Tråkigt väder!

Jag blir så deppig av detta vädret, man vill itne gå utanför dörren för att det är så äckligt , det bara regnar och regnar hela tiden !!

men jaja, har fixat lite med rummet idag också.. och vet ni, förut när jag satte mig i sängen så brakade hela madrassen genom ner i golvet:O hahahahahah, pappa måste fixa det ikväll, så jag kan sova där inatt ;)

För övrigt har jag inte gjort mkt idag, kollat på bonde söker fru, idol o mammas pojkar.. rolig dag va? men det finns inte så mycket att göra när man börjar kl halv 4 , det är seegt :P

oh, jag saknar mitt hjärta så mycket så det är sjukt :( och det är 2 veckor kvar tills vi kan ses :'( Han har så mycket att plugga nu inför tentorna så de e sjukt, o det SUGER !! Jag kommer seriöst dö eller något :(:P Det gäller verkligen att ha mkt att göra hela tiden :P hihi!!

skulle åkt till honom imorgon, men jag fick inte :( så nu e jag ledig i 3 dagar istället ... men ska vara med fia imorgon, karro på onsdag och på kvällen ska jag vara med min bror och torsdag vet jag inte mer än att träna :D sen blir det jobob hel helgen lång .. !

Ha de gött ,nu ska jag till jobbet !! PÖSS

Fixat hela dagen

Vaknade med lite huvudvärk, men med några goda mackor och en kopp te blev det bättre!

Idag har jag hållt på att fixa i mitt rum hela dagen!! Har packat upp alla mina flyttlådor, sorterat, slängt och skänt saker och ställt upp en hel del gamla grejer på vinden!! Har vart på jysk, freeport, ikea, öb, rusta o chili. köpte jätte fina kuddar ddärifrån som passar perfekt, skas bara köpa en till. Har även köpt en byrå , massa ljus, överkast, förvaringslådor mm .. så nu sitter jag i mina gooa fotölj här i rummet och bara myser. ska strax sätta på en film

Funderingar över byrån: Tror den inte kommer bli fin kom jag på, för den är av ek och resten av mina möbler är vita.. fan .. aja, får se om det blir fint, hoppas hoppas !!


man kan ha den med öppen eller stängd spegel, ganska käckt tror jag ! :)
så det är denna jag köpt, men jag funderar på denna istället. .


eller denna med bara 3 lådor..



vad tycker ni?? :)
Imorgon ska gardinstången och stjärnan upp också, det kommer bli såå GREAT :D:D Love my neew room!!
önskar att jag hade en egen lägenhet nu och att detta var mitt och älsklingens sovrum ;)

Puss på er, nu ska jag se på en film .

ABBA !!

igår hade vi jobbfest!!vi var på pegasus (åby trav) där vi åt god mat och sen var det abbashow (Watherloo), det var grymt bra faktiskt och vi släppte loss som aldrig förr ;) vid halv 12 tiden beställde vi taxi och drog in till stan, blev "grill del mundo" , ett ställe under storan.. det var helt okej, men inte riktigt min musiksmal eller folkstil.. så blev lite segt på slutet, men då drog vi hem allihopa och kom i säng vid 3 tiden.
Jag glömde kameran, men jag hoppas jag får några bilder som jag kan lägga upp sen :P


Övernattning på en ö!

I lördags efter mitt jobb åkte jag och johan ut till Brännö, ah en ö i göteborgs skärgård! det tog väl 20 minuter med båten och sen kom vi fram till ön. Det är på brännö johan är uppvuxen och han har bott där nästan hela sitt liv! Det var kul att få komm ut och se hur dom hade det och så. Så vi gick till huset, ett mysigt hus. Vi blev bjudna på god mat av johans mamma. Sen blev det film från när johan var liten, hihi, så himla gullig var han min plutt ! :) hihi .. och sen blev det fika och kortspel nästan hela kvällen med johans mamma (sia), hennes "pojkvän" anders, mormor och morfar och johans syster! Jätte mysigt verkligen !

Sen vid 23.00 på kvällen så drog jag och johan på oss tjooooocka kläder, startade flakmoppen och tog en runda på ön. Han visade mig allt som var något , bla . Värdshus, brännö brygga (Dans på brännö serenad), brandstation, skola, hus han vart med o byggt, hav , får.. haha, nej men massa myigt!!

Det var verkligen jätte härligt att vara där ute, man var verkligen sig själv och kände att ingen brydde vad du hade på dig eller hur du såg ut, så himla skönt!! och det var såååå mysigt, jag gillar det jätte mycket!! man fick lixom en feel good feeling !

På söndagagen så vaknade vi till sias gormorgonsång och det serverades frukost. Efter det fick dom för sig att gå ner och BADA!!!! i havet. fy fan va kallt, tror det var 5 grader, vi hade med termometer... så johan, sia och anders hoppade i plurret medans jag var åskådare ;).. sen blev det ännu mera film på när johan var liten och sen tog vi halv 2 båten in till stan igen och åt middag hos johans moster! :)


Sen åkte jag till jobbet och efter jbobet vid 24.00 så åkte jag och älsklingen ner till helsingborg. Så nu ligger jag här och bara tar det lungt medan han är i skolan och kämpar på!! jag sov verkligen ut idag för jag har sovit så himla lite och dåligt den sista tiden så det var jätte skönt !!
det är ju pissväder utanför fönsteret också , så tänker absolut inte gå ut idag, om vi inte måste handla.. :/:p


New Moon!!

i fredags var vi på bio.. Hade höga höga förväntningar om den och den var väldigt bra! Lite seg kan jag tycka , men ändå väldigt vacker film, otroligt vacker och sorglig!!

Dock var det jävligt jobbigt att sitta på första raden, bioduken var ju så stor att du inte såg båda människorna om dom var i varsin kant av duken, tråkigt .. men men ;) DEN VAR FET IAF ! :D


BIO !

ÄNTLIGEN, är det dags för New Moon, som vi har längtat! dock har vi piss dåliga platser, men hoppas att det ändå blir bra!

Nu ska jag och karro åka bort till pojkarna först, käka lite mat och sen blir det bioooooo !!

Imorgon blir det jobb och sen åker johan och jag direkt till brännö för att sova över hos hans mamma, mysigt :)
och på söndag blir det direkt jobb igen.. :(




detta har jag på mig idag. Linne + kofta gina tricot, lackleggings Laredoute.





Såhär blev fondväggen och här får ni se lite av mtit nya rum iaf, har inte hunnit flytta in någonting mer än sängen, men det kommer bli as snyggt ! :D

väntar...

Jag har nyss kommit hem från jobbet, ringer älsklingen och pratar lite med honom..
Han har vart hemma från skolan idag för han mådde inte bra och om jag känner honom rätt väl så skulle han kanske vara hemma imon också, så jag tvingade helt enkelt honom att komma hem :D haha..
uch och fy för mig vad elak jag är som hindrar honom att plugga, dumma mig, men what a fuck , jag vill verkligen vara med honom o saknar honom såå mycket!! får typ 2 hela extra dagar med honom :D wiiie !!!

Så nu väntar jag på att han ska ringa för att börja åka hemifrån sig, så han kommer väl hit.. vid 3 någongång inatt, han är en riktig prins den där pojken .

tills dess ska jag se på las vegas, sova lite och förbereda med ljus och mina nya choklad&jordgubbs pennor ;)



Röda rosor!

Nu kan jag äntligen tala om min lilla hemlis som jag hade.. hihi .

Johan och jag hade 3 månader idag, det är ju inte direkt speciellt, men jag älskar att hitta på små roliga grejer på sådanna dagar och eftersom vi inte kunde vara tillsammans, så "gjorde" jag blomsterbud till honom. Snacka om att han blev chockad :D Så vid 4 tiden ringde det på dörren, henne öppnade och sa att blommorna var till honom. först fattade han ingenting, men efter en liten stund kom han på att det var den 18 och att dom var från mig ;)
sorry babe, det var ingen ny beundrare ;) hahaha!

Det verkade som att du blev jätte glad & jag hoppas verkligen att du blev det. Det var första gången jag gjorde något sånt för någon men jag älskar att göra mina nära och kära glada!


Död..

jag är helt död idag.. Sov till halv 11, åt frukost samtidigt som jag såg på lasvegas, gick och sov igen till kvart över 1, sen tvingade jag mig upp och slängde på mig lite smink mm för att hänga med mamma till k-mässan.

Nu vill jag lägga mig igen, men måste strax åka till jobbet.. :( Som tur ska jag jobba med emma ikväll så det blir sköj , hon gör en alltid glad !:D


Jag och älsklingen har 3 månader idag, grattis till oss ♥
Jag älskar dig



Ullared!

Är helt slut efter en heldag på ullared.. då menar jag verkligen heldag!
När jag & mamma åker dit är det jiu inget snack om att gå 2-3 timmar eller så, utan som idag, vi kom dit vid halv 10 på morgonen och åkte hem vid 6 tiden , gaaaalet!!! men det är ju så skoj där inne :D fast, hon e jääävligt seg ibland också... haha... men men, man gör det så sällan, så det är skoj :)

Har fått med mig en del fint hem, en stoooor resväska (fast den ska jag få i julklapp) , ett skidställ, dataväska, prydnadssaker, underkläder, lakan, påslakan, scrapgrejer, ramar, papperskorg, gardiner och lite kosmetikagrejer! så jag är ändå nöjd !:D


Så när vi kom hem var jag helt slut... Så mamma pappa och jag satte oss framför tv och kollade på den nya Wallander, grym var den..

Nu ska jag hoppa i säng och se på ett avsnitt las vegas :D Imorgon blir det ikea för hela slanten och på torsdag ska jag "flytta" in i rummet , vad sköönt det ska bli med nytt o frächt :D LOVE IT !

Puss & natti . ♥

Ullared!

Är helt slut efter en heldag på ullared.. då menar jag verkligen heldag!
När jag & mamma åker dit är det jiu inget snack om att gå 2-3 timmar eller så, utan som idag, vi kom dit vid halv 10 på morgonen och åkte hem vid 6 tiden , gaaaalet!!! men det är ju så skoj där inne :D fast, hon e jääävligt seg ibland också... haha... men men, man gör det så sällan, så det är skoj :)

Har fått med mig en del fint hem, en stoooor resväska (fast den ska jag få i julklapp) , ett skidställ, dataväska, prydnadssaker, underkläder, lakan, påslakan, scrapgrejer, ramar, papperskorg, gardiner och lite kosmetikagrejer! så jag är ändå nöjd !:D


Så när vi kom hem var jag helt slut... Så mamma pappa och jag satte oss framför tv och kollade på den nya Wallander, grym var den..

Nu ska jag hoppa i säng och se på ett avsnitt las vegas :D Imorgon blir det ikea för hela slanten och på torsdag ska jag "flytta" in i rummet , vad sköönt det ska bli med nytt o frächt :D LOVE IT !

Puss & natti . ♥

Hemlisar..

nu ligger jag här i min säng och planerar lite hemlisar. hihi ...
Jag älskar att ge bort saker och se någon bli glad och extra roligt är det att ge saker till sin pojkvän, det bästa som finns e att se han bli glad! :D Han har tur som har en så påhittig flickvän ;) haha.. nej skojja bara!

Ah, det har vart en riktigt slappedag.. Sovit, kollat film, ätit..

och vet ni?? MITT RUM E KLART ! :D nu e det bara att flytta in .. eller snart iaf, tisdag blir det ullared och onsdag ikea ;D




i´m sooooo in to you ♥

Bilder från gårkvällen














Sexparty!

Igår var en riktigt riktigt gryym kväll!!

Jag och Emma hade sexparty, vilket betyder exakt som det låter.. inte att man har sex med varandra då, men det kommer en person från en sexbutik och så visar hon upp massa sexleksaker, oljor mm . Vi blev nog 9 pers till slut och alla satt i soffan fulla av förväntningar, iaf jag o emma ;)
Tyvärr var hon som hade partyt as kass , hon bara kastade fram sakerna och typ berättade ingenting om dom, men va fan, vi hade kul och fick nog ut vad vi ville av det iaf! Alla köpte något (Y). Så vid 21.00 var hon redan ute ur lägenheten och vi fortsatte förfesta.. Gamla hits, lekar, dans, tjöt .. ja allt det som man brukar göra när man är en hög galna bruuudar !! Vid halv ett tiden drog vi till Esters, där det blev teqila race , massa tjöt med gamla kompisar och sånt! strax innan 3 drog jag, man ville ju inte vara med om att musiken dör, alla lampor tänds och alla får se hur man ser ut i dagsljus ;) haha .. så jag hämtade mina saker hos emma och sen kom älsklingen och hämtade mig! Blev en sen, men mysig natt också och vi vaknade inte fören vid halv 2!!! idag..

och man vaknade väl inte helt pigg o kry kan man ju säga, men det var det värt!! för jag hade så jääävla roligt igår!! Det var längesen jag hade så kul.. hiih.. ah två så grymt härliga tjejer är ju emma & fia, dom e typ mina idoler eller nåt, så grymmebra!


P . s .
nu längtar jag tills nästa helg baby, vi kommer ha fullt upp ;) HIHIHI.....  D . s .

Lägga ner?

Jag funderar på att lägga ner min blogg.. jag startade ju den för att skriva av mig,ofta när jag var ledsen eller deprimerad eller liknande .. Men nu är jag så oerhört glad och lycklig så jag vet aldrig vad jag ska skriva om längre, det är därför det sällan blir något skrivet här nu för tiden...

Allt känns bra, kärleken, vännerna, jobbbet, fotbollen, livet helt enkelt :) jag har inget att klaga på ..

ah, jag får se helt enkelt. . den kanske får finnas kvar, bara att det blir färre inlägg.


Nu har jag iaf vart duktig och krattat massa löv, eftersom vi har häckar runt HELA vår tomt, blir det sjukt mycket löv, så det såg förjävligt ut så jag gick ut och var lite duktig. Nu tänkte jag åka till Chilli i kållered för att köpa coctailglas och sen gå en stund på ikea för att få ideer och hitta saker till mitt rum . :)

På lördag ska vi tapetsera ! :D WEEHOOO !!
hoppas nu det blir klart i helgen. pappa trodde att vi kanske hade en rulle för lite av fondväggen, men hoppas inte det :( då tar det yttligare en vecka :(

see ya .

Fars dag!

Idag är det alla pappornas dag, så grattis allihopa!
Själv var jag så tråkig så jag köpte lite lotter, skrev ihop en kärleksförklaring och gömde paketen i huset, omg vad jag är påhittig .. haha ! not! Nje, men jag har jobbat hela dagen, sen åkte vi direkt till farmor och farfar och nu har jag precis avverkat sista avsnittet av Las Vegas sesång 2 och jag DÖÖR !!! Ge mig 3:e boxen !! Tur att min bror köpt alla, så nu ligger jag före dig älskling ;) hihi !


Snart dags att sova, öppnar imorgon och klockan står på 04.50 .. blääääää

Saknar min baby jätte mycket, en vecka och en dag är alldeles förlänge :(
Puss på dig!

Handla!

Nu har jag precis gjrot mig iordning klart.. det är skönt när man kan ta det lungt!
Tänkte gå ner på stan och köpa en ny foundation först och sen ska jag till mataffären och köpa lite middag!
Blir falukorv och potatismos idag, har vart sugen på det jätte jätte länge , eller ah.. sen jag var hos emma i .. torsdags.. haha!



Lagat mat!

Nu har jag och johan precis ätit middag.
Medans han var i skolan gjorde jag baconlindad kycklingfilé i ugnen med pommesfrites och au-paris sås eller vad den nu hette. Det blev jätte gott och lagom klart tills han kom hem!



Denna goda köttfärspajen lagade vi förra gången jag var här, vilka mästare vi är ;)

Jag är arg.

Jag gillar inte fester .. speciellt inte fester som man har själv , eller hos kompisar där man har sina saker!! :O haha.. Först och främst blev mitt vin snott, fuck them . Sen idag, 3 dagar senare när jag skulle sminka mig.. har gått osminkad, söndag o måndag, så är min foundation borta!! ?? DEN ÄR INTE BILLIG ERA JÄVLAR ... Då säger sofie att dom hittade en handduk i deras badrum var helt nerkletad med bara foundation från i lördags..Det var min.. :( fia och jag sminakde oss där inne .. så råkade nog glömma den där på en hylla, men va fan, den stod på en hylla, inte ens i närheten typ av att kunna dra ner den?? FAN FAN FAN. Visst lite mit eget fel var det , men jag va rju också full, kan ju inte tänka på allt .. :( Det är bara så jävla störande hur folk beter sig?? Snor saker, välter ner saker utan att säga till, man kan väl ha lite stolthet i sig iaf? Det är la inte hela välden att stå för vad man gjort? Okej, nu menar jag inte just med detta, utan i störta almänhet. folk är så fega .


Måste gå ner på "stan" här i helsingborg och köpa ny foundation, it sucks. den var typ helt ny och att lägga pengar som jag kanske skulle få lägga om ett halvår nu istället är inte roligt.

Michael .

Ligger och lyssnar på michael jackson medans johan.. vette fan vad han gör just nu..

är fortfarande nere hos johan och kommer hem på onsdag kväll . Det är lite tråkigt att han går i skolan ända till kl 5 både tisdag och onsdag :(:( Men fan.. har ändå inte så mycket att göra hemma när man är ledig. Vi ses ju inte i helgen så får ju passa på!! Idag gjorde jag inte så mycket, sov, låg och läste medans regnet öste ner utanför . Johan kom hem vid halv 1 och då satte vi på en film, sen gick vi och handlade och lagade middag.  jag gillar verkligen att vara två om sakerna, laga mat, diska, städa mm .. I really think it´s gonna work with him . Sen satte sig baby och pluggade medans jag, henna och sofie glodde lite tv...

undra om han kommer in snart, vi ska se twilight nu :D oj, nu kom han!!:D
Fan vad bra MICHAEL JACKSON ÄR !! :D:D


PUSS <3


RSS 2.0