090727

Hade en rikgit mysig kväll igår med chips , godis, gooa personer och 2 bra filmer. Vi såg The heartbreak girl och Hostel . Haha, karro o johan var så söta, dom gillade visst inte skräck ;)

Nu har jag haft en mysig dag här hemma i regnet. Har sett på film med min bror , fikat med min andra bror och hållt på med mitt thailandalbum lite :) Nu ska jag dra till jobbet och äntligen har jag bil igen!! Wiiie !


Grill/utgången

Igår blev en riktig lyckad kväll tycker jag! Började hemma hos anna, där vi grillade och körde lambo ;)
Sen drog vi oss in till göteborg och det blev trädgårn. Hade grymt kul , dansade som bara den i flera timmar och ville inte gå ifrån för varje gång man sa" nu tar vi lite luft" så kom nästa grymma låt och så höll det på så ganska länge innan vi höll på att dö av värme !! Var så himla roligt att träffa alla tjejorna igen!

Nu har jag precis förbrett maten, sofia och jag ska grilla . Väntar bara på att hon ska komma, sen kommer karro och johan också !vi ska ha en riktig superduper mysig kväll med en massa gottiga saker och bra filmer! :)













Haha, jag har kommit på att jag ALDRIG är normal på bilder xD


Laddar!

Håller på att ladda upp med musik inför utgången ikväll !

Ska strax möta upp sofia i kungsbacka, handla lite mat mm. och sen åka hem till henne och göra oss iordning. Sen blir det onsala som gäller. Anna har grillkväll med massa tjejor. Efter det blir det utgång, tror inte alla skulle ut, men vi ska det iaf, göteborg blir det eftersom man inte är ute där så ofta :P

Ha en goodie lördagskväll !





Ska träffa bland annat dessa söta flickorna !

Gamla inlägg.

Läste igenom alla mina gamla inlägg jag skrivit i höstas ! Gud vad mycket sorg det fanns i mitt hjärta då, men det var en person som även gjorde mig väldigt glad ,Johan . Men jag var så rädd för att göra fel och det gjorde jag. Jag var vilsen verkligen jätte vilsen.

Allting börjar kännas bra igen mellan oss, riktigt bra faktiskt. Satt och snackade i ca. 2 timmar i tisdags natt om allt som hänt, hur vi känner nu osv. Han sa; vill du bara att det är en engångsgrej så fine, vill du mera så blir jag glad. Allt ligger i mina händer igen och jag vill aldrig igen såra dig så som jag gjorde, aldrig mer vara ovänn med dig och resten av grabbarna, ni är de roligaste & gooaste killarna jag vet !
Men det känns skönt, för den här gången har vi helt andra förutsättningar, vi vet att hur det än slutar/börjar, kommer det aldrig bli som förra gången. Vi har lärt oss av våra misstag. Men jag gillar dig absolut, men jag måste känna efter och vi chillar på det, ska ju ses hela gänget igen på söndag, får se hur det känns då! Sen har vi ju skara sommarland o hela turkiet resan, jag känner på mig att det kommer sluta alldeles utmärkt!!





Måste bara tänka... Vad gör jag, är det fel av mig att må bra och helt plötsligt vara lycklig ? Det känns som att inte jag får vara det just nu, men det är en person som får mig att må så bra och vara så glad hela tiden.. men är det fel? jag är rädd för vad jag gett mig in i tror jag ..



Du är underbar att prata med, du förstår verkligen hur jag känner och jag är glad att du vill samma som mig.. :) jag är fortfarande rädd för att göra misstag, rädd för att du ska vara tröst , fast jag vet att du inte är det . Som sagt, jag tycker om dig, men jag är inte kär, inte än.. inte än på länge hoppas jag ! :) Steg för steg, så kommer detta gå bra, jag tror att jag vet vad jag vill, jag hoppas det i alla fall annars kommer det bara bli mera tårar.



På hemvägen ringde jag Johan, sorry om jag väckte dig.. men jag kände att vi behövde prata och du kände nog samma .. Jag kan inte be mer än 1000 gånger om förlåtelse för att jag sårar dig, men det är så svårt. När jag inte pratar med dig saknar jag dig, men när jag väl ska träffa dig så vill jag typ det inte .. men igår när vi pratade i telefon hade jag verkligen saknat det . Det blir inte lättare av att du inte vill ses nu på ett tag .. :( Jag vet och förstår dig verkligen hur det känns och jag förstår att du inte vill se mig för att inte få mer känslor för mig .. men det kommer bli svårt. för du är världens underbaraste och jag vill så gärna träffa dig .. men som sagt.. som kompis . och det vill ju inte du :/:( Men man kan inte rå för sina känslor.. allting som hände mellan oss kanske gick ltie för fort , vi skulle nog lugnat ner oss .. :) Men hoppas det blir bra tillslut och att jag kommer finna vad jag känner för dig ! :)

Väntan..

Denna eviga och jobbiga längtan !
Jag vill bara få veta om jag kommer in eller inte i helsingborg. Jag vill börja planera, köpa saker, leta lägenhet, packa mm. Men jag kan inte göra någonting annat än att vänta ! jag HATAR att vänta, vill veta nununu !!

Jag har en ond magkänsla att jag inte kommer att komma in , men jag vill verkligen !! Jag vill ännu mera nu när johan också ska plugga där och vi pratar om att bo tillsammans om vi hittar något ! Och även om vi inte ska göra det, så har vi varandra där och man känner någon ! hade vart så himla skoj !! :)

Sjukaste natten ever!

Jag tror jag hade den roligaste natten någonsin nästan i tisdags natt !
Allt började med att jag och karro var i frölunda torg och shoppade lite, jag skulle vara med sofia på kvällen o hon hade inget att göra. Då bestämde vi att vi kunde höra med johan och hans"gäng" om dom ville komma och grilla och spela lite spel hemma hos mig :)dom ville gärna det och kom hit vid 7 . Vi hade verkligen inte planerat att dricka, för johan skulle jobba, både sofia o karro körde mm .. Så vi åt jätte gott, spelade kubb, singstar, twister, med andra ord mm. och bara hade det jätte roligt ! då får johan ett sms att han är ledig imorgon och vi går ut på alltanen för att sätta oss och fortsätta mysa. Då får Martin typ damp  o blir as sugen på sprit, vi andra är med och vi drar igågn att supa som fan . Alla blev svinfulla, men vi hade så jävla roligt så det inte är sant !! kommer knappt ihåg vad vi gjorde, men roligt var det iaf, så vi kom isäng vid halv 6 på morgonen .. alla utan karro sov hos mig , för hon var tvungen att åka hem :p

Vaknade på morgonen och var rejält bakfulla, fy.. men det är sånt man får ta. Johan och martin gjorde frukost åt oss, så gulligt ! Sen chillade vi hela dagen i soffan, sofias kompis kom hit också .

Kvällen spenderades på RumpanBar med några tjejor, räkfrossan såklart! Sen blev det film hemma hos fia med popcorn o cola !!


Började kvällen med kubb, girlsen mot..



Boysen


Twiister


Siingstar, hon va grym ;)


Det börjar spåra ut redan här . Karro & Johan


Karro & Martin


Ja, sånt här gör man på fyllan?


Vi försökte med, men vi var nog inte lika bra ..


Jaa, vissa däckade visst...

Hur stor är chansen??

HAHA, nu ska ni få höra.. Man brukar ju alltid säga hur stor är chansen att ..
Håll i er. . Kommer ni ihåg johan? Han jag var på g med direkt efter niklas , dansaren?? Ja, just han som det har blivit så mycket strul med.. vi har ju inte pratat på länge osv , men nu är det dom vi ska åka till alanya med m m..

Så idag var vi på harry potter, som förövrigt sööög , sjukt dålig var denna filmen, sämsta av de 6 som hittils kommit . Men iaf, när vi går tillbaka mot våra bilar hör jag karro o johan snacka om helsingborg, frågar var de snackar om och då säger johan att hna kommit in i helsingborg , Basår i teknik !! :O HHAHAHAHHAH ,det är ju fan där jag sökt och hoppas hoppas komma in

HUR STOR ÄR CHANSEN ATT JAG OCH JOHAN SKA PLUGGA OCH BO PÅ SAMMA STÄLLE/IHOP?? HAHAHA
det tyckte jag var jävligt skoj. hoppas nu bara att jag kommer in , så kanske vi ska bo tillsammans i början , eller , det var ju i och för sig bara något vi tjötade om lite nu ikväll ,men vem vet.. om en av oss inte hittar lägenhet hade det vart perfekt.

Men först måste jag ju veta om jag kommer in eller inte ..?? JAG VILL !!

Natti och sov så gott allihopa. Imon är första dagen på hur länge som helst som jag inte behöver ställa klockan


Springning och bio

Äntligen har jag tagit min första löprunda igen , det var jätte längesen jag sprang för jag hade tappat stinget, nu kändes det riktigt härligt.. Enda nackdelen var att jag hamnade mitt i världens regn och nästan hagel hela vägen hem :p haha
Gooo träningsverk jag får imorgon ;)

Sorry för dålig uppdatering men har inte gjrot något annat än jobbat nu heller och den tid man får över vill man ju inte sitta här och blogga . Idag jobbade jag iaf till 2,  har nu vart ute och sprungit , ska försöka hitta någonting att äta ( så tråkigt att laga mat till sig själv ) och sen ska jag åka till karro . ikväl blir det Harry potter och halvblodsprinsen med karro johan, martin och tobbe. Det ska bli roligt !:)

Mamma och pappa är på öland, så jag är hemma själv en hel vecka, sköönt fast ändå tomt :(
Jag bara vääntar på att få andra intagningsbeskedet för högskolan . jag VILL VILL VILL verkligen börja plugga nu . är så sugen så det inte är sant, flytta till en ny stad , lära känna nya människor mm , oh vad jag vill !

Måste skynda mig lite nu , annars kommer jag ju aldrig hinna till karro innan !

Orkar inte

jag är trött och jag orkar inte skriva något här .

Måste åka och jobba också, och just idag suger det, orkar verkligen inte !

Johannas och andreas 45 års kalas !

Jag hinner tyvärr inte skriva så mycket nu heller . sofia åkte precis hem och vi har pratat med våra dnaskar vi ska bo hos, Lasse och Rasmus och så har hon nopprat mina ögonbryn , jag har packat osv ! :) Kommer bli en grym resa tror jag !!

Igår (lördag) Jobbade jag hela dagen och sen åkte jag hem och gjorde mig iordning ,skulle på lite förfest till emma o jossan, men han inte det , så mötte upp de andra tjejorna på bussen och vi hoppade av vid hanhalsgården! :)
Där blev det välkomstdrink , god mat, sång , quize om johanna och andreas, liveband mm !! Hade faktiskt riktigt skoj hela kvällen så det var verkligen lyckat! :) Johanna fyllde 20 år och hennes bror 25 , så det varblandat folk och många man inte kände , skoj skoj !:)

Vi 2 tiden kom sofia och hämtade mig , tack gullis <3

Och fy fan vad det var jobbigt när klockan ringde 07.45 och jag var tvungen att pallra mig upp till jobbet igen . Aldrig kul efter en utekväll . Men dagen gick ändå hyffsat fort och kvällen har bara sprungit förbi .

Nu är jag nog klar för att röööja runt i köpenhamn !!
Ha en bra vecka, för det ska vi ha !! :D:D


Våra två godingar vi ska till !


Me and darling <3


TRÖTT !

Gud, jag är så trött så jag skulle kunna somna stående !
Hinner inte skriva nu . har mkt att göra, åker ju imrogon och har inte haft tid att börja packa än, nu e hela rummet fullt med saker .

Min bror och jag ska åka och köpa mat nu , skriver lite mera och bättre sen ! :)

XoXo Annika

BLIR SÅ FÖRBANNAD !!

Som sagt så kom jag ju inte in i helsingborg, så ringde studera för att höra varför jag inte var behörig . Då säger hon att matte C inte finns med i mina gymnasiebetyg ??? Jag läste ju matte c i 3 an !! :O va fan e grejen?
Jo, det är så här att min gamla jävla skola , Elof Lindälv har "glömt " att skicka med det samlade betygsdockumentet, där kurser som man tagit "bort" för att höja snittet ligger. Eftersom jag bara fick G i matte c , så la jag det där istället och DÅ HAR DOM INTE SKICKAT MED DET TILL STUDERA !! :O jävla idioter !!

Tack vare dom kommer jag nog inte komma in .. nu när jag faktiskt vill börja plugga , jag känner att det hade vart skoj faktiskt ! Men nu har jag det samlade betygsdockumentet framför mig och ska skickai n det på dirketen till studera. Har även gjort en ny anmälan om den linjen jag vill börja plugga på så jag hoppas att det går vägen ändå .Dock kommer jag inte få reda på om jag kommer in fören 1 AUGUSTI !! :O SENT !! jag tyckte det var sent att få reda på det i mitten av juli, men nu är det ännu värre !!

Om jag hade blivit antagen hade jag ju iaf haft ett alternativ. Fan vad jag blir ledsen och arg av sånt här :(

Fuck them .

INTE ANTAGEN ! :(

Fick reda på att det var idag dom släppte antagningarna till högskolan. Gick fort in och kollade och var jätte nervös och kände då ; kommer jag in ska jag tacka ja! Så öppnar jag "mailet"och det står att jag är struken??? Va, förstod ingenting, läste lite mer och stå stod det "Behörighet saknas" Jag förstår forfarande ingenting.. det har inget att göra med att jag inte kom in för jag hade för låg poäng, jag hade över 1 poäng mer än vad intagningen var .

Jag ringde min bror på direkten som brukar veta sådant och han sa att jag antagligen har missat ett ämne, som man måste ha läst för att komma in på linjen.. från är bara vilket ämne?? Har ju läst alla vanliga! som ajg förstod det står det att man måste ha en gymnasieutbildning + Samhällskunskap, Engelska b och matte c och alla dom har jag??

Ska ringa till dom imorgon och se vad jag missat..

Så GRATTIS FIA , NU KOMMER JAG STANNA HEMMA ETT ÅR TILL  ;)

jag som var sugen på att flytta, men samtdigit är det kanske bra, då kan jag kanske hänga med k till usa, sesånga i fjällen eller åka som resledare eller vad fan jag nu vill hitta på ;)

Köpenhamn

Japp , nu är det bara 3 dagar kvar (om man inte räknar idag) tills jag och fia åker till Köpenhamn!! Det kommer bli så roligt!
Vi ska ju bo hos min killkompis lasse och hans kompis rasmus . men ajg har typ inte pratat med honom, för vi har inte vart inne samtidigt någongång på internet och det går inte direkt att ringa honom, för man förstår inte så mkt i telefon.. men det löser sig säkert! :) får ringa honom när vi sitter på tåget så dom kommer och möäter oss iaf :) Ska  bli så härligt att komma bort härifrån lite !







Andra saker som jag vill göra i sommar:

  • Åka till grebbestad
  • Åka ut med robins båt
  • Liseberg
  • Malmö/helsingborg
  • Skara sommarland
  • Åka till moa i lidköping
  • Tylösand
  • Hälsa på min bror  i lund

Inget liv

Det känns inte som jag har ett liv just nu .. Jag är inne på min 7 jobbdag i rad nu . Har jobbat sen i fredags och ska jobba ända tills söndag.. 10 dagar irad.. Det är RÄTT segt kan jag tala om för er . Jag skulle vart ledig i tisdags, men då blev jag inringd för att en var sjuk och vi är så få på vårt jobb nu eftersom 3 har semester, så jag ville självklart ställa upp . Men det är nu tröttheten börjar komma. Det känns inte som jag gjort något annat än jobbat.

i tisdags iaf så åkte jag till sjukhuset tidigt på morgonen och satte mig på drop in tiden . Var tvungen att kolla min häl som har gjrot ont i ca 2 månader nu . Men jag HATAR sjukhuset, dom suger ju röv helt enkelt... Dom sa inte ett skit bara "det kan vara en inflammation i den" (jo tack jag vet) ät lite ipren och vila så går det nog över. Vilket svar man fick.. dom visste inte ens säkert eller någonting ! :O
Efter det åkte jag och karro till allum en sväng , gick runt och kikade, åt en god sallad och så . Sen var jag tvungen att skynda mig hem till jobbet .

Igår jobbade jag också hela dagen och igår kväll var jag , emma & jessica på räkfrossa på rumpan bar. Det var skit mysigt och jätte gott. Vi satt där från 19-23 och åt räkor och drack cider/öl.  sen gick vi till mingel "29" an, för att bara se om det var något roligt folk, det var det dock inte , så vi drog oss hemåt. Det blev en alldeles lagom kväll för vår del! :)

Har tyvärr inga bilder från igår, men kanske får dom av jeessica snart :)

TURKIET !!

Karro och jag har bokat vår efterlängtade resa till Turkiet, alanya !!
15-22 augusti !!
Det kommer bli en grymt rolig resa och vet ni vad det bästa är?? Vi ska åka tillsammans med Johan, Martin & Tobias, världens roligaste och härligaste killar. Fan vad skoj vi ska ha !!

Sooola, bada, festa hela veckan lång..

Vi ska bo på detta 4 stjärniga hotell med all inclusive (Hotell keopatra dream beach) som ligger precis intill vattnet. Dock ca 2.5 km in till stan, men det gör absolut ingenting !! Bara härligt att gå !






jobb hela helgen

Ja, har verkligen jobbat hela helgen, sjukt segt !! :(

I fredags låg jag och karro på stranden hela dagen och sen blev det jobb 16-24.00
I lördags var vi på vårt sommarställe och sen var det jobb till 24.00 igen, Efter det blev det utgång i kba, några vänner till mig har fyllt 20, så vi var ute och firade dem . dock var det inte så skoj ute , så vi satt och tjötade hela kvällen ute , mysigt ! :)

Idag vaknar man upp med mulet väder.. SKÖNT !! jasg kände att jag behövde detta idag.. bara vara hemma / inne och ta det lungt innan jag börjar jobba kl 16-24 igen .. Ska sätta mig och scrappa lite i mitt thailand album strax... :)

Jag är nervös för snart ,om ca 1-2 veckor kommer jag få reda på om jag kommer in i helsinborg eller inte .. :o skrämmande.. jag vet fortfarande inte vad jag vill. jag hade hoppats på att man kunde söka in till vintern/januari på detta pogrammet, men kollade precis upp det och det gick inte. Så antingen ska jag börja plugga nu , eller vara hemma ett helt år till och .. göra i stort sett ingenting mer än att jobba. Jag vet att det säkert kommer bli grymt kul att börja plugga, men det är en spärr någonstans inom mig som inte riktigt vill. Ja, vi får väl se hur det blir. Vad tycker ni? :)


underbara dag

Har haft ännu en supermysig dag på stranden i åsa med karro och martin . 
Låg och stekte hela dagen och badade :) 

Nu är jag hemma hos karro. har precis ätit lite middag och gjort oss iordning. ska strax bege oss in till stan och förhoppningsvis träffa pojkarna för att sedan gå på bio hade vi tänkt :) 

fick reda på att det är tågstopp , fan! men vi kommer väl in någon gång iaf.. 

straanden

Nu bär det av till Åsa beach med Karro och Martin


Me like the summer <3

Världens mysigaste kväll !

Igår var en riktig såndär sommardag som man vill ha varje dag!!

Dagen började på smarholmen med emma. vi låg och pratade om massa och bara chillade. vid 4 tiden åkte vi hem och jag hoppade in i duschen och gjorde mig iordning lite.. Gick även runt i mina converse för att känna så det var rätt storlek, perfekta, jag älskar dom !

sen tog jag tåget till lindome och karro hämtade upp mig där. vi åkte till 421 , ica maxi och handlade med oss lite korv och annat gott. sen åkte vi hem till johan , ja han johan som jag inte vart med på läääänge. Vi hade bestämt oss för en grillvkäll ute vid havet, så vi åkte till Hindås! Det var verkligen jätte fint där och ganska stort faktiskt! där hade jag kunnat tänka mig sola och bada någongång i sommar för att variera mig från kungsbackas stränder. Alltså, det var inte bara johan vi var där med, utna också martin och tobbe, världens härligaste killar.. det började med ett dopp i det blå och det var så himla härligt i vattnet. Sen blev det grill på den perfekta platsen vi (tobbe och karro) hittade. grillade både korv och mashmallows. Satt och pratade, spelade lite fotboll, badade igen och bara hade det jätte mysigt !! solnedgången var underbart vacker, hela hilmen var alldeles rosa!!

Det var en sån kväll man vill ha varje kväll !!


bilder från min mobilkamera som inte är så bra :p





RSS 2.0