Onsdagens bravader!

Idag har vart en underbar dag och vi njuter för fullt här borta på andra sidan jorden! Idag kom äntligen det fina vädret till oss och det har vart ca 26 grader tror jag! lite svårt att veta eftersom dom mäter i farenhight eller hur det stavas och det är helt annorlunda. Men det har vart kanonväder iaf och direkt efter skolan så åkte vi till Hermosa Beach ca 20 minuter ifrån skolan och där spenderade vi lite mer än två timmar på den underbara stranden!! den är verkligen jätte fin. vi var lite rastlösa så först körde vi norsk karaeoke (en nynnar en låt och de andra ska gissa vilken) och efter det så somnade vi alla till en liten stund och vaknade av att massa äckliga små flugor satte sig på en hela tiden... Dom var jätte irriterande så tillslut fick vi lite ryck och åkte hem!!

På hemvägen stannade vi till vid IKEA, underbart!! Det kändes så skönt att gå in där och det luktade sverige!! Vi köpte med oss lite svensk "mat" som köttbullar, skorpor, kex, godis, kakor :D Sitter och mumsar på Svenska fiskar just nu! :) Direkt när vi kom hem gick vi ner till gymmet och körde 30 minuter på olika konditionsmaskiner! Efter det gick vi upp till lägenheten och körde mage och rygg, duktiga tjejor vi är ;)

Nu har vi precis ätit en utsökt middag bestående av Eget potatismos, svenska köttbullar och brunsås!! Det blev faktiskt väldigt gott och nu är vi proppmätta!! Dags att hoppa in i dushcen för mig och sen blir det väl snart läggdags!!

Imon ska vi skippa skolan, för det ska bli nästan 30 grader här och vi ska ha en heldag på stranden har vi betämt!! Det är vi värda, så som vi kämpar med skolan ;);) hihiihihihhi......

Ha det kanon hemma och njut av ert "varma" väder ;)
Pusspuss ♥

     muums, vad gott det var!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Skriv gärna din bloggadress här:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0