090428

kom nyss hem från kungsmässan.
Har haft en trevlig dag med Karro , Jessica, Edvig och Frida. Fika och massa prat :)
Träffade Kastri på ica maxi där han jobbar, DAMN vad han e söt , helt sjukt . haha!

Nu blir det snart personalmöte hemma hos cheefen och sen direkt till fotbollsträningen! :)


Kiss and Hugs


Beslutsångest!

Ja, jag har verkligen beslutsångest och det känns inte bra :/
Hatar att behöva ta viktiga beslut som handlar om mitt liv och min framtid. Det är som när jag var tvungen att välja mellan fotbollen och teamåkningen, två saker som jag verkligen älskar och jag var tvunge att sluta i en av dom innan jag kollapsade totalt.. det blev teamåkningen. Det var ett sjukt svårt beslut , men det som gjorde att jag valde fotbollen var att jag började i det när jag var 4 år och att det inte var samma press på en och självklart att jag älsakr att springa efter den dumma jävla bollen :p

Nu har jag gått och saknat teamåkningen i snart 3 år... Jag säger hela tiden att jag ångrar det, vilket jag gör, men samtidigt var det ett beslut jag var tvungen att ta. Men nu är jag där igen. Jag har fått chansen att börja i teamåkning igen ,med Team Boomerang, Göteborgs konståkningsklubb, där både sofia och hanna åker. Jag har som sagt tränat med dom en gång och det var roligt. Jag vet hur mycket jag saknar det så varför ska jag hålla på och förneka det?? Jag lurar ju bara mig själv genom att inte börja igen.

Jag vill verkligen börja, kämpa, svettas, skratta i ett  LAG. Jag har saknat dethär alldeles för länge och nu när jag får chansen ska jag fan ta den! har pratat med många och alla tycker att jag ska ta chansen. jag har en tredubbel så lång väg att gå om man jämför med de andra eftersom jag inte åkt på 3 år, men jag kan om jag vill och sofia har lovat att hjälpa mig.

Men ingenting är ju självklart problemfritt.
  1. Jag kan inte börja plugga till hösten.
  2. Jag kommer inte kunna spela fotboll på hela vintern
  3. Jag kan inte åka och sesånga i fjällen som jag ville
  4. Jag vet inte ens om jag kan fortsätta på mitt jobb :/, kanske måste börja söka nytt, dagtidsjobb
MEN FAN VAD JAG ÄR SUGEN PÅ ATT ÅKA NU !! GE GÄRNET PÅ VM I CANADA INFÖR MASSA MASSA MÄNNISKOR!!


Kiss and hugs

Välförtjänad sömn!

shit jag är så trött så jag snart somnar..
både dagen igår och idag har varit väldigt hektisk.
Vi kan börja med igår ..

Jobbade hela dagen och åkte sedan direkt in till göteborg, med tåget för en gångs skull :p haha.. känns som jag alltid åker bil nu för tiden . Vi drog till "gamla" ullevi, som egentligen är den nya ullevi .. där vi såg Sverige - Brasilien, efter en seg första halvlek fick den fart och sverige spelade riktigt bra och restulatet blev till och med 3-1 till SVERIGE . heja heja!
Sen åkte vi hem till mig några stycken och andreas och tobbe kom också och det blev grill , tjöt och spel :) mycket trevlig kväll, dock väligt högljud , haha ! kom i säng runt 1 och somnade direkt .

Idag ringde klockan 8 och det var bara att gå upp och göra sigi ordning för jobbet. Gick rätt segt idag om man jämförde med igår... Klockan 3 kom emma, gullungen som egentligen inte skulle börjat fören 4, men min match böjrade fyra så hon ställde upp, tack! :) Jag åkte direkt till matchen helt stressad . Vi spelade piss rent ut sagt i första halvlek, som typ 3 åringar spelade.. dom gjorde 1-0 . förjävligt, dom SÖG !! då menar jag verkligen SÖG och hur jävla dåliga var inte vi då?? FITT SUGIGA  helt enkelt!! Kom ut i andra halvlek som ett helt nytt lag, spelade as bra och gjorde 1-1 , dom lyckades på något vänster göra 2-1 på deras enda målchans i hela andra halvlek.. vi pressade och preessade, men fick aldrig in det sista målet.. :(
-ni som inte är intresserade av min jävla match, sorry om ni fick läsa allt det ;) typ sofia xD haha .

Sen skyndade jag mig som ett as hem till sofia, slängde i mig en banan och sen kom hanna och hämtade oss. Jag tränade nämligen med Team Boomerang ikväll!! :) Sofias lag. Gick ändå ok , eller egentligen inte :p haha .. men laget verkar vara ett gott gäng och det var kul att stå på is igen ett helt lag fast jga kände mig fruktansvärt dålig när alla andra är så bra ;) jag ligger ju efter 3 år typ :O .. vet inte hur jag ska göra, får väl se.

Nääää, nu är ja så trött så jag somnade nu ändå..
nu skiter vi i detta. Tycker jag haft en rolig, men jobbig helg .
kan tjööta mera typ imon, det är jag tydligen bra på enligt någon xD

Kiss and hugs

Dötrött!

Dagen har varit härlig. Jobbade 11-18 , åkte och handlade lite mat och åkte sen hem. Pappa stod vid grillen, mamma gjorde potatisgratäng och jag började med tsatzikin. Det var första gången jag provade på att göra den och den blev verkligen AS god !! :D jag är nog en stjärna i köket ändå ;) Sen hade vi en mysig middag med ett glas vin till .
Innan så ska det låta började ringde jag hem till familjen bloom , för jag hade 4 missade samtal . Pratade massa med jörgen den godingen . Haha, men det var pontus som hade ringt som en galning. Ringde upp honom på mobilen för han var tydligen i anneberg. Så han och hans kompisar bestämde sig för att komma för att hälsa på gamla mig ;) hihi. Han är så goooooo!!! Kul att se plutten ;) Sen blev det så ska det låta och sen singing bee.

En rikigt myskväll med mamma och pappa helt enkelt! :)
Nu måste jag strax hoppa i säng, börjar jobba kl.8 imon bitti,
sen bär det direkt av till "gamla ullevi" där vi ska kolla Sverige - Brasilien,
sen drar vi hem till mig och grillar och chillar! härlig lördag!

Ha en bra helg.

Kiss and hugs


Summer feelings

en person i en familj

En person i en familj gör mig alltid väldigt glad. Han får mig alltid att känna glädje fast han själv mår dåligt. Han har ofta svar på mina frågor fast han är yngre och han är en helt galen person som ofta gör galna och dumma saker, men det gör inte mig någonting. Han har verkligen en speciell plats i mitt hjärta. Pontus Bloom heter han. Min gamla pojkväns lillebror. Han e verkligen helt underbar den killen. Han är min bror , min lillebror som jag aldrig haft.

Saknar dom väldigt mycket. Det har lagt sig rätt mycket på det senaste, jag har accpeterat att jag inte kan vara en av dom längre, men ändå vet jag att jag alltid kommer tillhöra dom. Vi kommer alltid vara lika glada varje gång vi träffas eller pratar med varandra. Alla i den familjen , kanske inte niklas då, men resten,  Dom var som min extrafamilj , den perfekta familjen som alltid fanns där för en. I vått som i torrt. Jag var med dom ibland fast inte niklas var med och det var det som gjorde relationen så speciell. Ofta när man gör slut hör man aldrig mer av familjen, men jag är glad att jag fortfarande betyder något för dem . Och jag är glad, att pontus, som är en kille på snart 17, bryr sig så mycket om mig! Shit, det är inte många killar som gör det och han kommer bli så jävla underbar när han blir äldre, i know it. han kommer lyckas om någon .

Han gjorde min dag idag. Han är så underbar att prata med den sparven.

Har förövrigt haft en lugn dag som jag har spenderat för det mesta ute i solen. Helt själv.. Har vart lite av en depp dag idag. en dag då jag känner att jag hade behövt någon vid min sida, någon som jag kan hålla handen med och bara njuta av att vara vi två tillsammans .. någon som jag inte har just nu .

It´s not easy .


Kiss and hugs



2 matcher på 2 dagar .

Yepp , 2 matcher på 2 dagar som har varit väldigt roliga :)

Igår var det DM mot tölö , dom ligger ju i div 1 , så vi visste att det skulle bli en sjuk jobbig match cch att dom antalgigen skulle vinna, men vi höll emot grymt bra och spelade verkligen som ett lag och i halvlek stod det fortfarande 0-0 , men sen tappade vi ett tag , resultatet blev tillslut 3-0 till dom ,men vi var as nöjda med vår insats iaf :) Det trodde dom aldrig att vi skulle stå emot ;)
 
Idag har det vart en härlig dag. Åkte till sofia i förmiddags , vi gick ut och fotograferade en stund , tog massa fina kort! :) Sen åkte jag hem , lagade mat och åkte iväg för att spela match med B-laget. Hemma mot Norvalla . Vann med 4-0 , en seg start, men sen kom vi igång! :) MEN FAN VAD JAG SÖG !! jag hatar att folk säger till en att man var as bra när man inte var det!! Gjorde iof 2 mål ,men borde gjort typ 10 , missade as mycket.. :/ men men .. längtar till matchen på söndag igen . då jävlar! :)

Nu sitter jag här, är as trött.. men jag kan typ inte sova såhär tiidgt.. har kommit in i en dålig vana .. Men är som tur ledig imorgon också, sen blir det en tuff helg.. jobbar 11-18 fredag, 8-16 på lördag och 9-16 på söndag .. segt.


Ska grilla i helgen också, ska bli grymt mysigt!
På fredag blir det grill med familjen och lördag med
vännerna ! :) Mysmys , älskar grillning <3

Nu ska jag fortsätta kolla tv .
Kiss and hugs .

Helgen som vart .

Har varit en lyckad , men rätt stressig helg .. eller i alla fall lördag!
Det började med att jag gick upp rätt tidigt, åt en mysig och god frukost med mamma och pappa och sen körde dom mig till sofia vid halv 11 snåret. Vi gjorde iordningen en lek och fixade lite det sista och jag började hjälpa sofia med hennes "mask" hon hade på sig :) Sen vid kvart i ett körde hon mig till samlingen till min match och "vi" ,laget åkte vidare ner mot valinge för att spela vår första seriematch.

Det började med en grymt bra uppvärmning och vi var as taggade.. matchen startade med en grymt dålig start och vi kom inte riktigt in i matchen.. dom gjorde 1-0 ... vi gjorde 1-1.... och så stod det still i hela andra halvlek med många skott o målchanser från deras sida och betydligt mindre från våran sida.. med en kvart kvar tände vi till som fan !! Med ett snyggt framspel från mig gjorde anna 2-1 och när det bara var ca en minut kvar satte även jag bollen i mål.. matchen slutade med vinst 3-1 till oss efter en jävligt svag insats. MEN SÅ JÄVLA GÖTT ATT VIIIINNA !!! :D:D:D Den känslan är ju sjuk!!

Sen var det att skynda mig allt vad jag hade för att åka hemåt. pappa körde i iiiiilfart hem och jag började göra mig iordning inför sofias 20 års fest på direkten. EFtersom det var glitter & glamour så blev det silvrig glittersminkning med en glitterkjol och svart body. svarta pumps och ett svart diadem.me Like my outfit! :)
Kvällen var riktigt rolig!:) Det blev välkomstdrink, plockmat, lekar och dans . Även en hel del prat med niklas och tolle.. trevligt eftersom man aldrig pratar så mkt med dom annars. :) Ice, norre, kigge och oscar var även där , as kul att se dom pojkarna !! :) dom är så himla skööna ! :) Kvällen började gå mot sitt slut och jag tog tåget hemåt .
 
Söndagen var en otrooligt slapp dag. fikade med karro en stund på kungsmässan och gjorde ett BRA KAP! :D Hade kollat på den t-skirten innan,men inte orkat köpa den , kostade 200 och när jag kollade på den då, så kostade den bara 49 ;D yeees ! sikket kap xD hah .. Sen åkte jag direkt till jobbet..

Gårdagen var nästan likadan, fast jag tog det baral ungt hemma.. städade lite och glodde film.  sen blev det jobb hela kvällen.. är helt död faktiskt, men vet inte riktigt varför :/

Lite bilder från i lördags :)
















Firande idag också !

Nu kan jag äntligen berätta vad jag haft för mig hela dagen!!
Kunde inte skriva något här, för det har varit en hemlighet för sofia , födelsedagsbarnet ;)

Hela dagen, då menar jag verkligen HELA DAGEN, satt jag ute på altanen i solen och gjorde ett kollage till sofia, med bilder på oss två . Blev faktiskt bra om man tänker på att det inte direkt var värsta planerat av mig ;)
Sen gjorde jag mig iordning vid 4 tiden och vid 6 åkte jag på kalas till henne . Hon visste inte att jag skulle komma, så det blev en liten överraskning för henne, som hon blev väldigt chockad o glad över !:D väldigt trevligt kalas med god mat och massa tårta, släktkalas var det för er som inteförstod det ...

kom hem vid halv 11 kanske och satte mig och la in musik inför imorgon kväll ..
Sen såg jag att filmen The beach , som utspelar sig på maya bay i thailand där vi var gick på tv.. :) Så sitter och sneglar på den nu medans jag lagt in massa bilder från både london och träningslägret i danmark på facebook , gå gärna in o kika där om ni är nyyfikna ;)

Nu ska jag kolla klart filmen o sen sova .Big day tomorrow :)









090417

Gårdagen började med att sofia och jag åkte in till stan. Där gick vvi runt och kikade lite och jag köpte en svart body till imorgon på festen och en annan söt tunika! :) Sen kom ice och vi satte oss och fikade på uteserverigen i det
härliga vårvädret! Fan vad dett är underbart, nästan bättre än sommaren.. fast ändå inte ;) haha! Hon fick då 2 av sina presenter, smycken och jag hoppas hon blev glad för dom :) Idag väntar ännu en present ! haha ! :D Det bästa fick bli till sist ;)

Efter ett tag begav vi oss hemåt eftersom jag  började jobba kl 4.
Kvällen gick fort o vi hade sköj emmi o jag. :)

Vaknade upp till underbart väder idag!
Har suttit ute i solen hela dagen och bara myst.
Jag ahr haft så myckt omkring mig nu ett tag så
det var riktigt skönt att barasitta hemma och slappa!

Nu ska jag snart iväg, ska bli skoj! :)

Herrarna i KIF har seriepremiär idag också , mot ullared !!
hade velat se matchen , men missar tyvärr den :/

imorgon kommer bli en grymt skoj dag!! Först ska jag hem till sofia och hjälpa till med plockmaten inför kvällen, sen har vi seriepremiär borta mot valinge klockan 3, FAN va vi ska spöööa dom !! är grymt taggad!! Sen blir det att skynda som aldrig förr hem för att göra mig iordning o allt sånt och sen åka till sofias fest och hjälpa till det sista innan alla gästerna kommer. Vi blir runt 30 stycken , kommer bli grymt kul med mat, lekar, dans mm .. ! :)

Ha en riktigt härligt fredagskväll nu !


en bild från London

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SOFIA!

Idag fyller min bästa vän 20 år!!
Graaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatiss!
Shit, hon e stor nu, får bestämma över sig själv
och gå till SYSTEMET! faaan va gött!! :)

Nu måste jag göra mig iordning , självklart ska jag
spendera förmiddagen tillsammans med henne innan
jag börjar jobbet kl . 4

På lördag är det att fira henne så mycket det bara går ,
feesst! Det ska bli skoj som fan ! e så taggad!! :)

Ha en toppen dag!



090414

Hinner knappt blogga idag heller..
känns som jag har väldigt mycket att göra nu en liten tid framöver..

Har i alla fall köpt sofias present nu ! :D äntligen.  hoppas hon blir glad!
Hon fyller år om bara 2 dagar knappt det !! wiie , 20 år .. ! och på lördag är det
20 års fest för henne så hon + jag förebereder för fullt med
lekar och lite annat hemligt ;)
 
För övrigt så skall jag åka och träna fotboll nu , härligt.
Vi är på gräs och det gör allt mycket härligare!
Bort med det äckliga understället, nu e våren här <3





PUSS PÅ ER !


Dåligt bloggnade.

Glad påsk på er allihopa!

Det finns en del att skriva om,men jag har verkligen inte orkat och haft tid...

London, utgång, min påskhelg, sofias 20 års dag!! DEN E SNAAAART !! , nervositet och magen som bara vill vika sig dubbel för att jag är så rädd att göra något feeel eller något annat som vi inte ska skriva här ..

Men som sagt.. bloggar kommer jag nog att göra på tisdag,
har fullt upp imorgon med match och jobb!!

Äh fan.. jag är egentligen as sugen på o blogga nu faktiskt.. men jag måste komma i säng ,. klcokan är ju nästan 1 nu på natten. Jag tycker det är så sjukt svårt bara att få fram mina känslor om det jag vill skriva om . egentligen är det inte så noga, inga som läser min blogg ändå typ xD haha.. men det är jobbigt att ha massa inom sig, bättre att få ut det. Det är en sak som tynger mig så fruktansvärt mycket och jag är så jävla nervös så jag dör . men jag ska klara det och jag har fått lite tips av sofia idag på jobbet om hur jag ska ta mig ignom det. Kan inte säga mer , då skulle allt o alla förstå .

Godnatt på er snyggingar nu .





Träningsläger i Danmark!

Fan vilken sjuk helg vi haft brudar!

Torsdag:

Samling klockan 6 på morgonen för att åka till färjan. Det var rätt sega 3 och en halv timma, men tillslut var vi utomlands , om man nu kan kalla det det ;) Sen tog det ca 3 timmar att åka för att komma till spajld. Dock följe min och jensines bil inte vägbeskrivningen utan åkte efter hennes gps, som visade världens omväg xD haha , så vi körde av först o kom fram sist ;) men de var sköj ändå . Vid 4 på eftemiddagen var det dags för första träningen, på GRÄS! lovley,  gud vad det var hälrigt att vara ute på gräset igen ! :) Efter det blev det middag och sen fri kväll , då vi spela kort o gjrode allt möjligt :p

Fredag:
Gick upp kvart i 8 , för att käka en god frukost, sen var det träning 9.30 och därefter stekte vi i solen, sjukt  varmt var det idag! Vid 12 var det lunch och sen var det träning för oss i a-laget och b-laget spelade match.. dom förlorade tyvärr, men det var gött att sitta i solen i bara sporttopp o kolla på matchen! :D snacka om att det kändes som sommar! Sen var det middag och kvällen var "ledarnas kväll" Vi körde lekar och "norsk kareoke" senare på kvällen badade vi i simhallen som var gratis för oss , men när vi skulle byta om och dushca, var alla våra kläder borta, haha, vad ni var roliga ;) så fick springa i kylan ( det blev kallt på kvällen) för att  hämta tillbaka våra kläder. . ;) haha.

Lördagen:
morgonen såg likadan ut med frukost, träning och lunch. Sen var det vår tur att spela match mot ett stockholmslag o jävlar vad dom var idioootiska, haha.. det är verkligen sveriges baksida xD haha. vi vann med 2-0 och det var en riktigt kämparmatch. Efter det blev det middag och sen var det "spelarnas kväll" som vårt spelarråd höll i . Det var nu det var dags för inkylning. den hade dock pågått under hela dagen . de hade fått olika uppdrag, som att spela luftgitarr utanför mataffären o samla in pengar, bajsa på tränarnas toalett o behöva låna ett par kalsonger för hon skitit på sig, gå med mustacher, plåster, massa bodylotion , toapapper och massa annat hela dagen . Dom är helt galna o de e skoj att dom  bjuder på sig ! :D haha .. kvällen bestod av lite "skådespel o sång o dans" av de nya, och vid 8 tiden var de inkylda och välkommna i laget! :D
Kvällen blev det supning. tyvärr blev det jag som skulle köra dagen efter, så dt blev rätt lungt för mig, men fan va skoj vi hade. det fanns en enda bar i hela spajld och den låg precis ovanför idrottshallen. Där satt ett gäng danska killar med världens snygging :D haha , vi bytte om , vissa var redan fulla, nooo names ;) och vi satte oss o börja tjöta med dom, kvällen gick o det blev lite galet här o där .. sen drog vi med hem till dom o fortsatte festandet och dansandet ;) och jag fick honom tillslut .. haha, han var helt söt. Kvällen slutade med att frida raggade upp en AS FIN LIMOSIN som precis skulle köra iväg och vi fick gratis sjuts tillbaka till skolan. kom väl i säng vid 3 tiden på natten o somnade gött allihopa !

Söndag:
Väckning kvart i 7, helt döda. frukost och sen träning kl . 08.00 . eller, mer lekträning, fotbollstennis o number of the best. Drog iväg till färjan vid 10 tiden och stannade till på mcdonalds också. Färjan hem var mycket roligare!! haha . sjuka som vissa i vårt lag är som jag var med så hände allt möjligt. orkar inte berätta ,men vi skämde ut oss rätt rejält :)

Slut på resan och jag kom hem till ett tomt hus. mamma o pappa är i rom och daniel skulle jag hämta vid 22 tiden för han kom med tåget från lund. tänkte lägga mig o bloggat igår o glott på tv, men mamma oappa hade ju dragit ut alla sladdar o jag gjorde ngåot fel så det funkade självklart inte! as irriterande.. så jag såg på one tree hill o hungrade ihjäl.
Daniel o jag köpte med oss pizza hem, åt den och sen somnade jag som en stock !

bilder kommer, men har inte tid nu, ska strax åka till jobbet.

Imorgon drar vi till LONDON !! :D:D
så det blir inte bloggande fören på fredag kväll
eller lördag igen.
Men vi kommer ha en helt underbar weekend, i know it .

Ha det så himla bra i veckan!!
P & K

Paackning !

Hela morgonen har jag spenderat med att packa ..
Det är svårare att packa till träningsläger än till att åka iväg vanligt tyckter jag
Ska ju till Danmark imorgon tills söndag med fotbollen & fan
vad skoj vi ska ha ! Kommer bli as gött med massa träning , mys, lekar mm .

Skulle egentligen fika med henke klockan 2 , men han ringde nu o frågade
om vi kunde ses kl 1 , så nu blir det lite hurry hurry . måste göra mig iordning
och fixa den sista packningen o sen ska jag ju direkt till jobbet sen också ;)

Men vi hörs väl på söndag kväll då bloggen .
Om jag inte är alltför trött ..

En sak till , DANIEL KOMMER HEM PÅ SÖNDAG !! :D:D:D
oh ,vad jag längtar !! Oh, vad jag längtar till LONDON !!!

RSS 2.0