Veckan har gått superfort, redan fredag igen!!

ojojoj, nu är det redan fredag igen, veckorna bara springer förbi och jag  vet inte vart dom tar vägen.. Känns som dom börjar gå för fort nu :P


I torsdags skippade vi skolan, vi vet... vi är skolkare, men när det är runt 30 grader ute så vägrar vi sitta inne vid en skolbänk utan då lägger vi oss mycket hellre vid en vacker strand och solar och har kul! Japp, så vid 10 tiden hämtade upp joakim och åkte till Manhattan beach. Det är en grymt fin strand som ligger ca 20 min bort(när trafiken flyter på då). Vi låg där och lekte lekar, läste tidningar, spelade lite fotboll, var och käkade lunch på en restaurang i "centrum" och på eftermiddagen kom även Oskar och joinade oss en stund med sin lilla ansiktshandduk!! Vi andra låg på stora, fina härliga handdukar men han kommer med en liten jävla ansiktshandduk.. haha, hur hade han tänkt sola på den, nej det tänkte han inte, utan han tänkte den kunde vara lite bra att ha om han skulle bli lite varm i ansiktet och tyckte istället att min och karros handduk var otrooligt god att ligga på!! haha, det var dagens ;)

På eftermiddagen så badade vi faktiskt, tro det eller ej ;) Alla utom karro då;) hihi.. ja, kan ju inte direkt påstå att det var varmt i vattnet, var kanske 14 grader eller något men det var inte as kallt :p När vi ligger och solar och pratar så ropar jocke, kolla där är hajjar eller delfiner! vi satt en lång stund och trodde att det var hajar som simmade runt en liten bit ut men efter ett litet tag så såg vi att det var delfiner, så vackra så!! Synd att dom inte kom in så nära land så man kunde badat med dom, för då hade även fega karro hoppat i plurret ;)

Vi åkte hem vid halv 5 tidne och när vi kom hem blev det lite middag. Kvällen spenderade vi i jazuzzin tillsammans med Oskar. Mycket trevligt med en massa prat och när vi gick upp ur jazuzzin så var både händer och fötter skrynkliga som aldrig förr!!

Idag så var det skoldax igen. Dagen gick fort och efter skolans slut var det "pizzaparty" som dom kallar det. Man äter en lietn pizza, pratar och sen går man hem! Idag var det 3 stycken ur min och karros klass som lämnade oss vilket är völdigt tråkigt. Två av dom tycker vi väldigt mycket om och dom kommer vi sakna på lektionerna. Just nu håläs det lite avskedsfest för en av dom nere vid grillplatsen, men vi ska snart ner och grilla med oskar och joakim , så vi väntar lite med att gå ner. Hela vår skola är nästan där nere! Ikväll blir det som sagt lite hamburgare och även lite drinkar , vin och cider. Kommer bli en härlig kväll med massa lekar osv. Ett perfekt avslut på skolveckan och en perfekt början på helgen! :)

Hoppas ni har det kanon där hemma!! pussss ♥

              


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Skriv gärna din bloggadress här:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0