Massa glädje!

Har haft några roliga dagar efter mig och har inte haft mycket tid att blogga.
Men nu har jag en liten stund över så tänkte dra en snabb sammanfattning.

i lördags var jag en stund hos karro på dagen. Satt och pratade en massa och sen åkte vi en sväng till kållered, utan minsta aning, så hittade jag min nyårskläning ! :D gött, nedsatt var den också.. Kommer bli mycket bra . Sen blev det jobb hela kvällen, ingen vila här inte ;) haha .. på söndagen öppnade jag och slutade då fyra. Direkt efter det var jag hembjuden på fika hos familjen bloom . Mumma för Anna-Marias goda kakor och bullar ! Vi hade det jätte trevligt. Satt och pratade jätte länge och bara myste. Kändes så härligt att vara där igen.. Alla utan niklas var hemma och som vanligt kände jag mig så välkommen! Efter drygt 3 timmar åkte jag hem efter ett sorgligt farväl av specielt gullungen Linnea.. Hon är verkkligen den sötaste ungen i sin ålder!  Så fort jag kom hem, blev det att jag åkte upp till Andreas , min barndomskompis . Jocke hade nämligen kommit dit och även andreas flickvän var där. Hon var trevligt, helt klart godkänd.. :) Blev tjöt, pajätande och film och massa mys ! :) Mumma säger vi på det också . Kom i säng vid halv 2 kanske...

I går skulle jag jobba kväll, så jag och min bror tog en sväng till kungsmässan och freeport. Hittade en snygg tröja från Bikbok, köpte även en pocketbok (Alek) som jag ska ha med mig till Thai.

Idag har också varit en glad och rolig dag ! :) Bättre kommer den bli också !
Dagen började med att jag och min bror drog oss in till stan, jag skulle byta ett spel , byra mina söndriga stövlar och byta en myströja från Gina .. Allt det fick jag gjort, gött ! Daniel fick köpt sig 2 par jeans.. Efter ett tag drog vi oss hemåt med tåget. Han hoppade av hemma och jag sa hejdå , för han åkte tillbaka till Lund idag :( Trååkigt. Nu blir det tomt hemma igen :( JAg åkte vidare till kungsbacka. Där träffade jag Sofia och vi drog en mycket gosig och skrattande fika , självklart på Linnéas . Sen när vi skulle gå så helt plötsligt, när man minst anar det och då vi precis pratat om trollet så träffar vi honom.. haha. POFF ,där sitter niklas och pontus vid fontänen .. Blev lite prat o så och sen gick vi igen . Samma gamla niklas , fast smalare, finasre stil o snus, uch .. haha .. Men det kändes jävligt gött att träffa honom. Äntligen fick jag svar på om jag hade känslor kvar.. och svaret är ... NEJ . kände ingenting, helt tomt . så jävla gött ! Wiiiie... ! :D Roligt att se honom också, fast han kanske int tyckte detsamma ;) hahaha ..Eller vad säger du fia? ;)

Sen åkte vi till åhlens, där jag köpte solkrämer och aftersun till thailand . Sen släppte hon mig vid tåget och jag åkte hem.

Nu sitter jag och myser i mitt rosa plychsett, love it .
Skall strax äta och sen bär det av till Tobbe lobbe.
Ska ha skräckfilmskväll ikväll ;) På projektor :O
Sjukt scary :/
Shit, kommer inte våga :O
Vi ska se barnhemmet o någon mer .

Tobbe ska hjälpa mig med låtar också, så vi ska fixa lite ikväll ! :)


Nu ska jag sätta mig med en god kopp te och H&M katalogen och mysa i min rosa plychdräckt !

Ge mig värme. Längtar en massa.
26 DAGAR KVAR !


Annika


Julen & allt .

Japp, då var julen över så att säga ..
Ibland har den varit bra.. Men jävligt jobbigt har det varit också... Julafton var jätte mysig.. lång frukost, kalle anka, mat, paketöppnande och spel.. mysmys. En dag där inte mamma tjatade o var sur .. Alltid något.. men igår igen började tjatet..
som tur var jag inte hemma mkt igår , jobbade hela morgonen och på kvällen var det utgång !

Vi började hos Johanna i laget, hade julklappsleken bla. och även ett dricka spel.. :) Det var väldigt roligt och man var gött runt om fötterna när vi drog ut,väldigt tidigt.. men det var man tvungen till eftersom det var juldagen. Annars hade man inte kommit in typ .Först blev det esters .. men rätt fort drog vi oss bort till mingel . Sjukt ball kväll blev det . Maaaassa dans ,typ i 5 timmar eller ngt !:O Massa tjöt o träffade alla roliga personer som finns i kba typ ;) För att inte prata mer om detta och göra det till världens längsta historia, så var kvällen mycket LTCKAD ! <3

Imorse blev jag väckt av pappa , dags att fira thomas som fyllde 24 idag. Grattis <3 Det är mysigt att ha frukost å sängen hela familjen för en gångs skull.. det är ju inte så ofta direkt eftersom ingen av dom bor hemma . Efter det började tjatet igen.. Fy fan säger jag bara - jag vet inte vad jag ska ta mig till. det finns inget jag kan göra. Mamma gnäller, pappa gnäller, jag blir arg på pappa för att han är arg tillbaka på mamma o då blir han arg på mig o ledsen o mamma stänger in sig ... som tur är mina bröder här just nu , så då känns allt lite bättre. Dom står ut med det .. men det går inte, klarar inte av sånt här.. det har hållt på i flera jävla veckor nu . man orakr inte hur mkt som helst.. hon lyssnar ju inte heller. .
Vill inte att hon ska må dåligt, det drabbar verkligen alla i vår familj :'( UCH, hatar det .. !!!

Iaf .. så blev det kalas fram emot kvällen . Rätt mkt folk kom faktiskt. Det är alltid roligt.. Alla frågade varför jag var så tyst idag, jag som alltid tjatar om allt och inget.. jag sa bara att jag var trött o stängde in mig på mitt rum i 1 timma... Varför ska allting verka så perfekt när andra kommer? Ne, men då var mamma glad .. Men så fort alla gått, började hon igen.
hur orkar hon?? :(:(:( Iaf, kalaset blev ju lyckat o min bror fick massa bra saker  :) Han försökte lära mig hur man ska fixa en sån där kub, med massa olika färger..:O skit svårt.. men jag håller på , ska klara den snart ! ;) När alla gått så såg jag och thomas på film "One missed call" ... En skräckfilm.. trodde aldrig att den skulle vara så äcklig :O :O Men i sluett.. eller ,typ genom halva filmen blundade jag och höll för ögonen.. vågade inte se, as rädd nu :/ Massa människor med maskar och mystiska telefonsamtal .. Det är för mycket för mig ! :O

Nu ska jag sova iaf ...
måste tänka ltie.
Vill så gärna hjälpa till
Tycker synd om alla ..
Speciellt pappa som inte får kärlek ..
Men även om mamma som har det så jobbigt..
Och om mig själv o mina bröder . .


Men livet har ju sina svårigheter och nu har vi råkat ut för en, hoppas verkligen det löser sig . Annars vet jag inte vad...

Jag längtar till den 16 jan .
Då får jag massa glädje !


Annika






orkar inte mera nu ..

JAG ORKAR INTE MED MERA !!! :(
 VARFÖR KAN MAN INTE HA EN PERFEKT FAMILJ?

HELVETES JÄVLA FITT SKIT . . SNART DÖR JAG MED. SPELAR JU FAN INGEN ROLL VVA MAN GÖR, FÖR DET BLIR
ÄNDÅ INTE BÄTTRE .

Helt död .

Doppardagen är redan slut och strax är det julafton...
Jag känner knappt någon julkänsla..
fast att min abröder är hemma, uppesittakvällen sög,
julen är pyntad och massa sånt .. Men men..
snön gör ju så mycket !

jag är helt död nu. har vart uppe sen kvart i 5 imorse, då jag började jobba halv 6
Dagen var jätte rolig och tiden  gick fort. Alla människor var så himla trevliga och jag
var på toppenhumör !

När jag kom hem efter lite shopping (de sista julklapparna) , blev det att baka knäck
och laga mat med mina brödr. Mys var det !
Sen sprang jag över en snabbis till malin o bytte julklappar.

Nu är jag så trött så jag orkar inte skriva ett ord till .
Godnatt och ha den bästa julen ever !!

God jul önskar Annika

Stan

Yees, nu drar jag till stan med min bror .
Vi ska shoppa de sista julklapparna ..
Sen blir det hem, laga knäck som vi inte hann igår
och efter det ska vi till Jul på liseberg ! :) Det ska bli mys.


Igår var jag och mamma i kungsbacka. Fick köpt
ett nytt duntäcke till mig ! :D träffade även massa folk..
Självklart .. haha, då man minst vill träffa alla, DAGEN EFTER ..
Men mys var det iaf. På kvällen blev det film och lite scrapping :)

Karro kom också en stund och vi bytte julklappar..
Weehoo vad det är spännande o inte veta :D

2 dagar kvar nu till julafton bara, helt sjukt . tiden går så fort !

Ha en trevlig dag.
Annika

Helgen!

ojojoj vad tiden sprungit iväg . Nu är denna helgen snart över också, men som tur är det juletider och då känns det som helg hela tiden !! :D Idag kommer min bror hem från Lund, LÄNGTAR ! <3 Saknar dig ju så mycket !
 
I fredags var jag och malin i stan hela dagen. fick ta bilen för att tågen var inställda ! :O På hemvägen var det as mkt bilköer, så jag kom hem halv 4 och då var det bara att hoppa i arbetskläderna och bege sig till jobbet ! Kvällen gick otrooligt fort eftersom det var så sjukt mycket folk. Vi hann knappt säga hej, hur mår du ? till varandra jag och emma ! :O Men men, det är bara roligt att ha mycket att göra faktiskt ! Då går tiden fortare  :)

I lördags morse begav jag mig än en gång in till stan. Denna gången för att träffa VIKTOR !! :D Wiiie. .Vi har inte träffats på typ 1 år , och så pratade vi bara lite på msn & så bestämde vi att ses ! Sjjuuukt roligt att träffa honom, han var sitt vanliga gamla ja, fast snyggare ! :) Hihi .. Hade en mycket rolig dag i alla fall. Sen drog jag hem och började göra mig iordning nästna på direkten ! Nästa destination... Fira malins 19 års dag!! :D:D

Japp , hade panik över att jga inte hade några kläder och visste inte hur jag skulle ha håret ( som vanligt ). Men till slut var det dags och vi samlades alla hemma hos malin ! :) Blev en sjukt trevlig förfest med spel , singstar , dans o tjat . Som tur blev vi hämtade av malins ubersnälla pojkvän o hans kompis som körde oss till kungsbacka, vi slapp gå i blåsten ! TACK ! Väl ute var det perfekt med folk, itne för mycket och inte för lite. DET VAR DEN ROLIGASTE KVÄLLEN PÅ AS LÄNGE!!  Helt sjukt , fan va roligt vi hade. Tiden gick så fort så helt plötsligt tändes det och alla var tvugna att gå ut :O
det var lite tråkigt .. Träffade alla tjejor i laget, några i herrlaget, jobbkamraten Tooobias , hjälptränaren Nisse och massa massa mer . Så det var verkligen en sjukt lyckad kväll !!

Det var skönt att få känna lite uppskattning också. 2 personer frågade om jag ville gå med dom hem och på efterfest..
Jag vet ju vad detta betydde ... Hoppa i säng.. så jag tackade nej, fast jag kände båda personeerna och lätt hade kunnat säga nej . Men det kändes ändå fel. Vafaan, är det inte sånthär jag ska göra nu när jag är singel ? Leva o ha skööj? Haha.. Nej, jag är nog för mesig för det ;) Haha...

jaja, mingel stängde, det blev lillamandas och sen hemgång... Robin hämtade oss, sköönt ! Sen låg jag o pratade en stund i telefon.. Haha , den där skräckkvällen är kommen ;) MYS ska det bli den 30 :e

Pappa väckte mig för ett tag sen .. Idag blir det att städa, sätta in granen, göra sillgrejs och baka knäck! kanske en sväng till kungsmässan med mamma också. får se... och så kommer MIN KÄRE BROR MED ! :D:D wiiie ..

Här kommer några "snygga bilder" från igår. haha BÄSTA KVÄLLEN SÄGER JAG BARA ! ALLT VAR PERFEKT ;)
Annika




















Klyven.

Först måste jag säga att träningarna var skit roliga idag ! Mycket skratt och trams .
Hade ju juklappsutbyte på konståkningen, haha jag fick plock i pin ! :D så om någon
har tråkigt kan vi alltid leka ;) haha . Sen fick jag en extra present av min coach och
ass. Coach. haha. dom är för söta ! :D jag glömmer ALLTID handduk att torka skridskorna
med, så har lånat sen vi började i höstas.. så när jag öppnade paketet, var det en jätte söt
handduk !:Dhaha , där fick vi oss allt ett gott skratt ! Nu ska jag bara försöka att komma ihåg
den på alla träningarna :$

När jag kom hem från träningen hoppade jag in i duschen och sen har jag och mamma
suttit och pratat ända tills nu (01.00) Hon mår inte bra :( Vet inte om hon ska söka till en ny
tjänst där hon jobbar eller inte ) Det är svårt val, speciellt för någon som hela sitt liv jobbat
på samma ställe och avdelning. Men jag tror att jag fått henne att veta vad jag vill !
Som sagt så har jag ju inte så bra relation till min mamma. Därför uppskattade vi nog det
båda pratstunden . Hon berättade saker som jag aldrig vetat.. Mycket hemska saker.
Gråtgråtgråt... Vem vill se sin mamma må dåligt och få reda på att hon tänkt svarta tankar?
UCH säger jag bara. Hoppas att hon kommer på bättre tankar, för vem vill att sin mamma ska må dåligt??

Hihi, har pratat med Lasse, som faktiskt är hans riktiga namn Lasse Lesslie Lalala Sörensen.
HAN SKA KOMMA HIT !!!!
16 - 18 JANUARI !! OHHH , då är han bara minminmin!!
Han fick ledigt från sitt jobb, så himla kul ska vi ha !
Det går inte en dag utan att jag tänker på honom !
Ska bli så mysigt .
Karro ska få träffa han också! hihi, så som jag tjatar
så är det nog dags nu ! :D

Vill bara ha fredagen den 16 nu .
Kommer vara så nervös .. hihi
men det hör ju till .
Som sagt, vi har bara träffats 2 gånger TOTALT :O
Ska bli riktigt MYS !!

 Nu måste jag sova. Ska upp rätt tidit imorgon.
Stan är destinationen, med malin älsk <3

Ska drömma om den bästa <3
Nattti.
Annika




Miss.

Det är rätt konstigt att man kan sakna och tycka om en person så mycket som man knappt känner.
Vi har ju varken träffats eller pratat så mycket .
Men som han sa: Vi lär ju känna varandra mer hela tiden.
Det är bara så att du är min och jag är din .
Ni anar inte hur mycket jag vill träffa denna pojken, grr. han e så underbar !

GE MIG !

 If I could just see you
 Everything would be all right
 If I'd see you
This darkness would turn to light
And I will walk on water
 And you will catch me if I fall
 And I will get lost into your eyes
I know everything will be all right
I know everything i'ts right


Fullspäckad gårdag

Igår var en fullspäckad dag med jobb, bankbesök, glöggkväll och prat med min pojki.

Gick upp halv 5 igår morse för att börja jobba 05.30. Det var första gången jag öppnade helt ensam.
Då är man ensam i 2, 5 timma innan nästa kommer, men det gick jätte bra faktiskt ! Lena hade ingenting
att klaga på när hon kom! Wiie . Dagen gick jätte fort , fast att inga varor kom , så hade vi massvis att göra.
Direkt efter jobbet åkte jag till banken och satte in pengarna som vi fick tillbaka på min och Moas thailandresa.
Sen gick jag in på snippsnapp och köpte lite scrapgrejor till mitt album som jag håller på med om Kroatien!
Sen drog jag mig vidare till kungsmässan. Tänkte att jag skulle hittat födelsedagspresent till Malin, men hittade
faktiskt ingenting :/ Sen var jag på guldfynd, där dom bytte batteri på min nya klocka som var död.
Senare på kvällen skulle vi ha JulKul med fotbollen och man skulle köpa med sig ett litet paket för 20 riksdaler. ´Jag sprang runt som en galning för att försöka hitta något roligt, men det var hopplöst. 20 spänn fick man inte mkt för. Därför
blev det godis, i know, jätte tråkigt.. Men pålkagrisstänger är väl ändå rätt gott?
Sen begav jag mig trött hemåt. Då blev det mat och lite mys. Sen blev det glöggkväll med julmusik , massa pepparkakor , glögg , julmust , julklappsleken & massa prat. Jag fick kanske inte det roligaste paketet xD 2 tianlotter..
Som jag vann 30 kronor på i och för sig!

när jag kom hem, loggade jag in på msn och hittade min dansk inne. Vi pratade massa .. :)
Jag kommer förmodligen att få en underbar julklapp den 16 - 18 januari! HOPPAS HOPPAS!

Idag är jag ledig . Eftersom det blev en lång dag igår , blev det att jag gick upp rätt sent idag.
Men det var skönt att få sova ut . Sen begav jag mig till Kållered och köpte julklapp till Linnea,
niklas lillasyster! Hon ska få en jätte stor mjukishund ! :) Köpte även julklapp till Konståkningen
ikväll, eftersom vi ska ha lite julmys innan träningen med julklappslek & fika.Hittade massa töntiga
saker, haha ! Stackars den som fåt mitt paket, godis, plåseter med bamse på, fula ettiketter och
saker man kan sätta på spegel ;D haha .. Jaja, ska det vara på skoj så ska det !

Nu blir det matlagning, julkalendern och träningar ikväll !

Här kommer lite bilder från vår Bakdag !
Annika
 











Hunden till Linnea!

Dagen med julbak och mycket känslor .

Dagen har varit jätte lång, dags att sumera . Det började med att vi jag , jessica och karro (Edvig var också med! hade planerat julbak ! Jag åkte till lindomes ica för att köpa lite ingridienser till våra bak ! Först vred vi upp julmusiken och tände lite ljus så att vi kom i stämmning ! : ) Sen blev det full rulle .. Pepparkakor , Lussebullar , Marsepangubbar av alla de olika slag, Maschmellows choklas och till sist glasyrgrejs. Pepparkakorna, lussebullarna med saffran och våra underbart fina masepan gubbar, till exempel : Ros, Hamburgare, mask , snögubbe, tomte, kringla , "ängel" ;) , Jesubarnet i krubban.. haha, det var nog den bästa ; ) förutom edvigs lilla snopp då ;D haha . Dom tre baken blev perfekta.. Sen när vi närmade oss nyheterna , som vi aldrig gjrot innan , blev dom dock inte så goda ;) Meen som sagt, vi hade roligt och det var mkt prat och bak . Bilder kommer på vår fantastiska dag !

Sen begav jag mig hemåt , satte på julmusiken här med och började slå in massa julklappar . Har dock märkt att jag har Mfler än hälften kvar att köpa ! :O PANIK !! + att jag måste köpa present till malin också, som för övrigt fyllr 19 imorgon !! GRATTIS <3en den köper jag imrogon efter jobbet.  Sen blev det en ledsam o känslomässig kväll .. Otroligt jobbigt här hemma .. dom bråkade , jag var tvungen att höra på , tycker synd om dem båda.. mamma mår skit dåligt (Psykiskt) , men förstår det inte , vill inte ha hjälp .. alla gråter o så fortstätter det så.. hela tiden :/ orkar inte med mera, men vet inte vad jag ska göra.. :'(

När jag hade sprunigt in på mitt rum , såg jag att jag hade missat samtal  från familjen Bloom på mobilen . Tog upp hemtelefonen och ringde på direkten, kände att det kunde få mig på bättre humör ! Pontus svarade, det var han som ringt till och med . Han berättade om hur allting gått med sitt lilla "brott" han gjort, äntligen har han fått reda på vad som skulle hända . Skööönt, riktigt glad för din skull att det inte blev nästan någonting . så underbart härligt att höra. Var rädd för det värsta.. Sen pratadfe vi om alllt möjligt, saknar dig juh , saknar dina galenheter o ditt godisätande ;)
Sen pratade jag med lilla Linnea i telefon, oh, hon berättade att hon gråtit flera kvällar för hon saknar mig så .. Hon är så jävla söt så jag hlöl på o börja gråta.. värdlens underbaraste lillasyster.  Försökte klura ut vad hon önskade sig i julklapp.. så nu har jag väl fått lite tips iaf ;) hihi .. Sen skickade hon över luren till Anna .. Oh, allså, när jag pratar med dig släpper allting .. tårarna bara flödade ... DEt är så underbart att det finns människor som är så snälla som du är . Saknar att kunna prata med dig varjedag om allting . Saker jag aldirg ktunnat prata med min mamma om . Extra mamma, det är ett dumt ord , men det är så jag känner . Därför är det nog dig jag saknar nästan mest .. Du har alltid så bra saker att säga på alla problem, du vet exakt hur allting känns och försår mig verkligen . pratade om canser också, hur man skall hantera det som vän eller släkting . Det är så svårt . jag vet verklgie nitne vad jag ska göra.. finns typ inget, mer än att stötta, prata och älska <3 Din syster dog så vem är det inte bättre att prata med än dig om såfanna här saker.
Alltså, det går inte att förklara så mycket jag tycker om den familjen. Därför är det synd på ett sätt att det är slut mellan mig o niklas , träffar dom inte lika ofta.. :( Men samtidigt är jag så JÄVLA GLAD  att jag håller kontakten med dom. För dom lyser verkligen upp min tillvaro . Finnns inte några bättre människor än dom tror jag faktikst. Det är inte varje person som håller kontakten med ens ex familj, och det är jag skit glad över att jag får göra. Ska hem på mellandags fika till dom också  ! Ska bli jätte kul att få träffa dom, men samtidigt lite nervöst.. man vet ju aldrig hur man reagerar när man kommer hem till sitt ex lixom . UCH. det låter sjukt konstigt att säga ex, så töntigt.. men det är ju det nu ;) haha. .

Blev sen till träningen bara för jag pratade så länge i telefon med dom . Det är sjukt härligt att kunna prata med verkligen hela familjen i tele och att alla vill det. I´m so happy. Träningen gick faktiskt väldigt bra, roligt träning som gick sjukt fort.
Nu måste jag sova, börjar 5,30 imorgon :O SKA ÖPPNA HELT SJÄLV FÖRSTA GÅNGEN !! är nervös .. men det kommer gå lysande hoppas jag ! :)

Efter jobbet, slutar kl 2 ,så bär det av till banken ,ska sätta in våra pengar som kom tillbaka från min och moas resa .. Sen ska jag till kungsmässan, köpa liten present till fotbollen och till konståkningen, köpa present och julklapp till malin, lämna in massa digitalbilder som ska framkallas och även köpa lite scrapbooking grejor .. bara lite, är roligt att ha till mitt lilla album ;) På kvällen imorgon är det "julkul" med fotbollen. Glögg, julklappslek och massa annat ! Det kan bara bli en bra dag helt enkelt, en lugn skön dag med mycket kul att göra.

Bara 7 dagar kvar till jul nu !! :D Det är helt sjukt , tiden rinner bara iväg.
På söndag kommer daniel och thomas hem. Längatar <3
Saknar er så himla mycket.

Godnatt.

Annika

Dreaming of you

Jag kan inte sluta tänka på dig .
Hela denna dagen har tillägntas dig .
Vill så gärna träffa dig .
vill känna din kropp emot min och bara
känna tryggheten som du har.
Känner jag såhär bara för att jag
vet att jag inte kan få dig ?
För att du bor ca 100 mil bort?
Varför känns det som du känner samma?
Har till och med börjat med kroatienalbummet nu
Det som jag skulle gjort för över ett år sedan..
Nu är det dags, kanske är det därför jag tänker
så mycket på dig? För att minnerna blommar upp
i takt med alla fotografier jag kollar på?
Det var en underbar semester, den bästa faktiskt .

Vi har bara träffats två gånger..
En gång i ca 2 veckor, andra gången i 5 timmar..
Men det gör inget, för det känns som vi känner varndra
ändå , utan att behöva träffas .
Längtar tills sommaren, då du flyttar hit , då vi kan ses <3


Förövrigt har dagen varit bra. Hade en underbart härlig morgon / förmiddag med massa slapp, tv-tittande och pepparkakor i massvis . Har även som sagt börjat klippa och klistra lite i ett album, där jag håller på och sätta in massa bilder från kroatien. Det ska bli ett fint album, fyllt av minnen. Jobbade kväll idag också.. mitt upp i allting kommer pappa Jörgen in , ohh , fick en chock . Hade saknat dig så mycket. Kunde knappt prata med honom ,för sofia var iväg och det var kö bakom honom.. så det blev typ : Hej, hur är det ? hejdå.. och  . Måste ses snart igen, bjuder hem dig på en fika snart ..
Sen gick han igen . Mamma och pappa hade träffat dom igår på kungsmässan också . Då hade anna - maria sagt att hon skulle bjuda hem mig på fika snart, för att hon ville träffa mig. Hoppas att hon menar det, för jag saknar DOM - linnea, anna-maria och jörgen , något otroligt . Vill bara leka med henne i massvis . Jörgen förgyllde min kväll och även ett mail från min dansk <3

Klockan är alldeles för mycket nu . Måste sova .
Godnatt allihopa.
Annika



Slänger med en bild på sötaste midsommarflickan


Färgade linser , helt gratis !

www.fargadelinser.com

Har ni också alltid velat testa på att ha färgade linser .. ?
DET HAR JAG I ALLA FALL !
Har alltid velat prova på färgade linser utan styrka, bruna..
eftersom det är fint på alla andra blonda,
så hoppas jag att det skulle vara fint på mig också !

Nu har jag fått chansen , det kan alla ni andra också få !
Man får nämligen pröva på en månad gratis färgade linser utan styrka
om man skriver ett blogginlägg och tipsar andra !
Så alla ni som har haft aktiv blogg i över 2 månader, gå in på: www.fargadelinser.com
så kan ni lätt få fina linser gratis.


Dessa hade väl passat bra på mig, vad tror ni ?

Känner jätte många som har linser därifrån och dom är superbra! Både fina och bra kvalité .

PUSSPUSS
Annika

Jakten på lycka

Satt precis och kollade film med mamma och pappa!
Jakten på lycka blev det . Visst, den var allt lite seg ibland
Men otrooligt bra, blev jätte rörd. Han gav upp allt och det enda
han ville var att ha ett bra jobb och ge sin son all sin kärlek.
Will Smith är en grym skådespelare, verkligen.. och den lilla
pojken var så grymt söt ! Love it <3

Här är en bild från Studenten på vår klass.
Att en bild kan säga 1000 saker är  verkligen sant!
Det gör denna . Skulle kunna rabbla upp miljoner
saker om vad denna bilden betyder.
Det kan förklaras
med ett ord :
K Ä R L E K <3




Dags att sova, är värd en mycket lååång sömn!
Så godnatt och dröm om den du tycker om .
Det ska jag göra !

Annika

Julshopping & Luciamys

Klockan ringde 08.30, men snoozade en stund för jag var verkligen trött !
Tvingade mig upp ur sängen och efter en stund var jag redo för en rolig dag !
Hämtade Karro och vi åkte till Lindälv. Den känslan att gå till skolan var nästan
skrämmande.. Men ändå saknade man det.  Vi träffade flera gamla lärare..
Anette, Hanna, Anne, Mats .. oh, dom är så snälla och det var jätte roligt att
prata med dom alla ! :) Anette sa att vi verkligen var en speciell klass och att
hon aldrig haft en så bra klass som vi . Det värmde.
Luciatåget var underbart fint, massa nya låtar som man aldrig hört innan.
Dom var sjukt många iår också. Sikken stämning , underbart !

Sen bar det av till Frölunda Torg för julshopping !
Oh, det är så svårt.. men efter mycket letande och
även lite mat i magen , så lyckades vi hitta riktigt mycket!
Karro blev klar med alla sina julklappar , jag fick köpt
hälften kanske iaf . Alltid något ! :D

Är glad, men riktigt trött . Nu ska jag gå och pyssla
med mina julklappar, se vad jag fått köpt ! :D
Sen så ska jag äta och åka och jobba.
Seeeegt faktiskt ! Missar idol & allt ;)

Ha en kuulig kväll med liiiite snö.

Annika

Trötter.

YES, hela thailandresan är betald för min del!
Det är så himla skönt att ha den biten avklarad
Känna att man är en bit på vägen och  veta hur
man ligger till i ekonomin ;) Så mycket jobb som
jag har just nu går det utmärkt för mig ! :)

Idag skulle vart min lediga dag, hade tänkt baka pepparkaksdeg, åka till kungsmässan, beställa digitalkort mm, men det blev inget med det. Klockan 8.00 vaknar jag av att mobilen surrar, ser att det är nummret till jobbet och funderar på att inte svara, men gör det tilslut ändå . Lena är sjuk & Yvonne frågar om jag vill jobba, självklart vill jag det. Ställa upp måste man ! :) Så det blev till att hoppa upp ur sägen, äta, göra sig iordning och dra till jobbet. Dagen gick otroligt fort och vi hade jätte mycket att göra, som posten, varor, tidningar mm . Det är skönt när tiden går sådär jätte fort, då blir det inte ens minsta tråkigt . Så när jag kom hem var jag helt död . Vet att en minst lika jobbig helg väntar , jobbar 8 dagar i rad, har klarat av fyra nu .. :) Hälften ! ;) Nu är det bara den tråkiga delen kvar... HELGEN :(

Imorgon är det dags för julklappshandling med Karro!
Vet ju inte riktigt vart man ska börja, men vi får hjälpa varandra !
Innan vi åker till Frölunda torg , som vi betämt och hoppas är bra,
så ska vi till vår gamla skola Elof Lindälv Gymnasium och kolla
på luciatåget där, kommer vara så fint, det vet jag . Förra året var
jag lucia, undra vem det är iår..? Alltid lika spännande ;)

Lucia är den finaste högtiden tycker jag på hela året.
Levande ljus, vita dresser, mörker och vacker sång.
När man sitter och lyssnar känns det nästan saligt,
för det är så himla fint. Även om vissa SUGER som är
med i luciatåget, så märks det inte, för stämningen
är så underbar och man sjunger nästan alla låtar tillsammans.
ÄLSKA SÄGER JAG BARA <3<3<3

Pappsen och jag är själva hemma ikvälll. Har ätit våfflor till middag (a)
Och sen gjorde vi pepparkaksdeg ! :)
på fredag på dagen blir det full rulle och full julstämning här hemma..
Pepparkaksbak och ta upp alla tomtar mm . och självklart JULMUSIK !

Nu ska jag åka till träningen , måste skynda mig lite ...

Änglarna ger oss hopp och tro, drömmer om frid på vår jord.
Den som gud aldrig övergav, en stjärna lyser så klar .

Annika

Filmtajm

Jippi, nu ska jag se på film & ha lite mys innan det är sovdags.
Jobbet gick bra & träningen helt okej . Lite tråkigt när man kommer i
"fel" lag så att säga.. :P men men ! :) Ingen träning på torsdag, så det
får bli egenträning.. måste ta tag i det dära nu ! :)
Snart blir jag ju som en hösäck eller något xD haha ...

Har äntligen betalt in delbetalningen till thailand, ska fixa resten i veckan !:D
Nu är vi på gång.. inte långt kvar.. snart börjar nedräkningen.
VI SKA HA SÅÅÅÅ ROLIGT !! :D:D

Börjar få panik över alla julklappar nu..
Har inte ens funderat på vad jag ska köpa till någon typ :O
hjääälp, och det är bara 15 dagar kvar till julafton :S
Som tur blir det julhandling på fredag, får se om vi hittar något roligt då !
Eller rättare sagt.. måste hitta massa då !! :) Mys ska det bli iaf .

Godnatts
Annika

Förtrollande

OMG säger jag bara ! Igår var jag , Karro och Jessica på bio. Johan och Martin kunde tyvärr inte hänga med, men vi hade kul för det ! :) Vi såg filmen Twilight. Alla tre var väl lit förväntasfulla eftersom många har sagt att den är bra, men shit alltså ! Det var den bästa fimen jag sett på flera år ! :O Vi satt som trollbunda i våra biostolar i tre timmar och bara önskade att man var tjejen typ, helt sjukt bra film !! Alltså, kan inte tänka på något annat.. Den hade verlkigen allt ! Det var spänning igenom hela filmen, sen var det jakt, kärlek, vilja , kämpa, familjekärlek, svek och massa annat ! Helt sjukt verkligen. Jag drömde till och med om vampyrer hela natten.. haha ! Så för er som inte sett den, SE DEN! Jag har redan laddat ner den nu och hoppas få tid att se den snart igen, för alltså, måste se den igen !!!

Haha, att en film kan få sån stor betydelse att man inte kan sluta tänka på den !
Imorse vaknade jag iaf och ville inte gå up.. Det är så grått och trist ute så man vill bara ligga kvar i sängen.
Kom till sist upp och hittade en bra film på tv att se på till frukosten ;)
Sen gick jag bort till "gården" och städade.. men det var typ rent där.
Tydligen är det någon annan som också städar där, så jävla gött..
Nu kan jag säga att jag inte vill jobba kvar där med gott samvete iaf ;)
Jobbar ju ändå så mycket på Ingvars Hydro nu så jag behöver inte dom 400 kronorna
i månaden som jag typ får av städjobbet... + att det suger o städa efter gubbbar !

Denna veckan blir det mycket jobb! 6 dagar.. är ledig på torsdag ! :)
Jobbar hela helgen, det är rätt segt.. fredag kväll, lördag kväll och söndag morgon :/
-Snacka om att helgen är förstörd.

Ibland stör man sig så fruktansvärt mycket på människor ..
Frågan är vad en riktig vän är för något?
Kan man hålla på så då, kan man kalla dig vän?

hihi, har köpt första presenten till karro nu också ! :D
Kommer bli super hoppas jag på ! :D


Friendship is the golden thread that ties our heart together
Annika



Söndagsslapp.

Denna helgen har gått lika fort som alla andra..
Känns som jag inte gjort någonting nästan.
I lördags åkte jag och Karro till kungsmässan på morgonen,
vi skulle avboka min och Moas thailandresa och sen köpte vi
även oss varsin klänning från Gina, en grå, ganska vanlig..
man kan ha den både till vardags och fest ! :)

Sen åkte vi in till Göteborg för att gå på dansuppvisning som vi höll på att missa ;) haha
Jessica sa till oss att gå av på Hjalmarbrantplatsen eller vad det nu heter.. och sen visste
hon inte vart vi skulle.. vi frågade massa folk o tillslut stod vi framför "Backateatern".. HELT DÖTT
Ja, självklart  var det då gamla backateatern och klockan var kvart i 3 :O vi fick typ panik ..
Ja, då sa jessica att det var på lindholmen, så tillslut fick hennes mamma komma och hämta oss
och vi hann precis rätt i tid ;) Dansuppvisninen var faktiskt väldigt bra ! :D Flera som man kände igen..
och även några från kungsbacka dansade ju där ! :) Martin var grym , det lilla vi såg av honom ;) haha !:)

Sen åkte jag hem, var så sjukt jävla sugen på att gå ut så det inte fanns .. men det kunde jag inte :S
Karro skulle till Edvig o sofia ville inte, för hon har tävling o sånt snart.. Så satt o deppa hemma och ville
verkligen INTE ha myskväll denna lördagskväll igen.. men så blev fallet. Till slut , fick jag åka hem till Sofia.
Blev lite singstar och sen haha .. en "julmix till SaraTuff från SofiaFluff och AnnikaAnka" , sjukt bra låt gjorde vi ;)
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT !

Sen bar det av till Onsala för att hämta Sofias syster och några till fyllon ;)
Efter det åkte jag hem till mitt tomma hus och sov .

Dagen idag är lika tråkig som alla söndagar. finns aldrig något roligt att hitta på.
Hoppas det blir något skoj av kvällen i alla fall .
Bowling? kanske, kanske inte. .men bio blir det iaf med Karro och Jessica..
Kanske även johan o martin, får se .. Twailight ska vi se ! :D wiie .

MARTIN HADE RAKAT HUVUDET :O skitungar som ljuger för oss ;)


Neee, får väl göra lite nytta här hemma nu.. städa o sånt.
då blir mammsen o pappsen glada när dom kommer hem ;)

Pöööösss .
Annika

Ledig helg!!

Gud vad skönt det ska bli med en ledig helg. Slutade jobbet klockan 6 nu ikväll och sen jobbar jag inte fören på måndag kväll. Första lediga helgen på EVIGHETER !! :D Det firade jag och karro med en riktigt dundermyskväll ! Pizza , cola, chips & godis och självklart IDOL och massa prat! :)

Eftersom jag inte är så fruktansvärt bra på o uppdatera min blogg så måste jag alltid dra igenom mina dagar sen jag bloggade sist, hoppas ni vill veta vad jag gör på dagarna.. haha, inte för att dom direkt är .. intresanta.. ;)
Öppnade i onsdags morse, passet var 05,30-10,00. Det gick bra, så nu är jag laddad för att öppna själv , hoppas jag :s
Sen bar det av till banken, där jag fixade visakort, dosa mm.. och sen åkte ajg hem och såg på film med pappsen, men jag var så trött så jag somnade :p haha .. Efter det åkte jag och var hos karro en liten stund innan hon började jobbet. Kvällen blev lugn, lagade en god taccopaj till mig och pappa och sen blev det tv kväll .

I torsdags började jag egentligen klockan fyra.. var sjukt trött och låg och halvkollade på harry potter samtidigt som jag sov, vid 20 över 1 ringer cheefen o frågar om jag kan komma på direkten och börja jobba, för det var så mkt att göra ( vi bygger om) Sjukt fint blir det, om man gämför med förut ;) Jag skyndar mig och lyckas komma till jobbet strax efter två.. Då började ett 10 timmars långt pass, som  gick otroligt fort eftersom vi hade så mycket att göra. Häärligt ! :)

Imorse gick jag upp för att jobba , dagen var seg, men så otroligt skönt att skratta åt Tobbe & Rebecka när jag gick hem , då dom hade en heeel kväll på jobbet medans jag gottade mig ! :D hihi

Imorgon blir det dansuppvisning !! :D jag, karro & jessica ska kolla när jessicas syster och även martin dansar på backateatern, det ska bli kul o se vad framförallt "ddeeen otroooligt berömdaaa Martin" går för ;) haha .. Snaggad..? eller inte snaggad..? ja, karro och jessica.. det får vi veta imorgon ;)

Karro & jag kikade ha börjat kolla på en jorden runt resa.. den verkar så oroooligt jävla ball så det är helt sjukt ...
nu ska dom lägga upp "en provisorisk" resplan, så får man se ungefär hur länge man kan vara på varje ställe..
Den resan vi intresserat oss för är :

Göteborg - London - Dubai - Bandar Seri Begawan - Brisbane - Auckland - Papeete - Los Angeles - Paris - Göteborg

Det är verkligen inte något bestämt, men det är ändå roligt att bara kolla upp, för skojs skull lixom ! :D

Nepp, nu ska jag kolla på julkalendern och sen hoppa i säng . Helt ensam i huset :(
Det är lite scary.. mamma o pappa är i tyskland.. o att sova helt ensam i ett stort hus är inte roligt :/
Meen är trött så hoppas jag somnar fort !

- Det hade vart kul o veta vilka , eller kanske rrättare sagt veem som kikar in på min blogg ;) haha ..
har inte så många besökare, men roligt o se .. :) Så skriv en kommentar eller något om ni har lust !:D

Godnatt.
Annika

YEES !!

Oh vad underbart !! THAILAND BLIR AV !! :D :D
Karro & Jessica fixade så jag kunde bo i deras rum & det fanns flygstolar kvar..
Så nu är det vi tre som ska ut i vilda värden i fyra veckor ! :D:D:D <3
Vi kommer få det så grymt roligt tror jag ! helt sjukt..
Vi åker 25 januari och kommer hem den 23 februari, underbart!
Fatta, fyra hela veckor med sol, bad, shopping o festande !
JAG LÄÄÄÄNTAR !!!!

Jaja, idag är jag i alla fall ledig ! :) Har sett på KungFuPanda förut på hyrvideo. Den har inte kommit ut än om någon undrar, men vi kan låna hem genom jobbet innan dom släpps.. Den var faktiskt riktigt bra ! :) Sen gick jag bort och städade där jag brukar städa .. det gick ganska fort & jag var otroligt otaggad. Nu sitter jag o kollar runt lite... Kollar på Statravel.se Sjukt bra resesida.. finns massa olika paketresor och "jorden runt resor".. Vill så gärna åka nästa höst :)

Jag pratar med min bror också, han sa precis att vi inte kan komma ner till Lund.. fy vad tråkigt :( Hade så gärna velat det.
Men men , han har som sagt otroligt mycket att plugga & de e ju tråkigt om vi förstör för honom typ ;)haha ..
Men det är som tur inte så långt kvar till jul då båda mina bröder kommer hem. Det kommer bli så mysigt! :)
Älskar verkligen julen. Längtar så himla mycket tills man får sätta upp alla julsaker. Tomtar, juldukar, gardiner, julgran och allting annat... Karro, Jessica & jag skall även ha en bakdag.. undra när den blir av ;)
Vi får ta tag i det dära nu ! :D haha ..

Nu ska jag gå och städa lite granna . Fast först blir det nog en god fika.. Kaffe, Pepparkakor och något annat gottigt kanske :) Vet inte riktigt vad som finns i  skafferiet, men något ska jag nog hitta. Föresten så ska jag bli duktigare på att inte äta godis . visst kommer jag äta, det kan jag inte leva utan. Men skall försöka att inte äta så mycket på jobbet. Har lyckats rätt bra flera dagar nu .. så jag skall föröka hålla i det också ! :)


Igår var en sjukt seg kväll på jobbet. Tiden stod nästan stilla kändes det som .
Vi gjorde allting som man kunde göra och ändå var klockan bara 22.00..
Då var det två timmar kvar.. Helt sjukt dött är det ibland på jobbet nu också.
Som igår tillexempel. Det kom in en kund 23.08 , nästa kund som kom in
kom 23.58, det är ju för fan 50 MINUTER, HELT SJUKT ...

Oh, jag är så himla glad över Thailand så jag dör.
FATTA, FYRA VECKOR !!!
<3<3<3<3


Annika


Nervös.

Nu sitter jag hemma och väntar på att börja jobba.  Bara en liten stund kvar...
Jag sitter även spänd med mobilen... okej, jag vet att den inte kommer ringa än på ett litet
tag, men ändå är jag så nervös. Karro kommer ringa mig om ett tag & då får jag reda på om
jag kan åka med till Thailand i deras resa.. om man kan vara 3 i ett rum och om det finns flygstolar kvar på planet..
Är skitnervös verkligen. tänk om det inte går.. så som vi planerat o pratat om Thailand nu sen i Augusti, ska allt
bara skita sig nu då ? Neeej, det hoppas jag verkligen inte !! :D villvillvill & hopppas att det skall funka.
Det tror Karro & Jess med . Dom ska ringa till fritidsdresor nu i kväll o kolla upp allt ! :D sen får jag veta...
 
Var och fikade med karro förut i kungsbacka. Shit va mkt vi hade att prata om. .. Vi har inte setts
på en vecka, känndes som det var evighter sen, det händer så himla mycket och vi är ju vana
vid att träffas typ varann dag, så det var väldigt mycket prat! men et är sköönt! :)
Med en stor vaniljlatte och en chokladmuffings så kan man sitta hur länge som helst.
Fick även köpt några små sminksaker som jag behövde :)
Funderar på att köpa en klänning också, finns en fin på gina, en julklänning som jag funderar på .
får nog ta o prova den någon dag också. 

Ringde mina bröder idag...
Vi ska ju antagligen ner till Lund på fredag, för min "yngsta" bror pluggar där och vi har inte sets sen
i sommras, så vi tänkte ses alla tre.. hela helgen <3
Men nu har han så himla mycket i skolan , så han vet inte om vi kan komma ner, men nu när jag pratade
med honom nyss så sa han att han gärna ville det och trodde att det skulle funka.
Så jag hoppas verkligen på det !:D Hade vart så roligt och mysigt ! :)

Om det inte blir Lund, så blir det antagligen utgång, dansuppvisning och jul på liseberg ! :)
Mysig helg det också.. men inget slår att träffa sina bröder :)
 
Måste även säga att jag gick upp 07.15 imorse för att se på första delen av julkalendern
på tv, men uch vad besviken jag blev. Den verkar jätte tråkig. handlar om vuxna människor..
Den är ju för barn?? Varken snö, julklappar eller tomte kommer att finnas med sägs det :S
nej, fy vad tråkig. hoppas verkligen att den blir bättre ! :)


Neeej , nu e det dags att byta om inför jobbet.
ska åka om 20 minuter hade jag tänkt .
Idag blir det mackaroner & köttbullar till middag.
 Helt okej säger jag ...

Ha en så himla trevlig kväll nu den 1:e december.
Annika


Vill ha snöö !


RSS 2.0