Kvällen på V2O

I torsdag var vi ju ute på en klubb som hette v2o

Vi började med liet förfest i A202, de andra svenskarnas lägenhet! Det blev ölspel, tjöt, dans och limbo och vi hade jätte skoj!! vid havl 11 så ringde vi taxi och åkte till stället. Tog lite tid innan vi hittade det men när vi väl kom in var det jätte skoj!! Man fick gå igenom metaldektorer och dom visiterade en innan man gick in, så hade det aldrig varit i sverige :P

Väl inne var det jätte mycket folk och vi dansade loss i någon timma och sen kom livebandet upp på scen! Vi trodde ju att three 6 maffia beestod av Flohrida and Sean Kingston, men vi hade såååååå fel som man bara kan ha!! Det kom in två andra som sjöng och som var helt värdelösa verkligen! Så efter att ha lyssnat och stått och knött bland massa svettiga människor så drog vi hem och sov . Det blev en tidigt kväll för oss och kom i säng runt 2 tiden!

I fredags var det skola och en liten modevisning som var riktigt rolig! Efter det skulle jess o maria(hennes kompis som är här med oss 1 vecka) hämta upp oss , men dom kom aldrgi, så jag och karro gick till Downtown i long beach och tittade runt lite och shoppade!! Hittade högklackade skor för 27 dollar, vilket är 200 kronor, as billigt!! Sen efter 2 timmar kom dom äntligen och vi åkte till Santa Monica för att luncha med Karros kompis Lisa. Sen gick vi och strövade runt lite och efter det åkte alla hem till oss där vi grillade lite med killarna och sen satt vi hemma hos oss och pratade hela kvällen!! Lisa mådde tyvärr dåligt igår kväll och vi tror att hon blivit matförgiftad, så hon var inte så kababel till att åka hem så hon fick sova hos oss.

Idag har vi helt fått ändra planerna! Det var tänkt att vi skulle ha massa sol och ligga vid stranden idag. men när vi vaknar upp är det inte alls sol och vi får ändra planerna. Istället blir det Venice Beach att gå och kolla runt och sen ska vi gå upp till hollywoodskylten. förra gången stod vi ju bara framför skylten ganska långt ner, men denna gången ska vi gå hela vägen upp och försöka trotsa alla regler, så att vi kommer ner och kan ta på bokstäverna! Det tar ca 1 timma att gå upp och jag vet inte om vi kommer att kunna ta på bokstäverna, men det märker vi!
Blir en liten turistdag idag! Ikväll ska vi på en riktigt Collegefest på universitetet!! :) Kommer bli grymt skoj hoppas vi på och imorgon är det dags för SURFING!! det som jag längtat så länge till , ska bli så kul!!

Här kommer några få bilder från torsdagskvällen, kommer mer senare!!

   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Skriv gärna din bloggadress här:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0