Söndag på six flags igen!

I söndags bar det ännu en gång av till six flags. Vi kände ju att vi missat massa saker, så vi åkte dit en heldag! kom dit runt 1 tiden och det var inte så mycket folk så det var jätte skönt! Vissa köer till bergochdalbanorna var bara 10 min andra var 1.5 timma långa... men vi gick inte in i så många långa köer utan hoppades på att dom skulle minska framåt kvällen vilket dom gjorde!!

Vi har nu åkt alla bergochdalbanor som vi vill åka och det är så jääädra grymt där, riktigt riktigt roligt och coolt! man känner sig så modig när man åkt allihopa + att vi satt längst fram i nästan alla , vilket var en heeelt annan känsla och det var mycket läskigare, men vi gjorde det !! ;)

Vi åkte hemåt vid 20.00 och på hemvägen handlade vi lite godis osv.. (vi har värsta godisförråden nu) Efter det gick vi till sängs ganska fort för vi var trötta efter en heldag på sixflags!

Vi undankom även regnet som låg och lurade heela dagen! När vi skulle åka den sista attraktionen, så var hilmen kolsvart och vi bara väntade på ösregn, men det är ju lite annorlunda här från sverige så det kom inget regn, bara några droppar som tur var. Men när vi satte oss i bilen och var påväg hemåt så kom störtregnet, vi hade tur!!

           

Mer om vad som hänt i veckan kommer upp imorgon! nu ska jag sova, godnatt allesammans!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Skriv gärna din bloggadress här:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0