Dagen

Idag var det jobb 9-15 och det gick görafort ;)
Nu har jag precis duschat och ska snart äta.

För över alla filmer min bror la in till mig på min externa hårddisk för annars svämmar den över.. Ska även lägga tillbaka alla bilder mm som ligger på hårddisken. Skrev till lite på packlistan idag och laddar ner några filmer just nu.

Imorgon åker jag och emma till ullared efter mitt jobb. Där ska bla inhandlas:

  • Schampo
  • balsam
  • duschkräm
  • tandkräm
  • raklödderr mm. inför resan
kommer säkert hitta mer saker när jag  väl är där som vi behöver..
Ska bli skönt att komma iväg på en liten trip sådär i början av veckan!! :)

Ne, nu e jag jätte hungrig och måste äta !!
Ha en mysig söndagskväll allihopa ♥


fått min dator!

Äntligen kan jag sitta ner med min egen dator igen !!
Hämtade den nyss hos bror som fixat massa inställningar mm.

Nu ska jag bara installera resten, blir ju en del + lägga över alla filmer han gav mig på min externa hårddisk.
Kommer ta ett tag....

Om ca 2 timmar är det dags att åka till jobbet. kan ju inte säga att jag är direkt sugen på det eftersom det är lördag.. men va fan, det är ändå ingen hemma idag så då kan jag likaväl jobba och tjäna pengar så jag kan försörja min man ;) hahaha !!


TAKET RASADE !!

Herregud, när jag kom hem för ca en timma sen och kom på framsidan av huset kände jag att något inte riktigt stämde.. då ser jag att det ligger AS MYCKET BRÄDOR, glas mm på hela trappan och HELA vårt tak som vi har ovanför trappan har rasat ner !! :O OMG !  HELT GALET.. är fortfarande i choktillstånd typ :( läskigt.
Det är bara för det är platt och att snön e så tung och blöt nu och glider..tyvärr har det hänt fast man aldrig kunde tänka sig detta...

Och nu när jag legat och pratat med baby i telefon så hörde jag väärldens duns och hela huset skakade för att det ramlar ner massa snö från taket. uch, jag tycker verkligen att detta är jätte läskigt :/ Vårt hus e ju väääälidgt gammalt, täänk om det skulle rasa in nu när jag gått och lagt mig?? Som tur har vi snetak, men vem fan vet?

ah, hoppas vi hörs imogon.......
godnatt.

YES!

Yes, jag fick min vilja igenom och det blev räkor,aioli, baguette, ägg..
jag bara längtar tills mamma och pappa kommer hem ! :)

Längtar inte efter helgen...

Oftast brukar man ju längta så mycket efter helgen, men inte jag och inte denna helgen.
Jobbade igår, idag, imorgon, söndag och måndag... lovley... :/
aja, jobbar varann helg, så det är väl något man får ta helt enkelt, men det är aldrig kul att jobba en lördag kväll till 23.00 .

Nu har jag iaf precis tagit fram lite sommarkläder som jag ska ha med till usa, en del skulle tvättas och så.. Har även duschat och nu ska jag strax kolla på top model 8 + ta mig något att äta, är jätte hungrig.
Ikväll ska jag vara med karro, men vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Blir säkert myskväll med chips, dipp o någon film :)

Jag är gryyymt sugen på räkmacka och det har jag vart hela dagen ! Rostbröd med aioli, räkor, ägg och lite citron, muuumssss !!! ska ringa mamma och be henne köpa med det ;)


SNART E DET FREDAGSMYS!!
så klockrent att reklamen precis gick på tv ;)


från regn till snööö

Åkte hem tidigt imorse från johan och helsingborg..
när jag åkte därifrån regnade det ganska mycket faktiskt och
när jag kom hit till göteborg så snöar det som bara den,
rätt konstigt det där med väder ändå...

Filmen igår var jätte bra tyckte vi,
den var ju från 11 år och det märktes lite,
men ändå.. den var grym :D

Nu ska jag stoppa i mig lite käk och sen åka till jobbet.


härliga dagar.

Det är så skönt när jag är här nere i helsingborg.
Jag behöver inte åka iväg någonstans för allting är så nära.
Shopping, mat, bio är inom 5 minuters gångavstånd..
Lite skillnad mot hemma.. här kan jag bara ta det lungt, gå upp när jag vill,
strosa runt i johans lägenhet, göra lite frukost, se på lite film, kolla datorn ..
göra vad fan jag vill helt enkelt!! så skönt !! :)

Nu har jag precis ätit frukost, duschat och gjort mackaroner och köttbullar,
som jag ska gå ner med till johan på hans lunch nu vid 12.00
Sen ska jag ut på stan en sväng och kolla lite och sen hem och fixa
musiken som jag inte fick gjort igår..

Ikväll blir det att laga mat med älsklingen och sen ska vi på bio.
Den nya filmen Percy Jackson som har premiär ikväll (Y) :)

Ha en toppen dag allihopa!!


När jag väl är ute i god tid.

Som ni läste så åkte jag 45 min tidigare än vad jag skulle gjort idag bara för att det har vart så mycket krångel med tågen, men självklart just idag, så fungerade tågen utmärkt!! :O jag nästan stod nere på stationen med mamma och hoppades att tåget skulle vara sent.. men det var det inte. Kom prick och punktligt... typiskt!
Jag fick vänta i en timma på centralstationen i göteborg. Så jag gick och köpte en kopp te och läste min bok, men det var så onödigt för jag hade kunnat ligga i min gooa säng och bara sovit i 45 min mer :P men men.. jag hann iaf med bussen och det var det viktiga !!

Så nu är jag nere hos älsklingen och vi har precis ätit pasta och köttbullar och nu sprang han iväg till skolan. Så jag tänkte fixa skype till honom och installera min gamla webcam, lägga in massa musik på hans ipod (som jag ska låna med till usa), hänga upp johans tvätt och kolla på hur man skriver ett personligt brev. så jag har att göra iaf!!



Vad kul att 2 av er har kommenterar som jag inte har någon aning om vilka ni är, roligt att ni läser! Hur hittade ni min blogg? nyfiken!! :)


bilder från vemdalen


lite fika på uppvägen


vi grillade mashmallows i en "grotta" vi byggde


baby & jag


puss älskling


tv tittande


en våffelstuga


härlig solnegång


goo massage


ligger utmattad i soffan


pizza på hemvägen

jobb

jobbade 16-21.00, riktigt stressig kväll, han knappt äta.
Sen tog jag med mig några filmer som jag o baby ska se på
i dagarna. Imorgon bitti åker jag ner till honom. Det blir den sista
gången jag kommer ner till honom innan jag åker till USA.

Min buss går från gbg central 08.15 och jag hade bara behövt ta 07.30 tåget för att hinna med god marginal, men imorgon ska jag ta 06.45 tåget för att det säkert kommer vara massa jävla förseningar!! stöööörande...menmen, vad gör man inte för att komma till sin älskling? ♥

Imorgon ska jag fixa all musik också och i dagarna ska jag hämta min nya dator hos min bror som har fixat massa pogramm på den. Då ska jag ladda ner massa filmer och ny musik som jag ska ha med till USA.



Nedräkning: 17 dagar kvar tills avfärd!



Dags att söka in till hösten..

Nu är det dags för mig att söka in till högskola och KY-utbildning inför hösten..
Har suttit hela förmiddagen och letat på nätet och läst om olika utbildningar.
Jag har hittat 3 st KY-utbildningar och 2 universitets pogram.

  • Event Marketing och Evenemangsledning (KY akademin i göteborg)                         
  • Eventkoordinator (yrkeshögskolan i Landskrona YH)                                                 
  • Sports Marketing (båstad KY)                                                                                       
  • Event Manegement (Högskolan i bårås - campus varberg)                                         
  • Servie Management - retail management (Lunds universitet - campus helsingborg)
Det är dessa 5 jag ska söka in på, men hoppas innerligt att jag kommer in i göteborg för det är den linjen jag hälst vill läsa!!

Från 15 mars kan jag söka in på studera.nu till de två nedersta utbildningarna. Det är bara att söka in och skicka in mina betyg och mitt samlade betygsdokument. Det är dock när jag är i usa, men mamma och pappa får fixa det.

De tre översta utbildningarna är ju ky och yh, där dom vill ha bifogade papper på personligt brev, arbetslivserfarenheter och betyg. Det kommer ta lite längre tid och jag vet inte hur man skriver personligt brev, as svårt!! Det måste jag göra innan jag åker, inte långt kvar alls, men jag kommer hinna!!

söndagsmys i soffan.

Efter att ha jobbat hela morgonen och skottat en jädra massa snö bort från kärrorna var det gott att komma hem till soffan. Jag fick dock skotta lite här hemma innan jag gick in . mamma och jag mätte snön med en tumstock på alltanen. det var bara 40 cm, det borde väl ha kommit mer tycker jag?? det kom ju lixom 30 cm inatt bara ....

Sen har vi ätit en god middag, fikat, jag har legat och läst och egentligen skulle jag och karro leka nu, men ingen av oss är sugen på att ge oss ut i ovädret på hala vägar osv. så vi sket i det.. Ska bara mysa i soffan med chips. Har vart grymt sugen på svenska solchips hela dan, men vi hade bara grillchips hemma, så det får bli det.. antar att det blir os hela kvällen.. vi har ju bara en tv här hemma :@ stööörande !!

Skulle åkt till älsklingen imorgon kväll efter jobbet.. men det går inga bussar :(:( så jag får åka på tisdag morgon istället... bajs på det.


villhavillha!


vi mäter hur mycket snö det var på alltanen :)


Lördag hela veckan.

ja, om man ändå kunde ha lördag hela veckan!!

vaknade upp vid halv 12 och så gick vi in och duschade och älsklingen gjorde supergoda plättar!! mums, det är verkligen gott med bara sirap på!! konstigt nog.. allt som e sött passar mig bra! Sen åkte vi till frölunda torg där johan köpte upp hela new yorker och jg gick hem tomhänt :( Sen satte vi på en film men blev avbrutna av att vi skulle åka pulka med martin, tobbe och massa fler. På med alla kläder och ut i ovädret, det var skoj, men man fick sååå mycket snö i ansiktet :P haha! alla blev som små barn igen ;D

Kvällen bestod av god middag med johans pappa, sambo, hennes dotter. Sen blev det massa mys och film i johans lilla friggebo ;) hihi !!




såhär kul hade vi ;)

Utgång i stan.

I fredgs var vi hemma hos fia på en liten förfest, hade grymt skoj och vi åkte vidre in till göteborg, där vi satte oss på orgia och fortsatte förfesta. vid halv 2 tiden gick vi till något konstigt uteställe som inte var i varken min eller emmas smak... så efter ett tag drog vi hemåt. jag blev hämtad av älsklingen och somnade gott på hans bröst! :)


Plutten e här.

idag har jag jobbat tills 1, sen åkte jag hem,
duschade och gjrode mig iordning.

nu kom precis min plutt hit, så ska mysa massa med honom...
sen blir det utgång, med emma och fiaa!!!

Ha en gryyym kväll ,det ska jag ha !!! !

6 månader!

idag har det gått sex månader sen jag och min älskling bestämde att vi var tillsammans! :)
sex fantastiska, underbara, roliga, varma & kalla månader!!
Du är bäst, jag älskar dig <3







jag älskar dig så mycket baby <3
du är min drömprins !

Mitt rum

Här kommmer äntligen några bilder på mitt rum !!
Allt är fortfarande inte klart, som uppläggning av gardiner,
någon mer hylla, tavla, växt mm.











Shopping & lunch med Emma.

Idag har varit en riktigt mysig dag!
Spenderade den med emma på kungsmässan.
Först gick vi och kikade lite i affärerna och jag hittade
en jätte fin topp, ett coolt halsband med kedjor &
strumpbyxor som jag var tvungen att köpa.
Sen så hittade jag ÄNTGLIGEN ett par gardiner!!!
Dom var som gjorda för mitt rum , jätte fina !!

Sen så satte vi oss och lunchade, gott gott.
sen drog emma hem för hon skulle jobba och jag
åkte till banken för att fixa en sak... :)

Nu blir det matlagning och sen träning!! tummen upp för det!!


mitt supersnygga nya halsband!





Min fina somriga topp!





Igår+idag

Igår var jag med karro hela dagen.
  • Vi kollade upp bagagevikten men förstod inte riktigt så vi ska kolla upp det igen..
  • Vi bokade hotell våra 2 första nätter i L.A
  • Vi "anmälde" oss för ICA bankkort
  • Skrev ut anmälningar för internationellt körkort + att jag skickade in det idag.
  • Började skriva packlista
  • Kollade flygpriser till Hawaii
ah, det var nog det vi hann med igår.. allt tar sin lilla tid.
Det här med ica bankkort då...
Det är väldigt bra att skaffa det när man åker utomlands, utanför EU, då slipper man avgifterna som tex. nordea tar i USA. Det är alltså gratis uttag med vissa undantag av lokala bankomater som kan ta en avgift oavsett. Ett plus är att om man är under 21 så är det gatis, vilket jag är , jippie !

Att skaffa körkort i USA ska inte vara så knepigt som man tror. Det är ju jag, jessica och karro som åker och jessica har skaffat internationellt körkort + att hon ska ta USA:s körkort där. Jag och karro skaffar bara internationellt körtkort som egentligen INTE behövs, men polisen i usa är rätt knepiga och kan neka till att veta vad ett svenskt körtkort är. Dom har inget tvång på att behöva veta hur sveriges körtkort är så dom kan alltså jävlas helt enkelt. Då blir det lååånga och jobbiga poliskontroller isf, så vi tar det säkra framför det osäkra!


Förberedelserna har börjat..

Tiden går så sjukt fort! När vi bokade allting i oktober kände man att det var lungt, det är lång tid kvar...
men nu, det är bar 3 VECKOR kvar, gaaaalet!! Jag har nog inte förstått att jag ska till USA än.
Man pratar om usa som om det är as lång borta, som att vi ska åka någongång om ett tag, men det är SNART OMG! riktigt galet...

Det är så mycket man ska göra nu innan resan.. förtuom alla de vanliga sakerna som att växla pengar, packa, köpa saker, godis, tidningar, fylla ipoden med musik o filmer, ladda ner filmer till datorn mm. så ska jag skaffa :

  • Internationellt körkort
  • ICA bankkort
  • Extra försäkring
  • Visa Weiver
  • Ny resväska (jag köpte förstor?? vikten får bra vara 23 kilo nu :O )
  • Sjukpappaer och massa massa andra viktiga papper
  • sen är det säkert massa mer som jag redan glömt för mitt huvud är så fullt....

Det känns som det inte alls är mycket tid kvar och jag är jätte stressad redan, men annika, chiiilla.. det kommer gå bra, jag är nog bara nervös och lite rädd för att åka ifrån min boy o familjen...

dötid...

just nu har jag sån där dööö tid...
jag bara väntar på att träningen ska börja.
men det är några timmar kvar, den börjar inte fören
19.30 ikväll, ska bli så skoj , är så taggad!!

Nu ska jag se på top model & sen laga mat och sen träna !!

Jobb.

Ja, då var verkligheten ifatt mig igen.
Dags att åka till jobbet, men blir kort idag
17-21... sen ska jag åka ner och säga hej på träningen
som jag missar. :(


See yaa

Vemdalen

förra söndagen åkte vi som sagt till vemdalen. Det var jag, min pojkvän, mina föräldrar, min kusin och hans föräldrar, 7 st var vi. åkte vid halv 8 på morgonen och kom fram vid halv 5 på eftermiddagen. stugan var verkligen jätte fin och väldigt ny, bara 2-3 år gammal och den låg bra till. Man kunde ta sig med skidor till backarna, vilket var vädlgit härligt fast att det var lite jobbigt att ta sig, speciellt för johan som åkte snowboard.

Första dagen i backen var underbar, as gooa backar, sol och det var inte för kallt. det var så skönt att känna snön under skidorna och vinden i ansiktet. Vi bara susade nerför backarn hela dagen och så. Tyvärr är inte vemdalen det största skidstället dirket :p dom hade enligt mig en goo svart backe och 2 gooa röda backar.. resten av backarna var korta och tråkiga. Så vi åkte i dom nästan hela tiden, vilket blev lite långtråkigt....

på måndag natt snöade det nästan 40 cm, så på tisdagen var det gryymt mkt lössnö att åka i, dock var det så jävla kallt och tråkigt väder så vi åkte hem lite tidigare den dagen.. på onsdagen gjorde jag john sällskap med snowboarden, jag hyrde. Har åkte några dagar innan, men inte så jätte mycket så jag blev förvånad över mig själv hur bra det gick.. haha, åkte i alla svarta backar till och med, vad hände där? ;)

På torsdagen var det utför igen och på eftermiddagen ville johan och jag prova att åka längdskidor, eftersom allla andra i famikljen gjorde det nästan varje eftermiddag (pappa tränar för vasaloppet). så vi hyrde det och fick en snabb lektion av kusin mikael innan vi gav oss ut på 5 km. Det var fktiskt kul men rätt svårt att åka fort.. sen tog jg och mamma ett till varv på 2.5 och johan åkte 5 km igen.. duktig han är ;)

På fredagen åkte vi allihopa till Klövsjö/storhaga, en annan anläggning ca 2 mil bort (liftkortet gällde där ocskå). Där var de svarta backrna riiktigt branta, men det var as kallt, 20 minus nere i dalen och 5 minus på toppen, galen skillnad. Jag och johan var as trötta den dagen och mina framben värkte så jag inte kunde åka någonting nästan, så efter ca 4 åk åkte vi tillbaka till stugan för jg hade så ont . På eftermiddagen åkte vi och hämtade de andra och då åkte johan längd igen medans jag slappade i stugan:)

På lördagen så åkte vi utför på förmiddagen och längd på eftermiddagen. johan och jag gav oss på milen och uch vad det var jobbigt. men jag kalrade det till slut iaf :D och stackars johan som fick vänta på mig hela tiden :p haha...

Ah och på söndagen städade vi stugan och åkte hem, kom hem vid 7 tiden igår...
Det var verkligen en as härlig vecka och så skönt att åka bort lite!! Kvällarna spenderade vi med plump, tv-tittande, god mat och slappande.. så som det ska vara när man är i fjällen.

Mamma och pappa pratade om alperna, hoppas det blir det nästa år !!!!

här är lite bilder från veckan :)


jag och baby i backen

kusin mikael

johan hoppar

Hela släkten i liften

jag åker snowboard :)

Vad gör han? :D

han bara ligger i backen heela tiden ;)

japp, här var det dags för längdskidåkning, visst ser det kul ut. haha !



my baby <3



Vi åt på en jätte mysig och god restaurang en kväll.



Sista dgen var det underbart väder så vi satt och solade en stund i några solstolar!



shteeek....

HEMMA FRÅN FJÄLLEN!!

ojojoj, vilken rolig vecka vi haft!! Det har vart mycket blod, skratt och tårar... ja alltihop faktiskt!!
Är trött som bara den efter en vecka full med skidåkning, både slalom och längdskidåkning, tuffa plumpomgångar, mycket god mat och massa bus i snön!!! ohh det har vart så himla roligt verkligen !!! :D


Nu ska jag se på blåsningen och bara mysa framför tv. Älsklingen har åkt hem för att mellanlanda och sen åka hem till helsingborg igen :( toomt...

berättar mer om veckan imorgon!! Ha en mysig söndagskväll och alla hjärtans dag ♥
(vi spenderade våran dag i en bil.. haha)

Dags att åka hemåt.

Nu sitter jag här och har precis ätit frukost. Har packat både mina och johans sista saker och ska strax gå och möta upp honom vid hans skola! 12.35 går busen hemåt och den tar 2 50 min, uch vad länge!! menmen... Vi ska nog överleva, det finns ju som tur är musik! Nu ska jag gör bre några mackor och göra lite oboy som vi kan ha med oss och sen gå!!

ha en toppen dag, vad som händer ikväll får vi se, vem vet vem vet??

INLÅST !!

Gawww, när jag väl ska gå ut för att gå i stan en stund och titta runt så kommer jag inte ut.. haha !!
Jag tog på mig alla ytterkläderna och ska bara vrida om johans nyckel i låset, nej då går det inte..
Hans nyckel är verkligen skitsvår , måste vara något fel på den och jag kämpar och kämpar, men det går inte??
Va faaaaaan .... Ringde honom och han försökte förklara, men seriöst, det är nog bara han som kan få
sin dumma nyckel att funka.. GRRRRRRRR :O så nu är jag inlåst helt enkelt.. har inget att göra , det suuger!!
Har redan sett på blåsningen, hängt upp tvätten, ätit lunch, plockat undan, kollat på hotell i L.A.. (sjukt svårt att hitta något  bra btw(, så what to doo what to doo? Fuck this shit, nu ska jag popppa mina favvo popcorn och slänga i mig, för jag blev deppig nu, men samtidigt full i skratt, haha.. är jag så korkad att jag inte kan låsa upp?? nej , det e fel på hans nyckel, det är jag säker på... Har aldrig vart instängt innan, så det är ju skoj ;)



Robinson Caribien

Nu har jag sett på de två sista avsnitten i robinson karibien. Jag har inte direkt hängt med från början i det pogrammet, men det är ändå lite kul att titta på när man inte har något att göra...

Har precis gjort mig iornidng , men jag kan inte gå ut än, för mitt hår e jätte blött och det finns ingen hårtork här och om jag går ut kommer mitt hår att frysa.. vill gå ut, för det är klarblå himmel och strålande sol och någon minusgrad, så underbart.. men jag får vänta..
 
Ska sätta mig och läsa ut min bok och dricka en kopp te medans jag väntar på att andra tvättmaskinen blir klar.
Hejhå vad de är roligt att vara hemmafru ;) hhaha.. mitt framtida yrke kanske, nej uch o fy :P

Hörs sen !

Lyxfrukost!

Efter två bra filmer somnade "vi" gott igår, ah iaf johan.. jag låg och vände och vred mig och kunde inte riktigt somna... Men vaknade upp imorse vid 9 tiden och kände ångan från mitt te som johan höll framför nästan på mig. Han hade gjort frukost och inte vilken frukost som helst, utan pannkakor! MUMS !! Helt underbart gott var det att få frukosten serverad, han e toppen den där pojken ;) Sen gick han till skolan och nu sitter jag här och har ingenting att göra..

Eller jag väntar på att tvättmaskinen ska bli klar, ska även duscha, göra mig iordning, gå ner med hyrfilmerna, äta lunch, läsa bok, se på Robinson på internet mm, så jag har nog att göra ändå ;)

Ikväll blir det bio, man ser bion om man tittar ut från älsklingen fönster, snacka om lyx ;) haha.
Det blir snabba cash ikväll, hoppas nu den e bra !


Filmdags!

Nu är jag äntligen nere hos älsklingen, eller ah.. jag kom igår eftermiddags. men vi har haft fullt upp kan man säga ;) medans johan var i skolan idag, satt jag på ett cafe och läste och gick i lite affärer, sen har vi lagat taccos och ätit det och nu har vi precis vart  och hyrt 2 filmer och köpt godis, cola och popcorn!! Vet dock inte om jag orkar så mycket för är proppamätt , men va fan, lite till går nog ner ;)

ha en mysig kväll, för det ska vi ha, jag ska pussa sönder på min prins ♥

Underbara snööö!

I looove the snow!!
Alla som kommer in på jobbet bara klagar
och klagar, men va fan, va glada för att vi har snö,
vem vet hur nästa vinter blir?
Den kanske blir grå och regnig, är det bättre?
nej uch och fy, jag älskar snöö!!

Har jobbat idag till 17.00, sen åkte jag hem
och skottade en massa, sen lagade jag mat
och nu ska jag åka till träningen och sen
packa, ska till älsklingen imorgon !


Jag hoppas vi kan ta långa ,mysiga
promenader och leka i snön ;)



RSS 2.0