Äntligen helg !!

Yees, äntligen är det vår första riktiga helg, som vi har längtat hela veckan efter den! Det var verkligen en sån där skön fredagskänsla idag jag hade när vi gick hem från skolan.. !!
Under lunchen idag så rusade vi ner och reserverade bil inför imorgon. Vi bokade den minsta bilen (vanlig bil) till klockan 9 imon bitti och eftersom enterprise ligger i Long beach måste vi ta bussen som går 08.39 imorgon.. inte så kul men men :p
Så, när vi kom hem från skolan gick vi och handlade lite kött för vi skulle haft grillkväll och efter det så gick vi och lade oss vid poolen, så skönt !! alla 3 låg och halvsov hela tiden och vi vaknade vid kvart i 5 och gick upp och glodde lite tv! Vi hade egentligen fått höra att grillkvällen med alla svenskarna här i området var på lördagen, men igår kom johanna och lovisa upp till vårt rum och sa att det var idag (fredag).. men vi anade att dom sagt fel dag till oss så vi gick till dom för att höra, men inga hemma och då var klockan 6 och vid halv 7 skulle den börjat.. Så vi slängde i oss en pizza, gjorde oss iordning och gick istället till en bio som ligger ganska nära oss, bara 15 minuter gångväg !! Vi bestämde oss för att se The bounty hunter med Gerald butler och Jenifer aniston, den var riktigt bra men jag var så himla trött bara så höll på att somna .. :(
När vi kom hem var det fest vid grillplatsen här på residenten och det kryllade av asiater från vår ambasy, eftersom det var en tjej som skulle åka hem imorgon som vart här i över 9 månader... Hejdåfest ;) Vi orkade dock inte stanna där eftersom vi är väldigt trött, helt döda rättare sagt + att vi ska upp vid 7 tiden imorgon!!
Imorgon bär det nämligen av till Laguna Beach !! wiiiie, ska bli så skojsigt och sen vid 7 tiden blir det förhoppningsvis party party , me like !
Pusspuss ♥♥

Här är bilder från vår "innegård" med pool, beachvolleyboll, jazuzzi mm. Även bilder från bion, den var jätte stor och hade sjukt gooa sitsar !! :)

Kommentarer
Namn: Matilda

Hej annika=)

vad häffift med USA=) har en fårga, vad 'r det du pluggar nu när du är det nere?

2010-03-20 @ 15:55:33
URL: http://matehilda.blogg.se/
Namn: annika

hallå där ! Ah, det är underbart !! vi läser en språkkurs (engelska) genom STS, som du kanske vet vad det är?? Så vi läser alltså endast engelska på en liten skola med andra studenter från hela världen som gör samma sak som oss ! :)

2010-03-22 @ 04:50:29

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Skriv gärna din bloggadress här:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0