Fredag!!

Hallå allihopa!
Förlåt för otroligt dålig uppdatering, men det har vart lite krångligt och vi har haft en hel del problem och annan skit :P

I detta inlägget tänker jag berätta lite om fredagen! Vi vaknade upp i våra hotelsängar efter en ganska orolig natt. Vi vaknade mitt i natten och var inte trötta osv.. Gick upp vid 9 tiden och gjorde oss iordning. Sen vid 11 tiden gick vi ner till starbucks och åt frukost på deras uteservering. Vi åt goda grillade mackor, yougurt med frukt i och sen drack jag te! :) Det var supergott och gjorde oss mätta.

Sen bad vi lobbyn på hotellet ringa efter en taxi som körde oss till Santa Monica. På vägen dit såg det väldigt bohemiskt ut kan man säga.. konstiga butiker och lite sådant. så svårt att förklara! Han släppte oss ganska nära den stora shoppinggatan som vi gick till . Efter lite titt i butiker som H&M , Urbanoutfits mm så gick vi väldigt förväntasfulla in i det 3 vårningshöga FOREVER21 !! Ojojoj, vi visste inte vart vi skulle börja, men gick ända längst upp och började.. såg massa massa fina grejer till väääldigt billiga priser !! Det tog oss 3 timmar att gå igenom hela butiken, men tillslut kom vi ut med fina saker som klänningar, jeans, solglasögon, smycken, toppar mm. Därefter var vi hungriga så det blev en riktigt lyxlunch på mcDonalds ;) Pommesfrites och milkchake, perfekt ! ;)

Där efter fortsatte vi att kika lite i småbutiker och sen gick vi till Victoria´s secret!! Dock var denna butiken väldigt liten, så det fanns faktiskt inte så mycket fint. Men vi kände att vi väntade lite med att köpa saker därifrån. Har ju två månader på oss !! Jessica kom ut med en parfym därifrån! Det var jättebilligt faktiskt! Kollade även priser på conversern och dom kostade endat 300 kr!!! GALET BILLIGT !! :)
Därefter kände vi att det var dags att dra oss tillbaka.. innan vi tog taxin hem gick vi ner till Santa Monica Pir och kikade lite, jätte fint verkligen! :) Sen hoppade vi in i en taxibil som tog oss till hotellet. Vi har åkt rätt mycket taxi här, men det beror på att det är hälften så billigt.

På hotellet fixade vi oss lite, bytte kläder och gick sen ner för att ta yttligare en taxi till West Hollywood för att äta mat där. En taxichafför tipsade oss om ställen där! Efter en kanon dag trodde vi att det väntade oss en härlig kväll med en ritkig god middag på ett cool ställe. Vi hoppar in i taxin och det är en riktig tjötröv till taxichafför.. Han kör till den gatan vi ville till, men det var ett gathörn där det typ fanns soppor?? aja, vi måste fått fel adress eller så lurade han oss.. Efter det kunde han "inte" köra på ett visst sätt så han körde vääärldens omvägar... in i hela jävla beverly hills och sen ut och sen in igen och tillslut sa han att han skulle stanna på FairFax. Han stannade och vi hoppade ut efter en sjuukt dyr taxiresa, 73 dollar!! (gångra det med 7 så får ni svenskt pris). Det var en liten gata som var helt död? Fanns en restaurang som var proppfull och sen inget mer.. vi gick lite men märkte att det bara var massa skumma människor, gränder och uteliggare !! Efter ett litet tag får vi tag på en taxi och åker hem igen utan att fått mat i magen. Taxin var dock inte bättre den.. Det luktade vattenpipa, han var lite knäpp och vi satt i en sån där taxibil som det är i filmerna, där dom kan dra igen en lucka så e man fast.. haha, det kändes as läskigt :p men tillslut kom vi fram till hotellet igen och vi satte oss på hotellets restaurang kl 23.00 och åt en inte allt för god middag. Pasta för min del. Sen slocknade vi på hotellrummet efter en lång dag med blandade intryck!

         


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Skriv gärna din bloggadress här:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0