Bio!

Nu beger jag mig in till stan . Ska på bio med min bror, det blir Flickan som lekte med elden. Hoppas den är bra nu .

Mår inte så bra just nu :( Har jättejätte ont i halsen !! :O Det måste gå över tills helgen , detta är ju min helg, låt mig inte få den förstörd nu!!!  Men jag häller i mig te, har nog druckigt 6 koppar idag tror jag :D men tur att jag älskar tee..



Har även städat hela mitt rum idag, det tog typ 2.5 timma innan jag var klar, men nu e det snyggt ;)
Ha en mysig kväll!


Mysig dag i stan

Har haft en supermysig dag med fia idag. Vi begav oss in till göteborg där vi började vår lilla shoppingrunda.. hittade dock inte så jätte mycket, men det blev en halsduk, underkläder, armband och en tunika. i looooove mina nya armband, så snygga och dom var skit billiga med !!

Sen när vi blev trötta satte vi oss på potatiskällaren, där vi åt grillad macka. Vi köpte ju berlocker och massa "råvaror" till våra armband förra veckan, så efter att vi ätit så började vi göra dom . Det blev två stycken, det tog rätt lång tid och vi hade jävligt skoj undertiden. haha! En av de som jobbade där kom fram och frågade oss om vi sålde armband?? vi ba; njee, hon ba; ni får gärna göra ett till mig. alltså, jag är seriös. kan ni inte göra ett till mig så kommer ni hit så köper jag det..

jaa, där kom vi 2 på en rätt bra affärside ;) Får se om våra planer blir till verklighet eller inte ..


kom hem vid halv 6 och gjorde lite rostade mackor, orkade inte laga mat. Sen fick jag gå ut och klippa det JÄVLA gräset, i hate it !! Försto ch främst är det kallt ute och man blir grön om hela skorna och fötterna. man måste gå med fula kläder och öronskydd och se till så att gräset klipps i fina linjer. ja, det måste de ju självklart göra tycker pappa ?? På allt detta så luktar det skit (gödsel) i hela anneberg, så varje andetag jag tog höll jag ju på o dööööö..FY VAD BOOORING !!


Men nu sitter jag och myser med en kopp te. Har precis fixar några saker och har miljoner kvar att fixa innan lördag känns det som !!

  • Imorgon blir det jobb, sen ska jag beställa tapeter, åka till ikea och köpa berlocker till ett armband... + städning och bio med bror .
  • Torsdag ska jag fixa håret hos SOFIA på hennes salong tingeling, därefter blir det stan med karro och johan kanske tittar förbi hoppas jag! Kvällen vette fan , ska handla massa iaf och så blir det la städning för hela slanten
  • fredag ska jag och mamma baka bröd, göra pajdeger och baka tårtbottnar + fixa massa för lördag. På kvällen ska jag och älsklingen ha "Dejt" hihi. Men det är en överraskning. så jag vet bara att från 18.00 ---> är jag uppbokad..
  • lördag, PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARTY !!!


Hoppas ni har en trevlig vecka framför er !


Här är de två armbanden jag köpte idag:



Dålig uppdatering .

ah , sorry för det alltså.. har lixom inte tid. Sa det till sofia idag och hon ba; det gäller att prioritera och ta sig tid ;) haha.. ah, men jag orkar helt enkelt inte ibland..

Så e det och just nu så har jag fullt fullt upp , för på lördag fyller jag 20 :D:D Wiiiie, det ska bli så skojsigt.
Egentligen är det ju inte så mycket som händer när man fyller 20, men jag får gå på systemet i alla fall. haha.. wehoooo, jag ska vara där när dom öppnar på lördag kl 10.00 ;) LÄÄTTTTTTTTTTTTTT !!


...

JAG HATAR ATT KLIPPA GRÄSET :@


hösten

Hösten tar död på mig, jag är trött hela tiden!! Men jag älskar ändå hösten, det är nu man får ta på sig de tjocka och gosiga halsdukarna, skinjackan och bootsen. Det är så mysigt, men samtidigt är  hösten deprimerande. Det händer inte så mycket, förutom min födelsedag då :D:D Det är snart.. oh gosh, i´m going old woman .

Hela 20 gamla år ska jag fylla och jag hoppas det blir en grym helg, eller det vet jag att det kommer bli!! Älsklingen är hemma från torsdag - söndag, wiie!! Och jag hoppas vi kan vara med varandra mycket den helgen, det är ju faktiskt min helg, eller hur :D
Jag längtar tills den 2 okotober, då ska jag och johan ha en helkväll för oss själva, men jag vet inte vad vi ska göra för det tänker han inte säga. hihi, ännu en överraskning, i love it :D



Idag var jag uppe tidigt för att åka ett ärende. Sen köpte jag med mig frallor hem och åt en god frukost. Väntade på sofia för hon skulle komma hit. igår köpte vi nämligen massa saker på panduro för att göra armband och vi skulle gjort det idag, men hon hade missat lite i planeringen så det blev ändrade planer och nu har jag absolut ingenting att göra , booring :(

Ska nog lägga mig och gloo lite mer på Las vegas till en kopp te till !
Finns inget mysigare på hösten än att gosa ner sig under en filt med en kopp te och lite tända ljus .


Världens bästa pojkvän!

jag har fått världens finaste och bästa pojkvän man kan få. Vet inte ens om jag är värd honom för att han är så underbar, men jag gör verkligen mitt bästa och hoppas att det räcker till väldigt länge!

Han är fin på alla sätt och vis . Han är så omtänkssam, snäll, vacker, söt, charmig och har världens gulligate skratt! och det bästa av allt, han är full av surprises!

Det var såhär nämligen: vi sågs förra helgen, då jag var nere hos honom. Nästa gång vi skulle sets var min födelsedagshelg då han ska vara hemma torsdag-söndag, men det är inte fören 1-4 oktober. Alltså skulle inte vi ses på 2.5 veckor vilket är vääääldigt länge tycker jag... Men vi skulle klara det:p Tiden och dagarna gick och allt var som vanligt.. vi pratade i telefon som vanligt och sen kom fredagen . Jag jobbade kväll och klockan var 23.45.. En kund kommer in, jag kollar upp och säger hej som vanligt. Helt plötsligt ser jag att det inte är en vanlig kund, utan JOHAN!! Där står han med ett leende på läpparna och säger hej baby. Famnen är full med blommor, choklad och en present!! Snacka om att jag blev chockad och så himla glad. Alltså, det var så fint så det inte var sant. Kunde inte fatta att han kommit hem. Så sa jag; men du skulle ju inte komma hem nu , varför har du inte sagt något . då sa han, vi har faktiskt en månad idag (18:e) och jag ville överraska dig!

Jag doooog, jag smälte som en liten isbit som läggs över en stor eld <3
Den här helgen skulle vart riktigt tråkig egentligen. Fredag kväll jobb, lördag match, söndag match.. men den vändes verkligen och blev så himla bra!!

Ingen har gjort något så fint för mig någonsin! för er kanske det inte alls är en stor grej. Vissa kanske blir överraskade och får saker hit och dit hela tiden, men ah, jag kan inte förklara hur lycklig och glad jag blev när han stod där i dörröppningen till mitt jobb ! Like a farytale comes true .



Johan, du är den bästa pojkvän jag kunnat få och jag gillar dig så otroligt mycket och jag hoppas att ingenting ska komma emellan oss. Jag skulle vilja säga "those three words" till dig, men jag vågar inte :$ Ibland kan även jag vara riktigt blyg, även om du aldrig kan tro det. Det jag kan säga är att du förgyller min dag och har fyllt mitt hjärta med massa massa mer glädje och pirr! A<3J      <3       J<3A 








Världens bästa helg.

För att jag har fått världens bästa överraskning denna
helgen och därför blev en mycket tråkig
helg till världens bästa helg!!

Berättar mer imorgon . hihi


Godnatt

Nu har jag tänkt hoppa i säng och säga godnatt!
Önskade bara att du kunde ligga här och hålla om mig.
Jag saknar dina mjuka läppar och dina mysiga pussar
jag saknar dig!

bara 2 veckor kvar...




Mina nya Boots!

Jag har hittat världens snyggaste boots som jag köpt, love them !! :D






nu , dags för träning ! :D

Mys i Helsingborg

Var ju och besökte älsklingen i helgen. Hade det jätte mysigt verkligen!
Kom rätt sent i lördagskväll och gick nästan vilse på stationen innan jag och johan hittade varandra ;) haha. Sen gick vi upp till honom och bara myste sönder.. Vaknade kl 8 av den jävla solen som lyste en rätt i ansiktet i söndags morse. Han har inte några persiänner/rullgardin än. Somnade om och gick upp vid 10 . Vi åt lite frukost och sen gick vi till en park och latchade lite med en fotboll . Sen kom johans pappa, sambo och farmor och vi slängde runt till bla. ikea, öb, rusta, cykelaffär. Sen drog vi till lägenheten och började fixa med allting . Fick upp gardiner, lampor, hyllor, tavlor mm, så det blev verkligen jätte bra! såg mycket hemtrevligare ut när allting kom på plats.

Vi kom inte iväg fören vid halv 10 på kvällen , så var hemma vid 11 nästan. Det var iaf jätte mysigt att få komma ner och hälsa på honom igen. Hade vi itne träffats denna helgen som var hade jag dött av saknad eftersom vi inte kan ses fören min födelsedag nästa gång :( och det är 2.5 vecka tills dess :O

Jag saknar dig redan jätte mycket <3


En vanlig tisdag

Sitter och väntar på att sofia ska bli klar, så vi kan åka till kba & fika. Ska bli jätte mysigt att sätta sig på Cafe Karmas uteservering i höstsolen med en mugg vaniljlatte, mums!

Känner mig as skabbig idag, orkar knappt fixa mig, trött o förjävlig helt enkelt.. Har rotat igenom hela garderoben men det finns inget fint idag, håret är katastrof och sminket ser skit ut .. men sådanna dagar har ju alla och idag är det min dag.

Längtar tills träningen ikväll , jag är så sugen på fotboll just nu! Har spelat 2 matcher i helgen. Den första med A-laget mot Åsa, gick SKITSKITSKIT helt enkelt.. men ett mål fick jag gjort, men det hjälpte inte så mkt . Vi förlorade stort helt enkelt... igår åkte vi ner till Ullared med b-laget och spelade skiten ur dom rätt ut sagt. Fan vad bra vi var!!! Visst, det blev 3-2 till oss för att vi tappade lite i andra halvlek, men gosh vad bra vi spelade i första halvlek. Vi på forwardslinjen fick helt amazing bollar från mittfältet , det var bara att springa och sätta in den. Hade vi satt alla våra chanser hade det blivit måånga mer mål . Men jag är grymt nöjd med gårdagens match. Då var det verkligen glädje att spela fotboll , fan va skoj det var ! Nu leder jag skytteligan igen i b-laget, gött ;)


Har börjat lyssna på Miley Cyrus (Hannah Montana för er som inte vet), älskar hennes låtar..
Butterfly, fly away ...


Idolkväll!

Gud vad är trött ikväll.. Hade helst gått och lagt mig nu under täcket och bara myst eller något, men jag får vänta tills imon kväll med det :$ hihi :)

Det är helt dött här hemma, har suttit och ätit Thaimat och kollat på "i taket lyser stjärnorna" helt själv, mamma & pappa är inte hemma och karro har också jobbat hela kvällen. Men äntligen har hon slutat, så precis jobbet, så ska ta och dra mig hem till henne nu ! Får ju inte missa resten av idol, därför måste jag åka nu, för det är paaus! Jag har på mig mina goosisgaste kläder ever och väääägrar byta för att åka till karro, så det får bli riktigt riktigt slappt ikväll .


Har derby imorgon igen, mot Åsa denna gången, då jävlar, är sjukt taggad!! och efter matchen, ah då kan man ju kalla det kärlek eller något :D hihi, ska dock ssitta på ett tåg i 2 timmar , från 19.30-20.30, men efter det dåååå ska det bli MYS för hela slanten , jag saaaaknar honom och ska njuta varje sekund jag får vara med honom <3

Ha en bra fredagskväll!
Puss på dig

Shopping

Nu har jag precis kommit hem från Allum , var där med mamma en liten stund innan jag körde henne till jobbet. Hittade en mysig tröja från hm, ett baslinne från gina och lite scrapgrejer från panduro :)

Nu väntar jag på att karro kommer och hämtar upp mig, vi ska till kungsmässan en sväng, hoppas jag hittar lite till, är shoppingsugen ;) + att jag ska köpa en liten hemlis till johan hade jag tänkt.. hihi


Ska även hämta ut min biljett idag till helsingborg på lördag kväll , ska få träffa min prins <3
Skulle egentligen åkt ner med johans pappa på söndag och bara stannat över dagen, men för att få vara med honom så mycket som möjligt åker jag ner på lördag kväll efter min match. Halv 8 går tåget från gbg. Biljetten kostade bara 95 kronor!! hur billigt som helst, så det är perfekt..Visste ni att man kan använda sms biljetter på alla sj:s tåg nu? Jag vågade inte riktigt det för jag är så osmart och fattade ingenting, kör på det gamla vanliga sättet istället ! :)


Helsingborg

Igår var hela gänget (jag,karro,johan,martin,tobbe,johans pappa) nere i helsingborg och hjälpte älsklingen att flytta! :( Först åkte vi till IKEA i kållered och han köpte massa saker som lampor, hyllor mm... Sen började vi åka och resan gick jätte fort. Vi stannade till hos Johans släkt Linda & peter där det bjöds på fika och vi lekte lite med deras barn som förövrigt är de gulligaste barnen jag sett + att dom har VÄRLDENS finaste ögon. Båda är jätte blonda och så har dom mörkbruna ögon, jag smääälte på dirketen kan jag ju säga!!

Sen åkte vi till johans lägenhet och alla pojkarna + papporna började bära upp alla grejer, 6 vårning bor han på så jag, karro och linda stod i hissen och bara tog emot allting som kom upp ! gött ;) Sen åkte johans pappa och martin hem. Även linda,peter och barnen drog sig hem till sist, så då var det bara jag tobbe, karro och johan kvar. Jag och karro tog hand om sovrummet där vi "inredde", fanns dock inte så mkt att göra, men packade upp massa saker och hängde in alla skjortor mm i hans GIGANTISKA klädkammare och så. Diskade även allt porslin medans pojkarna satte upp lampor och fixade allt det tekniska! alltså, deras lägenhet är helt sjuk. lyssna här;

  • 3 sovrum
  • 2 toaletter
  • 3 klädkammare
  • linneskåp
  • garderober i sovrummen
  • kök
  • vardagsrum med ett inbyggt litet rum i ena hörnet
  • ett annat rum som jag itne vet vad man har det till
  • balkong

och än så länge är dom bara 2 pers där. Dom har världens lyxigaste studentlägenhet och den ligger jätte bra till med, bara några minuter till centrum! Det var verkligen enooorm och i vardagsrummet ekade det så fort man sa någonting .. Men det kommer bli super där bara dom får in gardiner, blommor mm :)

När vi inte orkade mer , satte vi oss i soffan och öppnade en champange och johan fick sina inflyttningspresenter. Sen gick vi o käkade pizza, gick o handlade lite gott och satte oss för att kolla sverige matchen. Det var verkligen en riktigt rolig och mysig dag och kväll . Önskar bara han inte hade flyttat.. :(

Jag saknar redan min mysgia gosebjörn, det är så jobbigt att han flyttade precis när allt är så bra mellan oss. Emma på mitt jobb är så söt, hon säger till mig; Det är verklgien som en sorglig kärlekshistoria.. :(


Men vi kommer klara det, det är jag säker på för jag
gillar honom så otroligt mycket och ah, det bara är så<3


pojkarna fixar i johans rum! :)







En soffa, ett bord, en tv! aajeemen!


Kräftskiva!

I fredags hade vi kräftskiva med Jobbet, Frendo Ingvars eller vad vi nu heter.. Hydro om det låter bättre för vissa? Ja, det var grymt i alla fall .. alla hade gjort hattar att ha på sig, men måste nog erkänna att min och sofias var de bästa, kanske inte de snyggaste men.. haha!

Vi drog igång med massa kräftor, räkor, dricka och sånger. Sånghäftet var uppe hela tiden och till slut kunde vi sångerna utantill.. Självklart blev det favoriter som "1 2 75 6 7 75 6 7, 1 2 75 6 7 75 6 7 73..." & Hell and gore "helan går på svengelska" ja, vi hade riktigt kul , blev även en del andra lekar som var fulla med skratt . Drog även ut en liten stund , mén det sög, så åkte hem vid 2 tiden. Kan ju påstå att vi har ett grymt roligt jobbteam, love them all <3






Siamesiska tvillingar eller vad? ;)


Våra otroooligt snygga "hattar"


ny design inom kort..

japp, jag håller på med en ny design, men jag är inte så jävla kunnig så allt går åt helvete.. haha!
Men jag hoppas att fia ska hjälpa mig !:D

Nu ska jag baka muffings med daim i och sen åka till Karro och kolla So you think you can dance! :)

Det går framåt..

Äntligen har lite saker börjat hända iaf !:)

Ska ju som sagt göra om mitt rum och ska ha gjort det väldigt länge.. Kände att det var dags att ta tag i det på allvar nu , så har köpt dator, ny säng , var och kollade på tapet idag och hittade en jätte fin som jag tänkt ha som fondvägg, det är den nedan! Vad tycker ni om den?

Nu ska jag bara få ut alla grejer från mitt rum, vilket är RÄTT mycket, shit, mitt rum svämmar ju över...
Fick panik över att jag inte hade några kläder idag, så åkte till kungsmässan och letade efter en svart klänning, något fodral eller liknande, men hittade ingenting :( inget fanns i min storlek av det jag ville ha.


Igår var jag med sofia hela dagen, hon hjälpte mig med en scrapsida i mitt thaialbum och sen gjorde vi kräfthattar!! Vi ska ha kräftskriva med jobbet på fredag och kravet är att göra en egen "hatt" , Faaan vad coooola våra är ! hahahahaha, kan tyvärr inte visa den här, för vissa på jobbet läser min blogg och det är hemligt tills fredag ;)

Ikväll är jag helt ledig. Tänkte åka med pappa till bunketorp i lindoem och springa, men jag MÅSTE vila, jag måste bli av med min dumma förkylning :(

Jag läntar tills imon kväll, då är älsklingen hemma igen, en sista gång på länge :(



                          Min tänkta fondvägg!

RSS 2.0