Ruby´s Diner!

Idag har det varit halvfint väder, men ändå sol men lite dis ibland. Så efter skolan la vi oss vid poolen till klockan fyra och sen gick vi upp och skypade lite med våra pojkvänner osv :)

När vi kom hem hade vi även fått en ny rumskamrat! :( hon är från japan och kan nästan ingen engelska alls och  hon är 44 år (herregud, äldre än karros mamma). Det känns jätte konstigt att hon har flyttat in här när vi redan har installerat oss överallt och det är extra jobbigt att hon är så dålig på englska. Så hon och jessica bor i samma rum nu, men jag tror det kommer gå bra, hon ska bara vara här i 2 veckor! We gonna make it!

Efter det så blev det dinner at ruby´s ! Det är en restaurang som ligger längst ut på piren i Seal Beach!! Det är en riktig 50-tals restaurang med röda stolar, säten, servitriserna bar "uniform" och det fanns massa milkshakar , riktigt riktigt coolt !! Så vi alla beställde in olika hamburgare. Jag och karro tog Hulah burger med pineapple! jessica tog All American Burger!! Alltså, det var nog de godaste burgarna vi någonsin ätit!! så sjuuuukt goda och riktigt stora + att man fick pommes till självklart!! och vet ni ? När man till exempel beställer in ett glas cola som kostar ca 15 kronor, så när man nästan druckigt upp, så kommer dom in med ett till glas, eller fyller på !! Inte konstigt att amerikaner dricker så mycket cola när dom fyller på hela tiden, gratis! Till efträtt tog vi varsin Milkshake och dom var sååå goda!! När vi gick därifrån kunde vi knappt gå för vi rullade fram och var så otroligt mätta! När vi satt och åt så såg jag att det var någon som tog med sig doggybag hem och fick en jätte fin påse, då ville vi också ha sådanna! så när vi gick så frågade vi om vi kunde få varsin påse och det fick vi, dom var jätte fina ! Så det är något ni får se när vi kommer hem! :)

Efter det tänkte vi gått och kollat på GPS, som vi tänkt köpa. Det är  Mycket billigare än att hyra det. Vi orkade dock inte röra oss efteråt så det blev att gå hem till soffan och klockan var ändå runt halv 9 på kvällen.

Så nu har vi även bokat bil från fredag tills den 3 maj. Det kostar ca 3400 kr per person vilket vi tycker är ett mycket bra pris! tyvärr är det ju bara jessica som får köra, men det får la gå ;) Hade vart kul att köra själv också, men it dosen´t matter.

Nu blir det snart sängen för imorgon åker vi till Universial Studios, där alla stora filminspelningar äger rum! ska bli grymt kul att åka dit :):)

(Jag känner att jag har börjat tänka på engelska och även börjat skriva på engelska utan att tänka på det, så vem vet.. snart kanske inläggen blir på engelska )

Puss och kram , älskar er där hemma! ♥
             

! OVER AND OUT !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Skriv gärna din bloggadress här:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0