Vår första RIKTIGA helg här !!

Jaha, då var helgen redan förbi och det var skola imorgon igen, booring :( Vi är inte alls sugna på att gå till skolan imorgon, men men.. som tur är så går vi inte så långa dagar så det är skönt!!

Så, nu till helgen igen. I lördags gick vi upp jätte tidigt och tog bussen in till long beach vid halv 9 på morgonen. Vi hoppade av och gick in och hämtade vår bil !! vi fick välja mellan en vit as snygg bubbla och en tyota som också var fin, så det blev tyotan ... fast jag hade velat ha bubblan ;);) den var as gryym !! När vi visade fram våra körkort så sa dom att jag och karro inte fick köra alls, eftersom att vi hyr bil så måste alla som kör vara över 21.. stört :( men det är nog för säkerheten. Så jessica hoppade in på förarsätet och sakta men säkert så körde vi längs gatorna och stannade till för att storhandla lite när vi väl hade bil, kanon! Efter det lilla stoppet så vevade vi ner rutorna, drog upp volymen och cruisade ner längs Passific Highway (längs havet) för att stanna vid Laguna Beach! Det var en jätte jätte mysig stad där bla. tvserien Laguna beach spelades in ! Vi åkte och visste inte riktigt vart vi skulle ta vägen men tillslut stannade vi till vid en jätte fin strand som hette SaltCreak beach. Gick upp på en utsiktsplats och tog lite fina kort osv! :) Sen satte vi oss i bilen igen och åkte till en restaurang och åt lunch! Jag och Jessica åt kycklingsallad och för karro blev det hambburgare!

Lauren Conrad är en tjej i tvserien Laguna beach och även the hills! Hon bor i laguna beach på ett "berg" och hennes hus är känt och väldigt stort !! Så när vi körde längs vägen så spanade vi lite och helt plötsligt hojtar karro till och tror att hon såg det !! Det var då vi började vår över 2 timmar långa jakt efter hennes hus! Vi åkte på varenda väg och gata i hela lagunabeach tills vi gav upp och insåg att vägen upp till hennes hus är innanför grindar med vakter :( Vet ni vad det värsta var..?  vi var bara ett stenkasst från hennes hus, på kullen ovanför henne låg värsta RIKA OMRÅDET , med dom fetaste husen jag någonsin sett och allt var inhängnat.. dock fanns det en liten gångväg utanför som vi gick på och plötsligt fanns det en ingång som vi självklart smet in på och försökte smälta in.. haha, jag tror dock inte att vi lyckades :p jaja, vi gav som sagt upp jakten och åkte till en strand som hette Main Beach och tog en promenad med en glass i handen! Sen drivade vi hemåt och var hemma runt 20.00. När vi gick in från bilen så var grillpartyt i full gång, vi bytte bara om lite och gick ner och grillade och mötte jätte mycket roligt folk !! massa svenskar och några amerikaner! jag träffade även en tjej som heter Allison som sofia känner lite som är amerikan men som pluggat i sverige ett år, hon var sååå trevlig och jättegullig! vi ska hänga mer ;) Sen efter ett tag blev alla för högljuda, så vissa gik upp till en lägenhet och vi och några andra satte oss i jazuzzin, underbart !! Sen drog vi också upp till lägenheten och tjötade på. kom hem runt 2 på natten och då däckade vi alla i våra sängar!!


Idag, söndag tog vi lite sovmorgon och gick upp vid halv 10. runt halv 12 så begav vi oss i vår bil till newport! det är staden där tvserien O.C spelades in. på lördagskvällen så sa alla till oss: åk till Fashion Island, ett grymt shoppingcenter ! Vi gjorde som dom sa men blev väldigt besvikna :( Det var vissa bra affärer som urban outfits, forever21, victoria secret´s och massa andra väldgit dyra! så vi gick och kikade runt lite och jag fick köpt mig en snygg plånbok från urban outfits och även lite underkläder från victoria secret. Sen gick vi och åt. Alla var grymt hungriga och vi hade ingenaning om vart vi skulle gå, i största panik gick vi till Coco´s. För det första så såg det helt dött ut på utsidan och så fort vi kommer in så kryllar det av pensionärer! helt galet, det var nog inte en person under 45 år!! För det andra så var det lite skabbigt! Vi beställade lite olika saker som hamburgare, enchiladas och sandwich och fick in vår mat och vår cola. HERREGUD, det var äckligt!! jag har aldrig smakat en äckligare cola! Den smakade KLOR, uch jag kunde inte dricka den, vriiidig!! sen maten, den var inte heller god, smaklös och tort och alldeles för welldone :( Det bästa var nog när vi suttit och klagat hela tiden och så kommer servitrisen fram och frågar om det smakar gott, då säger jessica: yes, it was really good! Vi kollar på varandra och börjar asgarva, så himla skoj ! haha! Efter denna middagen gick vi vidare och kikade lite i butiker och sen gick vi till PinkBerry´s som är en yougurtglass med toppingaffär! jätte gott verkligen. Först väljer man en sorts yogurt, sen väljer man olika frukter och sen topping! det fanns allt från mussli, nötter, choklad mm! superduper gottigt!! Efter det började vi bege oss hemåt! Efter att kört lite vilse kom vi tillslut ut på rätt väg och vi hittade hem. Vi tog också en sväng förbi T-mobile, så nu har jag och karro skaffat kontantkort!! Pappa, gå in på din facebook för jag har skrivit mitt nummer där! Sen åkte vi hem och gick ut och gick en powerwalk i en timma!

Nu tar vi det bara lungt och ska snart se ett avsnitt solsidan! Sen blir det sängen eftersom det är skola imorgon igen!!

                                             


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Skriv gärna din bloggadress här:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0