Idag var det dåligt väder :(

Japp, skola som vanligt då så det hände inte så mycket skoj på förmiddagen... När vi kom ut från skolan var det as kallt och blåste och det hade blivit molnigt, trååkigt för vi hade tänkt solat. Ändrade planer.
Vi drog på gympadojjorna och gick och spelade tennis i ca 1 timma, riktigt kul faktiskt !! undertiden vi spelade så kom två svenska tjejor (en var hon som vi mötte första dagen som hjälpte oss till bussen), så vi pratade lite med dom!! Dom bjöd in oss till party ikväll , men vi skippade det för vi var så trötta .. Men imorgon kväll ska vi ha grillkväll och bada yacuzzi med alla svenskar här !! ska bli jätte roligt faktiskt ! :)
Vet ni, världen är verkligen hur liten som helst!! för det första så bor filippa i tuve, i göteborg! För det andra så när vi pratar med johanna och lovisa så visar det sig att dom är från KUNGSBACKA !! och att dom känner min pojkväns kompisar och att även Sofia och johanna gått i samma klass i 1:an. Dom båda gick på aranäsgymnasiet.. OMG , världen är verkligen såå liten !! vi är på andra sidan jordklotet och så träffar man några svenskar och så känner man igen dom, för att dom är från exakt samma ställe , sjuuuukt !!! Men dom verkar väldigt gulliga och det ska bli jätte skoj imorgon kväll ! :)
så efter tennisen gick vi och handlade lite alcohol (vin) som man egentligen inte får ha här på boendet, men vi gör det lite i smyg :p , sen gjorde vi hamburgare och sen gick jag och jessica och gymmade, så skönt !! Kommer dock ha världens träningsverk imorgon :p Nu ikväll har vi sett på en as dålig film som vi inte såg klart och ätit lite gottigt !!
Karro och Jessica har redan lagt sig så det ska jag med göra nu !! Imorgon blir det förhoppningsvis varmare och då ska vi ligga vid poolen! Tummen upp ! :)
Puss på er alla där hemma från mig i värmen , vi har det underbart !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Skriv gärna din bloggadress här:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0