Sommarvärme!

Gud vilket härligt väder det har vart denna helgen!!
synd bara att jag jobbade i fredags och lördags .. men det tog jag igen idag:) Igår efter mitt jobb hämtade mamma upp mig och vi åkte till vallda - Smarholmen där vi har ett sommarhus (pappa och hans syskon) + att alla våra husvagnar står där, som en minicamping hlet enkelt!:) Min kusin niklas och hans tjej var där + min faster då och hennes man .. Vi grillade och åt en mycket god middag och eftätten blev självklart jordgubbar med grädde !! :)
Sedan njöt vi en stund i kvällssolen med en god drink och lite nötter! :)

Idag gick vi upp rätt tidigt och käkade frukost med varma frallor . jag gav presenter till mamma som var från mig och mina bröder och vi bara myste.  Sedan låg vi och stekte hela dagen vid huset, och plockade ogräs, mindre kul .. Kände verkligen att jag fick hur mycket färg som helst idag!:) Min mage e redan sjukt brun igen. Tacka thailand för detta!!
Sen gick vi ner till havet och tog vårt första dopp !! :D fy fan va kallt det var, men va fan.. det var redan sent iår tyckte jag för doppet, så det var dags kände jag ...

Sen åkte jag och spelade match . hemma på tingbersvallen mot åsa . Vi vann med 1-0 och jag gjorde målet efter bara några minuter , precis som i förra matchen :p ! jag e på gggggg nu, fan va gött det känns !! :)
Tyvärr dampade min fot igen i ett motlägg o jag fick gå av planen för det gjorde så jävla ont , så fick inte spela mer :(:(
Hatar att foten/ledbandet ska dras ut hela jävla tiden. och tejpningarna håller ju inte en hel match, de suuuger !!

Hoppas det blir en underbar dag imon med !! ska i o för sig fixa i trädgården , kliippa gräs o skit .. bbläääää, men men .. sol sol, man får njuta så länge den är . på onsdag ska det ju bli sämre väder igen :(

Här kommer några sköna bilder från sofias student!! Ni kan ju se själva hur vi shaaakade loss ;)











By the way. Jag har namsdag idag.. AnnikaElinPernillaGustafsson

Sofias Student!

Sofias student var verkligen jätte rolig! och jag hoppas att hon hade det underbart hela dagen, vilket jag tror ..
Kvällen blev dock sådär.. gamleport var ju inte direkt favoriten. bråk, stöld mm .. tråkigt när det blir så .

Kan berätta mer någon dag om hennes student och hur hela dagen var .

Nu ska jag åka ohc köpa mors dag present och sen åka och jobba..

Gud vilket härligt väder vi fått göteborg!! Har legat ute i solen lite idag och det verkligen steker på en.
Blir antagligen ett dopp i havet för mig på söndag om jag inte är för mesig . Åker till vårt sommar ställe i vallda imorgon direkt efter jobbet och stannar tills vi har match på söndag kväll :)

Trevlig helg !

Kvällen .

Har haft en jätte mysig kväll med lena på jobbet.
Vi bara garvar hela tiden. hon e SÅÅÅÅ Goo !! :)

Idag har jag vart riktigt duktig tycker jag. Bakade kladdkaka, klippte gräset, läste, fixade ögonbryn & rakade benen och målade naglarna !! :) Solade lite också .. fast blev inte så länge, men fick ändå massa färg i ansiktet ;);)



I MORGON , om man nu kan säga så (onsdag) är det min älsklings student !!
Fan va skoj hon ska få !! jag ska verkligen göra allt för att hon ska få världens bästa dag!! Den dagen förra året var en av de bästa i mitt liv iaf ... och hon kommer också att få det underbart, det vet jag !!
Det ska bli så himla roligt att få följa med ut på kvällen och dela glädjen med alla studenter! Kommer bli en GRYM dag !


Här är en bild från min student! :) Miss that day .



                                                 Glädje



Ännu en helg som sprunigt förbi .

Ja, nu är denna långhelgen slut igen... fast dock har det inte vart så mkt helg för mig eftersom jag jobbade både fredag och lördag. Men det är så härligt att alla andra är lediga och det har varit jätte mycket att göra på jobbet, vilket e grymt !

I fredags jobbade jag som sagt 8-16 med Sofia älsk. Sen drog vi och dansade på danspasset .. snacka om att det var våra krogen mooves ;D haha .. Sen åkte jag direkt till Camilla och bara mös. Åt en god middag och eftätt med tee och sen såg vi på film . MYSMYS <3 Trevligt att ha börjat umgås med henne igen :)

I lördags spenderade jag dagen med att åka ända till himledalen (ullared) och spela match med b-laget. som dock gick skit! Jag gjorde i och för sig ett mål, men hade typ 3 stolpe , 2 ribb, och några mållinjerullare.. fan säger jag bara! jag var grmy igår , men hur svårt ska det vara o träffa det jävla målet?? Aja .. Direkt efter matchen drog jag till jobbet och där väntade bästa fia! Fan vilken grym kväll vi hade ! haha :D vi är bäst och vi måste ha stängt grymt, tyckte vi iaf ;) haha .. Sen fortsatte natten på ester/mingel där vi träffade massa trevligt folk ! :)

Idag har jag också bara spelat match . Hade bortamatch mot  falkenberg.. och ah, ännu en förlust . .. 2-1 .. Och här kom målet , av mig bara 2 min in i matchen då jag brakar loss ett skott , snyggt annika !
Sen fick vi byta målvakt, hon blev skadad.. o vi fick helt enkelt oturen med oss .. :( tyvärr. Var verkligen surt att åka därifrån för det var inte riktigt rättvist.. men det är väl så man alltid säger när man förlorar ;) haha!


Neee, nu e det dags för mat!!
Magen kurrrar !!

Moa på besök!

Nu har moa åkt hem efter alltför kort tid här ;) hihi
Det var jätte mysigt igår kväll då vi åt tacos och sen bara satt och snacka om allting i över 2 timmar .
Har missat så mycket saker så behövde verkigen prata om allting , så att jag blev uppdaterad ;D hihi :)

Idag gick vi upp runt 9, åt frukost och gjorde oss iordning för stan.
Äntligen shopping !!
Jag hitta finely ett par ljusa jeansshorts från Zara, ett "seglarlinne" från Cubus , ett grönt linne från h&m, en as söt klänning från h&m och parfymen som jag kollat på allt för länge fick jag även inhandlat!! den nya D K N Y (fresh blossom)

Nu sitter jag här och väntar på att sofia ska klippt klart tobbe ;)
Sofia är ORANGEHÅRIG nu , haha, låter as knäppt, men det såg jätte fint ut !! så nu e jag nyfiken att få komma hem till henne och se hur fint det blev !! Sen blir det film och myskväll . Vi ska äntligen se Australia, som vi ännu inte lyckats se. får se om vi orkar hålla oss vakna i deras biosalong !






Detta vill jag HA HA HA !

  • Ljusa jeansshorts
  • beiga chinos
  • converse
  • Riktig bh utan band
  • slapp t-skirt
  • Laptop
  • studentpresenter
  • partyklänning
  • Ögonskugga från Make up Store
  • armband från nelly.com


DET KLIAR !

OMG vad det kliar i mina fingrar !! vill shoppa shoppa shoppa!!
Har precis kommit hem från kungsmässan , där jag fikade med min vän louise! :)
Sen gick vi runt och kikade lite och det fanns så sjukt mycket snygga saker så jag dör!!
Men jag höll fingrarna i styr och köpte bara en kjol och en ögonbrynspenna!
Ska ju till göteborg imorgon och då ska jag fan spendera! ;) Det e jag värd!

HITTADE MIN DRÖMKLÄNNING IGÅR !! FAN VA DEN E FIN!

Den e typ champangefärgad.. oh, jag bara älskar den!!
Ska ha den på sofias student och studentfest hade jag tänkt! kommer bli super!
Måste bara bestämma storlek, denna var nämligen aningen stor vid brösten.. jag har ju itne så stora tyvärr xD haha!
Märket är vila för er som vill veta! Den finns bla. på nelly.com

Som sagt så kom jag precis hem från stan. Nu sitter jag o degar och ska strax äta lite. Sen blir det step 2  på friskis och efter det ska jag hämta upp MOA !!! Wiiie! som jag har längtat efter henne ! Det var tok för längesen vi sågs !:O Så ska bli jätte mysigt att få ha henne för mig själv tills imon kväll! :) <3

Dagens outfit:





                                                  MIN SKÖNHET











                                  nyshoppade saker! :D

Te och fralla

ah, nu har jag fikat med mitt underbara tee och en god fralla!!!
redan 3 koppen te för idag, snacka om att jag älskar det!!

Förut var jag på gymmet o pumpa lite, vill se resultat snart nu !!
Ska strax åka till jobbet också.. kan j inte säga att jag jobbar med favoriten ivkäll.. :/

Nu ska min balklänning bli använd iår också !!
Julia ska få låna den och jag vet att hon kommer bli grymt fin i den. Det är så bra att vi typ har exakt samma kroppsstorlek o sånt. :) Kul att den lkommer till användning igen tycker jag! än att det bara är i garderoben och samlar damm.


Grattis till Linda som fyller 20 idag!!
:D:D På lördag ska hon ha middag o självklart jobbar jag :/ BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD IBLAND.. jag tror jag har missat 4 födelsedagsmiddagar detta året! ( REDAN) för att jag alltid jobbar helg :( hade ju egentligen kunnat byta.. men sofia o jag jobbar ihop o vi har sett fram emot det båda två!! så kan lixom inte denna gågen.. :(
synd, men får se, kanske drar in till göteborg eller ngåot efter . eller kba, beror på vart dom ska!

Hoppas på utgång på fredag, eller hur fia ;);)



Eurovision Song Contest

Råkade somna en stund förut, var helt slut.

Glömde ju berätta om igår för er!
Jobbade fårn 11-18, en sjukt seg dag! Sen åkte jag hem och fick gott grillat serverat, mums! Därefter gjorde jag mig iordning lite fort och hoppade på tåget till kungsbacka.  Åkte hem till milla för att ha lite filmkväll. Var milla, 2 av hennes kompisar, daniel (millas pojkvän) och hans 2 kompisar. Riktigt skoj hade vi. Filmen blev step brothers, haha, en sjuk film som man garvade i hela tiden! Vid midnatt kom sofia upp , hon hade jobbaqt till 12 nämligen. Vi drog ganska snart iväg in till stan och drog en sväng till mingel . Som inte alls var skoj, ganska lite folk o vi var la inte så pepp :p Sen ringde fias syster och vi drog med matte och åkte in till göteborg för att hämta henne .
Så det blev en händelserik kväll , mysig och rolig . Oh, jag är så glad att jag och sofia har kommit så nära varandra igen!! lovley, hon e bäst <3

På måndag har hon balen och jag kan inte kolla.. BAJS :(
Sen nästa onsdag tar hon studenten!! Det kommer bli så skoj!
ska med på studentfesten ! wiie ! :D:D Det är nästan som att ta studenten igen för mig ;)



Ne, Nu ska jag se klart omröstningen på eurovision och sen hoppa i säng. Öppnar ju imorgon bitti på jobbet.
Har en uber myskväll i mitt rosa plychsett. Pizza, godis och flädersaft!
Har klart några favoriter, typ malta, island, tyskland och självklart sverige!




                    Ser ni alla fräknar jag fått i vårvärmen?


Göteborgsvarvet!

Blev en härlig förmiddag i slottskogen med massa folk och hejande!
Mamma, pappa, jag och min moster åkte in för att heja på min bror och faster.
Min kusin Camilla, hennes man och deras två barn Ellen och Adam kom också in!
Det är nog de sötaste barnen, så söööööööööta så man dör!! speciellt lilla ellen.
En liten rötott :)

Vi tog fram picknikkorgen och bara väntade på att dom skulle närma sig mål .
Thomas (min bror) kom in på 1.35!!! :O DET ÄR GRYMT BRA !! min morbror kom strax därefter och min faster på dryga 2 timmar. Träffade även viktors föräldrar som satt precis brevid oss. Dom e sååå goa o söta ! dom ba; vi saknar ju dig Annika. Du måste komma och hälsa på oss snart igen. hihi, så vi hejjade massa på viktor när han sprang imål, den godingen!

Sen drog jag hem och somnade på direkten framför tv:n




(någon som ser att jag slingat mitt hår? Bruna och kopparröda slingor.
Syns inte så mycket framifrån, men ändå stor skillnad)





SUGIGT!!

FAN I HELVETE ATT DET SKA VARA SÅ SVÅRT ATT VINNA DÅ !!
förlorade det jävla derbyt med 1-0 , vilket inte var rättvist, borde blivit lika minst!!


OCH JAG  BLIR SÅ FUCKING FÖRBANNAD ATT  VISSA JÄVLAR I MITT LAG , OKEJ , 2 PERS INTE KAN KÄMPA SOM ALLA ANDRA O GÅ O DEPPA O SURA PÅ PLAN ISTÄLLET ÖFR O KÄMPA !! OHHHHHHHHHHHHHHHHHH :@:@FUCKFUCKFUCK DOM SÄGER BARA.
SKA DET VARA SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA SVÅRT ELLER VA FAN E PROBLEMET . VILL DOM INTE VINNA ELLER?? CPCPCP

sorry för språket men e fittigt förbannad just nu

DERBY

Kom och kolla imorgon kl 19.00 på tingbergsvallen.

Det kommer bli ett grymt derby mellan Kif - Tölö!!
                           värt att titta











                                     Vad man saknar thailand!!

Scoones, mums!

Jag är verklkgien urusel på att updatera min blogg just nu, fy på mig!
Men jag har haft så mycket att göra den sista tiden och knappt vart hemma något.

Igår var jag med sofia på hennes skola och hon fixade mitt hår, har massa bruna och kopparröda slingor i det nu , jätte fint faktiskt! :) Sen stannade jag med henne på eftermiddan, då dom skulle göra brudupsättning med sljöja och hela skiten :D Kände mig as fint, bara mannen och klänningen som saknades, haha!

Var även hos vår "läkare" i fotbollen igår. har ju haft så mycket småskador redan denna sesången. Men inget var något farigt, så nu har jag fått träningspogramm för ljumsken och ryggen också .. , hoppas det fixar sig snart! :)

Idag har varit en riktig slappdag! Har verkligen vilat upp mig. har varit så himla trött de senaste dagarna så sov ända till 11 !!! imorse :O Ovanligt för o vara mig!! Sen åt jag en god frukost, diskade, hängde ut tvätten, bakade scones, bakade toscakaka , låg och läste på altanen, städade lite i mitt rum och ahh.. tog det jävligt lungt så att säga!! så himla härligt !

Nu ska jag börja med maten. blir bara bacon och makaroner idag, för varken mamma eller pappa ska äta , så tänkte bara göra något lätt till mig innan träningen !








Godnatt

Dags att sovaa. Har vart en lång dag.
Öppnade tidigt imose och sen åkte jag och köpte presenter till pappa efter jobbet. Åkte direkt till gymmet och spenderade nog över 2 timmar där , massa kul folk att prata med , självklart hård träning och goo bastu och dusch!
Sen drog jag och hjälpte mamma att handla och sen åkte vi och köpte med oss pizza hem
Thomas, min käre bror var hemma, wiie ! :) åt gott, kollade tv, och nu har vi precis sett klart "my best friend´s girl" , helt okej film rätt rolig men ändå inte jätte bra.

Nu e jag dötrött. ska sova. Blir väl en lång dag imorgon ocskå.
Städning inför kalas och jobb hela kvällen .. :/

Kiss and Hugs


Dåligt av mig!

Uch vad det är dåligt bloggnade från min sida..
men jag har verkligen inte haft tid!
Det har varit jobb, kurs i 2 dagar, träningar, matcher , gym.

Har inte hunnit med så mycket annat.. Allting flyter på riktigt bra.
Förutom att jag har fått någon jävla skit i mina ben som gör så fruktansvärt ont
så det inte är sant. på utsidan smalbenen . Ska till vår fotbollsläkare på måndag
och kolla upp det. men innan det är det ju match på söndag igen. Hoppas hoppas
jag håller hela matchen.. men va fan , BIT IHOP som uffe säger. 

I helgen blir det mkt jobb så kommer inte hinna med så mycket annat .
Blir kanske utgång imon kväll, beror på om bror kommer hem eller inte, för då
stannar jag hemma med honom och myser :) <3

Vi får se hur hälgen ter sig .

Imon blir det gym igen för att få lite muuushles :D


Kiss and Hugs

Lyckad kväll!

Det blev en sjukt lyckad kväll igår .
Först blev det middag hemma, grillat.
Efter att vi gjort oss iordning drog vi till Andreas,
där vi förfestade lite till och sjöng lips .

Sen åkte vi in till göteborg och mötte upp jocke också. Vi satte oss på Chez Ami eller hur det stavas. Träffade några andra trevliga boys som vi sedan spenderade resten av kvällen med. Runt midnatt drog vi till Bryggeriet, grymt skoj!!!

Blev lite fyllekäk på mcdonalds innan vi tog sista tåget hem..

Vaknade av att jag fått 6 sms ! hahahahaha , störd är han.


Nu e det dags att bege sig till inlag. Match med b-laget idag mot stavsinge :)



















Taggad för utgång!!

Jag känner mig jävligt duktig idag!
Tidigt imorse åkte jag och gymmade mitt pogramm som jag fått,
sen drog jag hem, bakade rabarberpaj, tvättade, plockade maskrosor,
städade toaletterna mm .. bara för jag kände för det :P

Har även suttit en stund på altanen och läst min kära så länge vi båda andas boken.
Den 4 och sista twilight , denna är sjukt bra!!
Dock var det inte så varmt på altanen idag.. blåser ju jätte kallt :/
men men, här ska man inte klaga när sommaren smyger sig på .

Nu väntar jag på sofia . Blir utgång i göteborg ikväll..
Vi vette fan vart vi ska bara.
Antingen blir det förfest hos malin eller i göteborg hos jocke, på deras hotell ..
eller bara härhemma. vi får se..
det kommer vara as mkt folk på trädgårn ikväll ,David Guetta spelar där, men vi har inga
biljetter och köp vid ingång var tydligen 250 kr ! Ovärt.

men nu kom fialia , byye

Kiss and Hugs

Valborg!

Äntligen är våren verkligen här och 1 maj har rullat in.
Gud vad härligt, nu kan man verkligen ta bort vinterjackan och de tjocka stövlarna .. Det är så härligt att sitta på alltanen i solen och fika med en kaffe och kaka! :)

Igår var en härlig dag.
Tog cykeln till jobbet och hoppade in för lena mellan 12 - 17.
Tycker jag är duktig som cyklade igår, inte så skoj , men motion iaf ! :)
Sen var det bara att göra sig iordning och så tog jag tåget till Karro.
Vi satte igång grillningen och jessica blev grillmästaren ;)
Så sjukt härlig kväll. Vi satt ute på karros altan vi fyra hela kvällen och bara
tjötade fram till klockan 12. Det var så mysigt. Det måste man verkligen göra
mer kvällar i sommaren. som tur är så har ju sommaren knappt börjat än :)
Efter lite tjöt fick jag sjuts hem.. haha! dom körde från kungsbacka bara för att hämta mig ;)
Snälla pojkar det där! Sjukt skönt , jag var vekrligen inte sugen på tåget nämligen :p

Inatt hände en konstig grej också.. eller .. konstig o konstig.
Jag vaknade mitt i natten och satte mig upp och slog ögat rätt i
min fönsterbräda.. och jag började störtlipa för mig sälv ! hahaha!
jag var ju knappt vaken, och sen bara jag somnade igen:p
När jag kom upp till frukosten frågade mamma och dom om jag hade fått en finne som
svullnat ovanför ögat och då kom jag ihåg.. haah ! nu e det helt svullet och rött där . typiskt mig.

Är en tråkig dag idag.. vad ska man göra när man ska se på match kl 3 och börjar jobbet kl 4, det finns ju inget direkt man kan hitta på innan :p ska antagligen med fia till ikea nu en stund och så :) Ska bli grymt på jobbet ikväll med emmis.

Jag kommer nog inte kunna åka eftersesång med team boomerang.. eftersom det krockar så himla mycke tmed fotbollen och jobbet. Jag kan verkligen offra fotbollen i höst, när själva issesången börjar och så.. men nu känner jag att jag inte vill det, fast samtidigt vill jag.. :/:( och jag hade nog verkligen vleat åka i höst.. och kämpa som fan för att kanske kunna få en plats . Men helen säger ju att det knappt är någon idé .. så ah.. jag vet itne :(
Livet är inte lätt ibland när man måste preoritera saker man älskar .



Kiss and Hugs


RSS 2.0