle minska framåt kvällen vilket dom gjorde!!

Vi har nu åkt alla bergochdalbanor som vi vill åka och det är så jääädra grymt där, riktigt riktigt roligt och coolt! man känner sig så modig när man åkt allihopa + att vi satt längst fram i nästan alla , vilket var en heeelt annan känsla och det var mycket läskigare, men vi gjorde det !! ;)

Vi åkte hemåt vid 20.00 och på hemvägen handlade vi lite godis osv.. (vi har värsta godisförråden nu) Efter det gick vi till sängs ganska fort för vi var trötta efter en heldag på sixflags!

Vi undankom även regnet som låg och lurade heela dagen! När vi skulle åka den sista attraktionen, så var hilmen kolsvart och vi bara väntade på ösregn, men det är ju lite annorlunda här från sverige så det kom inget regn, bara några droppar som tur var. Men när vi satte oss i bilen och var påväg hemåt så kom störtregnet, vi hade tur!!

           

Mer om vad som hänt i veckan kommer upp imorgon! nu ska jag sova, godnatt allesammans!


Kändisjakt i Beverly Hills!

Igår hade vi en riktigt trevlig kväll! vi satt hemma hos oss ett helt gäng svenskar och åt mat, drack lite drinkar och bara pratade och hade det jätte trevligt hela kvällen! Jag hade tyvärr jätte ont i huvudet hela kvällen så jag låg på rummet en bra stund och vilade mig och kände mig inte alls så pigg, men så är det ibland. Vid 2 tiden gick alla hem och vi gjorde några tortillabröd med salsasås och ost till nattamat!

Idag vaknade vi upp och var fit for fight för vår kändisjakt i Beverly Hills! Vi kom iväg runt 12 tiden och åkte till en sjö som hette Silver Lake. Vi har hört av en av våra lärare att det är jätte mycket kändisar som håller till där med att träna, gå osv. När vi kom dit var det helt dött. Det var som en vandringsled som man gick runt den här sjön som var konstgjord. jätte tråkigt och vi såg inte en enda kändis.. Flera gånger inbillade vi oss att vi hittade någon kändis bara för dom hade solglasögon och full mysdress med luvan uppe! ;)

Efter detta så åkte vi och käkade lunch på Villa Blanca, en jätte fin restaurang i Beverly Hills, tvärgatan till Rodeo Drive! Denna restaurangen såg ut som ett bröllop typ! Det var helt vitt överallt och dom hade massa stora fina växter, blommor och stora vita "skynken", jätte fint! Vi alla åt goda pastor med tomatsås. Det var jätte gott och när jag bara hade lite kvar av min mat så ser jag ett litet hårstå i maten. När servitrisen kommer så säger jag det och han tar min tallrik och går iväg. Sen kommer han och säger något som vi varken hörde eller fattade va han sa.. När vi sedan fick in notan, så var min mat gratis :D haha. Det enda jag behövde betala för var kycklingen och min cola, sooooft!! Så det var ju bra att jag klagade, karros förtjänst att hon sa att jag skulle säga till ! :)

När vi käkat så gick vi och strövade lite på Rodeo Drive och kollade på alla superdyra affärer. Sen så åkte vi till några väldigt fina områden i Beverly Hills och tittade på massa massa gigantiska och jätte fina hus!! Alla hus har ju tyvärr as stora häckar och grindar och staket mm så man ser ju inte så mycket, men det är väl det som är grejen eftersom det åker runt massa turister + starsightsing bussar i dom områderna! Vi lyckades hitta några riktiga slott så att säga och åkte runt i över 1 timma. När vi var på hemväg kom karro på att vi kunde åka förbi L.A. Ink eftersom vi ändå inte hade något att göra och ville detta. Så vi svängde in och man fick tillochmed gå in och titta!! Såg ingen av de "kända" från tv, men dom jobbade nog inte idag. Jag blev lite besviken frö det såg inte alls ut som det gör på tv. Tatueringsstuidon är helt omändrad och man kände inte alls igen sig. men serien är ju några år gamla så att säga... Sen tankade vi lite bensin i vår bil och åkte hem.

Har haft en kanon dag trots att vi inte såg några kändisar som var vårt mål :( Tror inte vi kommer se en enda ... Alla andra träffar på kändisar överallt, men vi har otur! :(

Ikväll vet vi inte riktigt var vi ska göra men det blir en lugn kväll iaf! Imorgon ska vi åka till Six Flags igen och rocka loss i bergochdal banorna, kommer bli grymt kul!! :)

Pusss till er alla gullisar där hemma! ♥

                         


världens finaste pojkvän!

Jag har världens gulligaste och bästa pojkvän!!

Helt oväntat när man kollar i mailboxen, så har vi fått ett papper som står att jag ska hämta ut ett paket i receptionen. Jag och karro går dit och då kommer hon med ett as stort paket och när jag öppnar det så ligger det ett jätte fint guldigt paket ! Det står en jätte gullig text från min pojkvän och när jag öppnar paketet så ligger en jättesöt nalle med en liten ram med en fin liten "dikt" till mig. Ohh... kan inte förklara hur glad jag blev av denna överraskning!! Han är så gullig som skickar grejer till mig när jag är i usa och allt. Tack älskling, jag älskar dig!!

 


Veckan har gått superfort, redan fredag igen!!

ojojoj, nu är det redan fredag igen, veckorna bara springer förbi och jag  vet inte vart dom tar vägen.. Känns som dom börjar gå för fort nu :P


I torsdags skippade vi skolan, vi vet... vi är skolkare, men när det är runt 30 grader ute så vägrar vi sitta inne vid en skolbänk utan då lägger vi oss mycket hellre vid en vacker strand och solar och har kul! Japp, så vid 10 tiden hämtade upp joakim och åkte till Manhattan beach. Det är en grymt fin strand som ligger ca 20 min bort(när trafiken flyter på då). Vi låg där och lekte lekar, läste tidningar, spelade lite fotboll, var och käkade lunch på en restaurang i "centrum" och på eftermiddagen kom även Oskar och joinade oss en stund med sin lilla ansiktshandduk!! Vi andra låg på stora, fina härliga handdukar men han kommer med en liten jävla ansiktshandduk.. haha, hur hade han tänkt sola på den, nej det tänkte han inte, utan han tänkte den kunde vara lite bra att ha om han skulle bli lite varm i ansiktet och tyckte istället att min och karros handduk var otrooligt god att ligga på!! haha, det var dagens ;)

På eftermiddagen så badade vi faktiskt, tro det eller ej ;) Alla utom karro då;) hihi.. ja, kan ju inte direkt påstå att det var varmt i vattnet, var kanske 14 grader eller något men det var inte as kallt :p När vi ligger och solar och pratar så ropar jocke, kolla där är hajjar eller delfiner! vi satt en lång stund och trodde att det var hajar som simmade runt en liten bit ut men efter ett litet tag så såg vi att det var delfiner, så vackra så!! Synd att dom inte kom in så nära land så man kunde badat med dom, för då hade även fega karro hoppat i plurret ;)

Vi åkte hem vid halv 5 tidne och när vi kom hem blev det lite middag. Kvällen spenderade vi i jazuzzin tillsammans med Oskar. Mycket trevligt med en massa prat och när vi gick upp ur jazuzzin så var både händer och fötter skrynkliga som aldrig förr!!

Idag så var det skoldax igen. Dagen gick fort och efter skolans slut var det "pizzaparty" som dom kallar det. Man äter en lietn pizza, pratar och sen går man hem! Idag var det 3 stycken ur min och karros klass som lämnade oss vilket är völdigt tråkigt. Två av dom tycker vi väldigt mycket om och dom kommer vi sakna på lektionerna. Just nu håläs det lite avskedsfest för en av dom nere vid grillplatsen, men vi ska snart ner och grilla med oskar och joakim , så vi väntar lite med att gå ner. Hela vår skola är nästan där nere! Ikväll blir det som sagt lite hamburgare och även lite drinkar , vin och cider. Kommer bli en härlig kväll med massa lekar osv. Ett perfekt avslut på skolveckan och en perfekt början på helgen! :)

Hoppas ni har det kanon där hemma!! pussss ♥

              


Onsdagens bravader!

Idag har vart en underbar dag och vi njuter för fullt här borta på andra sidan jorden! Idag kom äntligen det fina vädret till oss och det har vart ca 26 grader tror jag! lite svårt att veta eftersom dom mäter i farenhight eller hur det stavas och det är helt annorlunda. Men det har vart kanonväder iaf och direkt efter skolan så åkte vi till Hermosa Beach ca 20 minuter ifrån skolan och där spenderade vi lite mer än två timmar på den underbara stranden!! den är verkligen jätte fin. vi var lite rastlösa så först körde vi norsk karaeoke (en nynnar en låt och de andra ska gissa vilken) och efter det så somnade vi alla till en liten stund och vaknade av att massa äckliga små flugor satte sig på en hela tiden... Dom var jätte irriterande så tillslut fick vi lite ryck och åkte hem!!

På hemvägen stannade vi till vid IKEA, underbart!! Det kändes så skönt att gå in där och det luktade sverige!! Vi köpte med oss lite svensk "mat" som köttbullar, skorpor, kex, godis, kakor :D Sitter och mumsar på Svenska fiskar just nu! :) Direkt när vi kom hem gick vi ner till gymmet och körde 30 minuter på olika konditionsmaskiner! Efter det gick vi upp till lägenheten och körde mage och rygg, duktiga tjejor vi är ;)

Nu har vi precis ätit en utsökt middag bestående av Eget potatismos, svenska köttbullar och brunsås!! Det blev faktiskt väldigt gott och nu är vi proppmätta!! Dags att hoppa in i dushcen för mig och sen blir det väl snart läggdags!!

Imon ska vi skippa skolan, för det ska bli nästan 30 grader här och vi ska ha en heldag på stranden har vi betämt!! Det är vi värda, så som vi kämpar med skolan ;);) hihiihihihhi......

Ha det kanon hemma och njut av ert "varma" väder ;)
Pusspuss ♥

     muums, vad gott det var!!


Måndag och tisdag..

Igår och idag har det inte hänt så mycket. Det har vart si och sådär väder.. så igår (måndag) så var vi i skolan och åkte sen och handlade. Efter det gick vi ner till gymmet någon timme och när vi kom upp lagade vi en jätte god tacos! Efter det åkte vi och hämtade vår vän jocke och köpte med oss lite glas så åkte vi hem till oss och såg på film och åt glass med jordgubbar, jätte goda var dom också !! som svenska när dom är som bäst :D

Idag så var vi självklart i skolan och när vi slutade åkte vi direkt till Santa Monica, som vi varit i en gång innan och gillade mycket starkt! Där käkade vi lunch på en mysig restaurang och sen shoppade vi i flera timmar! Jag fick inte med mig så mycket hem, en bikiniöverdel, ett linne och en söt t-skirt och en sminkborste. Vet ni, jag blev medlem på den sminkaffären för man får gratisgrejre då (en jätte stor sminkaffär i usa, Sephora) och då trodde dom att jag fyllt år 10 mars, för det är så dom läser mitt körtkort. så då fick jag gratis mascara och ögnoskugga :D snällt va ;) självklart sa jag ju inte, nej jag fyller år 3 oktober, så jag tror även att jag kommer komma in på krogen med mitt leg eftersom dom läser det såhär: 89-03-10 medans vi läser det 89-10-03, så då tror alla att jag fyller den 10 mars och inte tvärt om, superbra ;) Jessica och karro shoppade däremot på lite mer än mig och kom hem med flera påsar!! kom hem vid 20.30 tiden och nu har vi bara gjrot lite mat, ätit jordgubbar och glass (igen, det är så billigt) och sett på ett avsnitt av tvserien Laguna Beach. nu blir det sängen!!

Förhoppningsvis kommer solen och värmen imorgon ! :D:D Då ska vi till stranden direkt efter skolan, jipiiiii

Saknar er alla där hemma och krya på dig hälsningar till min lilla älsklings johan som är sjuk :( Pusspusspuss


Glöm inte ....




GLÖM INTE ATT TITTA NER PÅ FLER INLÄGG, HAR LAGT IN FLERA STYCKEN !!


En underbar helg i San Diego

Denna lördagen till söndagen åkte vi på en tripp till San Diego!

Vi började vår resa vid halv 9 tiden och åkte ner till San Diego, ca 2 timmar härifrån! Det var ingen trafik så det flöt på väldigt bra hela vägen.. Det vi ville åka dit ner för mest var SeaWorld. Tänk er som ett nöjesfält fast vattenland.. alltså, inte med så mycket vattenattraktioner men med späckhuggare, delfiner, sjölejon, valar mm.

vi kom in på Seaworld vid 11 tiden och började med att gå på en Sjölejon show, där dom visade upp massa konster och det var roligt att se på! EFter det skyndade vi oss direkt till späckhuggararenan där det skulle vara en show såklart!! showerna är ca 25 minuter så det är ganska lagom tid! Showen var helt fantastisk! Det går inte ens att förklara hur vackra späckhuggare är i verkligeheten och dom var så himla grymma!! Det var en jätte gigantisk späckare, en mellan och en lite mindre! Det var en stor arena och vi satte oss på 5 raden längst fram! Det stod Zoak Zone, vilket menas att det är stor risk att man blir väldigt blöt! Karro och jessica köpte vattenponchos men jag hade ombyte med mig så jag skippade det!! Och herregud vad tur det var att tjejorna köpte, för dom blev pissblöta (jag klarade mig precis)... Späckhuggarna hoppas flera meter i luften och när dom landar så skvätter det väldigt mycket vatten och dom gör även väärldens skvättar med deras bakfenor!! Dränker halva publiken, men kul var det! ;) Efter denna fantastiska showen så gick vi och åt på ett buffé ställe där karro och jessica tog en pizza och jag en pasta! därefter gick vi och strövade runt lite och kollade i olika akvarium, kollade på rockor, åkte lite vattengrejor där jag förövrigt blev PISSBLÖT !! Tänk er colorado, fast med mycket värre vattengrejer! Den var kortare men du blev dränkt helt enkelt. inte en människa var torr!! Vi åkte även en annan bergochdal bana/vattengrej och åkte en simulator som var som om man satt i en helikoper i antarktis! Jätte coolt och verkligt!
Vi kollade även på massa söta pingviner, vitvalar, hajjar mm men det var väldigt tråkigt för av någon anledning så var delfinshowen stängd denna helgen :( Det hade vi verkligen velat sett men vi hade en toppendad ändå och fick sett många saker, så det var ändå okej. Det fanns ett annat ställe, där folk hade köpt till att mata och "träna" delfinerna så där stod vi och kollade en stund och dom var så fina och hoppade och var duktiga! Har filmat och tagit massa kort som ni får se när vi kommer hem!!

Klockan tickade på och vi fick reda på att kl 20.30 var det en specialshow med späckhuggarna så vi ville gärna stanna på den och det var perfekt med tiden. Vi åt middag medans vi väntade på att showen skulle börja och sen gick vi dit i god tid för att få bra platser! Vi satt ungefär på samma ställe som på första showen. Denna showen var ju i mörker och skötarna pratade ingenting utan det var bara musik som gick och olika ljus och grejer och det var något av det coolaste vi sett i hela vårt liv !! Alltså, det var så fint och man satt som i chock hela tiden och jag skulle kunna gå på den 10000 gånger i rad och aldrig tröttna!!

Efter detta så stängde parken och vi åkte till ett hotell som vi tittat ut innan. När vi kom dit var det fullt så vi åkte vidare till ett annat 100 meter bort! Holiday Inn hette det och det såg inte så fräsht ut på utsidan men på insidan var det jätte fint faktiskt och rummet bestod av två stora dubbelsängar och toa! :) vi gjorde oss iordning för kvällen och sen satte vi på en film! Efter det somnade vi gott som 3 små barn!


SÖNDAG:
I dag gick vi upp vid 8 tiden och gick ner och åt frukost på hotellet som var riktigt gott ! Därefter gjorde vi oss iordning och checkade ut och åkte till vår första destination för dagen. Coronada Island, en halvö som var väldigt mysig och fin! Vi åkte till stranden och gick runt och kikade lite och det var jätte fint! Tyvärr har vi inte haft så bra väder i helgen.. eller det har ändå varit sol, fast bara 17 grader, så det blåser kallt! Efter det åket vi till en historisk och känd stadsdel som heter GasLamp Quarter. Det var lite som Downtown. En lång gata med massa restauranger, pubar mm. Där gick vi och strosade runt och sen åt vi pizza till lunch ! jag var såå sugen på en god hawaii pizza och tog detta. När maten kom så såg min såå äcklig ut !! Det fanns ingen tomatsås på den :( det sänkte min pizza mycket och den var äckig !! Efter detta åkte vi vidare till vår sista destination Mission Beach, den livligaste stranden i San Diego och det var det verkligen ! En riktigt typisk amerikansk beach med strandpromenad där folk gick, cyklade, åkte inlines, hängde mm. Stranden var dock inte så fin, men hela stället var coolt! Dom hade en resturang där man kunde prova att vågsurfa, as häftigt men man fick inte gå in och titta om man inte åt där, så vi skippade det! Efter det gick vi även och kollade på lite folk för det KRYLLADE av människor för dom firar påsk idag. Dom firar inte på påskafton, utan påskdagen. Så parken var proppfylld av familjer, släkt mm som spelade fotboll, grillade och lyssnade på musik! Sen när vi kände oss klara gick vi till bilen.

VET NI VAD SOM HÄNDE NÄR VI STOD VI ETT ÖVERGÅNGSSTÄLLE????
Hela marken började skaka och alla tre tänkte att vi fått yrsel, sen kollar vi på varandra och karro utbryter: det är jordskalv... vi bara står och kollar och tittar på allting!! Hela marken gungade, vi gungade, bilarna skakade, skyltarna gungade... Det går verkligen inte att förklara hur det kändes, men det var läskigt, men samtidigt riktigt coolt att få vart med om det på dagen !! Den var uppmätt till 6.9 på rithlerzskalan, vilket är ganska mycket vad jag förstått! Det sägs att det ska vara 3 jordskalv här per år, och nu har det redan vart 2 på 3 veckor, scary!!
Så efter denna lilla händelse så åkte vi till en pinkberry och köpte varsin god yogurtglass med frukt där! Sen åkte vi hemåt och nu har vi bara bloggat och nu ska jag o karro se klart filmen från igår !! :)

Hoppas ni alla mår jätte bra där hemma för här lever vi otroligt gott och i veckan ska det dessutom ska det bli 32 grader , sköönt!

Puss till alla nära och kära, älskar er ♥

                                                                      

Pappa, såhär ser alla lastbilar ut i USA, jätte konstigt!!


Slapp fredag!

Dagen efter festandet var ju sådär.. vi alla var lite sega och sånt... Dagen spenderade vi vid poolen med jojo, filippa och oskar kom en stund också. Tog oss även ett dopp i jazuzzin och sen åkte vi och storhandlade! Bilen var proppfull av alla påsar och när vi kom hem så fixade vi iordning potatis, sallad mm. och sen gick vi ner till grillen där vi träffade de andra och grillade!! Åt hemma hos filippa för det var lite kyligt ute och efter det skulle de andra på bio men vi var så trötta och skulle ju upp tidigt på lördagen , så vi gick hem och packade och sen hoppade vi i säng !!

Puss ♥


Six Flags och Party!!

I torsdags var en riktigt kanon dag, den var verkligen så jädra rolig hela tiden !!

Idag hade vi bestämt oss för att åka till nöjesfältet Six Flags. Det ligger ca 45 minuter från oss och har sjuuukt många enorma, höga, läskiga och konstiga bergochdal banor och även några andra åkattraktioner, men det är bergochdal banorna som man åker dit för!! vi kom iväg vi halv 10 tiden och var inne vid 11 tiden. Dom som åkte var självklart jag, karro och jessica. Sen åkte även Filippa, Joakim, Oskar och Felix med också!! vi startade med en trä bergochdal bana och gick sen över till dom läskigare... Den första "läskiga" vi började med var en orange som var riktigt hög och hade ett "fall" rätt ner ! Man satt i vanliga vagnar i den och den gick fort och var riktigt rolig! Efter det åkte vi bla. Batman, Colusum, Goliath och sen var det dags för lite lunch! Eftersom det inte finns någonting annat än hamburgare och pommes fick det bli det !! först fick vi stå i typ 20 min kö, för dom var så himla sega så det inte var sant!! sen fick man inte ens sin mat utan fick vänta på den i 30 minuter!! Vilket jävla skitställe rent ut sagt !!! Och inte nog med det så smakade maten skit !! jag har aldrig ätit en så fet hamburgare, det rann fett om den!! UCH :( aja...

Efter detta så fortsatte vi med våra bergochdal banor ! Vi åkte några olika och tiden gick så himla fort och vi hade ju planer för kvällen, så till dom två sista och STÖRSTA och LÄSKIGASTE så sprang vi för att hinna med dom ! I dessa var det självklart lite längre köeer men det gick hyffasat fort ändå! Den ena bergochdal banan hette Tatsu och den hade massa skruvar mm, men inte nog med detta så satt man under den (som i hangover), men när den började åka iväg, ja då lutade dom ner den så att man låg ner med magen mot marken !! :O så jääävla äcklig och man åkte så hela vägen , sjukt läskigt men den var jätte rolig och jätte skön !! Efter denna så gick vi emot döden... X2 hette den största och värsta bergochdal banan. Den var jätte hög, hade massa skruvar och ett "fritt fall" som gick rätt ner och man åkte baklänges!! och inte nog med detta... så låg man ner med ansiktet rätt upp mot himlen.. man satt två och två och jag och filippa åkte denna. Vi är så dumma i huvudet att vi sätter oss längst fram som är värre än de andra platserna!! När vi satt oss och blivit fastkopplade, så ångrar jag mig och tror seriöst att jag ska dö när vi börjar åka !! Jag börjar att skrika redan i den första hööga backen som alltid är i början ni vet!! jag blundade och höll så hårt om handtagen att mina fingrar var vita... men när den väl började åka neråt så var den så grymt rolig!! Man åkte framåt, bakåt , uppåner och hej o hå.... alla håll o kanter helt enkelt !! När vi åkt klart den kunde vi knappt prata för alla var så tagna och jag hade ont i magen för den var så scary!! Måste tillägga att Oskar knappt vågade åka den mesigaste av bergochdal banorna i början och tillochmed han åkte X2, bra jobbat!!

Med detta avslut var det slut på dagen på six Flags. dock kände jag, karro o jess att vi inte hunnit åka alla som vi ville , så vi la till lite pengar och fick ett årskort! Det är inte så dyrt här och vi kommer åka dit minst 2 gånger till, så det lönar sig!! Efter detta drog vi oss hemåt och klarade av köerna väldigt bra tack och lov! vi var väldigt stressade eftersom vi skulle ut på kvällen och vi skulle förfesta med killarna innan ! Kl 20.00 var vi hemma. Vi fräshade upp oss och gick sen över till killarnas lägenhet där vi förfestade och spelade lite kortspel och hade väldigt roligt!!

Efter att ha missat den första taxin för vi hade så kul hemma så gick vi ut och ringde en till, den kom aldrig så vi ringde som galningar och tillslut kom taxin. Vi hoppade in och den körde oss till Long Beach, V20 som stället hette dit vi skulle! När vi kom in var det proppfullt verkligen !! Galet mycket folk . Eftersom vi kom dit så sent var vi bara där inne i ca 50 minuter.. lite tråkigt för tiden gick så hilma fort och vi hade så himla roligt.. så när musiken dog och ljusen tändes så var det inte så mycket att göra utan vi åkte hem och fortsatte med lite efterfest hos Oscar. Dock var alla så trötta så vi deckade allihopa efter en liten stund... jessica vaknade till och vi drog oss hemåt och deckade på direkten !!

Detta var nog den bästa dagen vi haft hittils för det var så himla roligt hela tiden och Six Flags was AWSOME !! :D
Vi ska nog åka dit i denna veckan någon dag tror vi !!

Här kommer massa bilder från dagen!


                        

Hoppas ni ser att vi haft det roligt !! :D  

Puss och Kram från lilla mig!


Här kommer lite bilder från veckan som gått!

Bio i tisdags!!

  

Shopping och bio i onsdags!!

     

Kiss ♥


Man mår som man förtjänar!

Igår var en heelt gaaalen dag, en perfekt dag! Nöjesfältet sixflags och sen party på kvällen!! Vi hade så jävla roligt !!

Idag var det dock lite värre... har vart grymt seg och lite bakis hela dagen.. har bara legat vid poolen, grillat och chillat! Imorgon bär det av till San Diego! klockan 05.30 ska vi gå upp så måste lägga mig nu !! Blev inte många timmars sömn inatt..

Blir ordentligare inlägg och massa bilder på söndag kväll !


Puss ♥


The Last Song!

Hej där!

Igår efter att jag käkat och pratat med alla på skype så blev jag inbjuden till volleyboll med några svenska grabbar och en svensk tjej!! Efter att spelat ett tag så gick jag upp på rummet igen och började med maten, för då kom jessica och karro hem! :) Utan någon planering och helt spontant så blev det en bio med alla svenskarna! Vi såg "she´s out of my leage", den var helt okej, men det var så jääädrans kallt så vi höll på att förfrysa + att jag var kissinödig när bara halva filmen gått o det kändes dumt att gå ut :p Sen blev det sängen så fort vi kom hem för det va ju skola idag!

Idag (onsdag) så var det riktigt riktigt segt att gå upp till skolan. Hade helt velat dra täcket över huvudet och somna om! Men icke sa nicke, det var bara att kliva upp och fånga dagen!! skolan gick bra och det var riktigt roligt! vår klass är helt underbar och vi får oss alltid några goda skratt varje lektion!

Efter skolan så åkte vi hem snabbt och åt lite granna och sen åkte vi till ett shoppingcenter som vi vart på innan som heter Irvine Spectrum Center och ligger ca 20 min härifrån! Vi gick där och kikade runt i affärer ett bra tag men fick dock inte med oss så mycket hem mer än lite småsaker.. Sen åt vi middag på The Cheescace Factory. Vi åt jätte gott kött med pommes och cola ofcourse!! Sen gick vi till bion som ligger precis där och såg på The Last Song. Det var premiär idag och den var jätte bra!! dock var den så himla hemsk, fin, rolig och sorglig på samma gång. Jag har aldrig i hela mitt liv gråtit så mycket på en bio eller överhuvudtaget över en film!! jag satt o skakade för jag lipade så mycket, men man kunde ju lixom inte släppa ut allt eftersom vi var på en bio.. hahaha.... alla 3 satt o lipade, man hörde snyftningar i hela biosalongen.. så ah.. ni förstår nog! Det blir inte bättre av att det är en kärleksfilm där "paret" gör helt fantastiska och perfekta saker och då saknar man sin pojkvän ännu mera.. och sin familj eftersom det handlar om en familj !


Jaja, nog om detta nu !! nu måste jag sova för imorgon kommer det att bli en GRYM dag!! vi ska nämligen till nöjesfältet SixFlags, där dom har enorma och då menar jag verkligen enooooorma bergochdal-banor! vi är 7 svenskar och förhoppningsvis en amerikanska också som åker så kommer bli en riktigt rolig dag! vi håller alla tummar vi kan för att det inte blir regn imorgon bara!!

Tiden går så fort här så sakna mig inte allt för mycket, för jag är hemma fortare än kvickt igen!!
Puss&Kram


RSS 2.0