Helgen som varit !!

hej allihopa!

Vi har haft väldigt mycket att göra denna helgen så har inte hunnit varken blogga eller lägga in bilder! Här kommer en liten resumé om hur vår helg har varit! Det har verkligen varit kanonväder. Ca 26 grader hela helgen och även idag.. I veckan ska det bli kallare, molnigt och lite regn, hoppas vädergudarna ändrar sig!! ;)

Lördag:

 Dagen började med att vi tog lite sovmorgon och gick upp runt halv 10. Vid halv tolv var vi klara för avfärd mot dagens mål: Hollywoodskylten! Vi hoppade in i bilen och ställde in GPS på en adress som vi hittat på internet! Det finns miljoner olika adresser för att komma till skylten, så vi tog en som vi tyckte lät bra! När vi kommer fram till adressen är det helt fel.. vi kommer in i en stor park med massa golfbanor, människor som har kalas och 1000 vägar som vi trodde ledde upp till Skylten.. Vi frågade en man och han gav oss vägvisning till dit han trodde det var! När vi kommer fram  , högt upp på ett berg är det jätte mycket bilar och folk och vi tänkte, yes vi hittade det. var det verkligen såhär enkelt? Nej, självklart inte! När vi kommer upp och kollar på den vackra utsikten ser vi hollywood skylten några berg bort :( Vi hade kommit till ett Observatorium där det var jätte fin utsikt! Vi åkte vidare och tillslut efter mycket letande hittade vi äntligen skylten!! Det var grymt coolt och man står snett nedanför den till höger. Så vi tog jätte mycket bilder och sen åkte vi därifrån!! Det är så sorgligt att hela vår dag gick ut på att åka bil när det var 28 grader ute :( Men sånt e livet.. vi kommer ha mycket sol ändå förhoppnignsvis! :)

Efter det åkte vi till Malibou för att käka middag! Det blev en jätte god köttbit och potatis på en helt okej restaurang! Efter det åkte vi hem snabbt och bytte om och sen drog vi iväg till Cal State (ett universitet i LongBeach) där vi skulle träffa Joakim, en nyfunnen vän ;) Han bodde i en studentkorridor så det var kul att se hur det såg ut där och uch och fy så litet hans rum var!! (mycket mindre än min brors, Daniels) Klockan bara sprang iväg och efter några timmars prat hade klockan blivit 01.30 pm. Det var bara att gå och lägga sig på direkten för söndagen var en ny spännande dag med massor aktiviteter! 

Söndag:

Denna helgen var en riktig turist helg för oss, så då passade vi även på att gå på Walk On Fame, en gata med massa stjärnor i marken i Hollywood med kända personer! Dock valde vi helt fel dag, en söndag med strålande sol och miljoner människor på gatorna! Vi gick en liten bit fram och tillbaka och sen hoppade vi in i bilen igen och åkte vidare för en Lunch i Bevely Hills. Vi lunchade med karros kompis Lisa och hennes två kompisar. En från sverige och en från skottland, så det blev en engelsk lunch, kul men lite jobbigt! Vi satt på beverlys huvudgata och spanade förfullt efter kändisar, men vi hade otur och såg inte en enda :( Efter det så åkte vi hem till oss och tränade! Invigde mina nya springskor och det var ritkgit gött att springa längs stranden och kolla på alla fina hus i det fina vädret! När vi tränat klart slängde vi i oss lite pasta och sen vid 8 pm (kvällen) så åkte vi hem till Lisa. Hon är aupair hos en familj i Los Angeles och vi hade filmkväll där. Såg på 2012, men såg inte klart den för det blev så sent innan vi ens satte på den! Hennes "familj" bodde i ett jätte fint hus och hon hade ett underbart fint sovrum, lyxigt! Pappan i familjen hade ett helt rum med guldskivor , han hade jobbat med film!

Det var ännu en perfekt och jätte rolig helg där vi hann med massa saker! Allt förutom stranden då, men det har vi många veckor som vi kan ligga där!! Nästa helg åker vi till San Diego där vi sover en natt också! 

Måndag:
Idag var det dags för skola igen och vi ville verkligen inte gå upp ur våra sängar!! Det var skönt att vi hade bil så vi kunde åka lite senare än vanligt men det var ändå jobbigt. Måndag betyder test! testet idag var lite svårare än förra veckan tycker jag och jag fattade inget av gramatiken, haha! men det gick ändå bra tror jag! Direkt efter skolan så åkte vi till Manhattan Beach och solade i två timmar! sen gick vår parkeringstid ut och vi åkte hemåt! Den stranden var verkligen så himla mysig och fin! Dit ska vi försöka åka igen om vi hinner ;)

När vi kom hem så lagade vi Fajitas, tacos fast med kyckling och det blev jätte gott! Som vanligt på kvällarna så springer tiden bara iväg och nu är klockan redan 21.00 . Nu ska vi se ett avsnitt av hollywood fruar och sen blir det sängen, en ny dag med nya möjligheter imorgon!

Hoppas ni har det bra där hemma och njuter av att er så kallade vår börjar komma ;) Puss ♥♥


                                 

här kommer lite övriga bilder när jag ändå är på gång ! :)

        

Här är vår klass med dom ryska småbarnen och utan!:) Gillar vår grupp faktiskt! I fredags åkte Ali hem till sitt hemland igen :( Han var rolig!

  Ali <-----


Kommentarer
Namn: det får du allt gissa ;)

har tänkt alldeles för många gånger att jag ska skriva till dig här , vara snäll och gee dig en kommentar lixom ! åh nuuu var det på tiden kände jag ;)



JAG ÄR SÅÅÅÅ AVUNDSJUK ! men nu är det typ 30 timmar tills jag börjar röra mig ! :D wohoooooo .

då är vi i samma land . sjukt nice! fast ändå sååå sjukt långt ifrån .

fan va fina hollywood bilder . och allt . åh . de känns så konstigt !

det är så grymt ! ni får uppleva så mkt . någon gång i våra liv ska DU och JAG på en lång resa ihop . de har jag bara bestämt . ! saknar dig min snuttegurka !!! PUSSS PÅ DIG <3

2010-03-30 @ 20:46:15
URL: http://synchroskater.blogg.se/
Namn: carina

Halloj igen gumman!

Härligt att ni inte hittade Hollywood skylten direkt! Det gjorde inte vi heller så vi la ner det just då..Senare en kväll när vi var ute och åkte så hamnade vi på en väg och helt plötsligt var vi där :0) hoppsan vad lätt det var, hi hi..

Hoppsan skobb igen, aja baja :(

Synd att du inte är med oss på Fredag när hela tjocka släkten skall ut och äta. Hade du varit med så hade vi blivit 28 pers ATTANS att du inte är med. Hoppas vi kan göra om det nån gång när du är med. Skönt att höra att du ligger i med träningen, har varit orolig att du skall komma hem och se ut som en äkta ....??? asch du vet vad jag menar va!

Pôss på dig :)

2010-03-30 @ 22:36:16
Namn: annika

Sofia: hihi, ohh, du kommer älska usa tror jag! alla är så grymt vänliga här !! Dock är det lite mer höghus i NY än här, men kommer nog bli grymt ! :D Goood luck!! Hihi, ja det får vi försöka göra om vi kan hinna med det i våra buissy lifes ;)

Saknar dig med honey ! looove <3



Carina: Hahaha, ah så var det nästan för oss också.. vi höll på o gav upp och helt plötsligt hamnade vi typ på en gata precis framför den, as lätt ;) så typiskt! Ah, det hade vart så kul att träffa alla, men ni får äta, dricka och prata för mig också ! Skänk mig en tanke iaf ;) haha, herregud, jag vill inte ens kolla på vågen när jag kommer hem , kommer ju ha gått upp flera kilon känns det som efter denhär dåliga maten vi äter.. snabbmat ofta eller lätt pasta eller nudlar :p inte bra! Du, kan du inte lägga upp några bilder på köket på facebook eller skicka till min mail? Är så nyfiken!! Pussssss

2010-03-30 @ 23:17:46

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Skriv gärna din bloggadress här:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0