Helgen med massor av sol!

Förlåt förlåt för det dåliga uppdaterandet dom senaste veckorna... Men nu försöker vi verkligen njuta och ha jätte roligt den sista tiden här och vi har nästa inte varit hemma någonting. Här kommer i alla fall ett litet inlägg om våran helg och vad vi ska göra i veckan och lite bilder!

I fredags så var det skola som vanligt och direkt efter den åkte vi hem. Karro och Jessica skypade lite medans jag gick ner till poolen då vi äntligen fått tillbaka den härliga solen!! Har saknat den kan man ju säga men nu är den äntligen här och ska stanna hela veckan! Vi lagade lite middag och efter det åkte ett helt gäng svenskar in till Hollywood där vi checkade in på hotell. Vi skulle nämligen ut på krogen, på ett ställe där dom hade Skandinavisk kväll med bara skandinaver! Så vi förfestade lite på rummet allihopa och sen drog vi ut. Problemet var bara att 5 av oss var under 21 och då kommer man inte in. Dom är väldigt hårda med detta i USA men vi försökte iaf. Vi var så grryyyymt nära på att komma in så det var sanlöst. Kan inte förklara allt som hände här, men tillslut kom vi iaf inte in :( Ett gäng stannade på Den nattklubben och vi lite yngre + några till gick till Level3, en annan nattklubb där åldern är 18+. Det var tyvärr inte alls roligt där så efter en stund gick vi och åt lite och sen gick vi till Hotellrummet. Där låg vi och pratade lite och sedan somnade vi ganska fort och gott. Vi hade 2 rum, där vi sov 6 pers i varje rum fast man bara får sova 4 egentligen, men det var ingen som brydde sig som tur var! En stund senare ramlar oskar och jocke in i vårat rum, full och glada. Jocke däckade på direkten medans oskar tjatade hål i huvudet på oss! ;) Sen hade vi en väldigt rolig natt där det hände lite roliga saker! :)

I lördags vaknade vi runt 9 tiden och vi gick upp. Pojkarna sov lite längre medans vi packade och satte oss och åt frukost. Sen åkte jag, karro, jessica och filippa till Malibu Beach där vi spenderade några timmar. Det var jätte härligt men i slutet blåste det lite väl mycket så då var det perfekt att åka vidare. Då åkte vi till santa monica och tog vår sista shoppingrunda (min och karros iaf). hittade en del fina saker som klänning, topp, bikini osv. och runt 11 tiden då affärerna stängde var vi nöjda och trötta så vi åkte hem och sov!

I söndags så hade vi en toppendag i Laguna Beach, vårt favorit!! Det är så vackert och underbart härligt där. Människor överallt, strandpromenaden är full och det finns mysiga affärer överallt. Vi låg på stranden från 12-4 ungefär och till lunch blev det en god glass! Runt 4 tiden åkte vi till en annan strand där dom i Laguna Beach brukar vara. Den stranden var jätte mysig men ganska liten. Därefter tog vi ett stopp på Fashion Island där jess köpte parfym och en det blev även en snabb sväng på Forever21 sen åkte vi hem. Vi lagade en god middag igår som bestod av Räfflade potatisar, Kött, sås, sallad och cola! :) Sååå gott var det. Därefter blev det bowling med svenskarna för Sara fyllde år. Vi körde två omgångar och det var jätteskoj!! Man gör det så sällan nu för tiden men det var riktigt skoj! Karro var riiiiktigt grym på detta, en sport hon kanske borde satsa på ;) hihi!! Sen när vi kom hem gjorde vi tandblekning, såg på one three hill och sen somnade vi så gott efter en underbar dag!

Idag (måndag) så var det rätt segt att gå upp imrose till skolan men tillslut kom vi upp duschade och gjorde oss iordning och gick ner och åt frukost. Jessica mådde inte så bra imorse så hon skippade skolan så då skulle jag och karro och filippa tagit buss, men filippa fixade sjuts av en kille i vår klass, Koji, så det var skönt! I skolan var det test som vanligt på måndagar och det gick bra tror jag. Efter skolan mådde jessica bättre så hon och filippa åkte till outletet som vi var på förra veckan för dom kände att dom inte hunnit så mycket så dom ville dit igen. Jag och Karro känner oss ganska klara med alla shopping så vi åkte hem och har legat vid poolen hela dagen och det var så otroligt skönt!! Idag är en sån där rikktigt underbar dag. Det har varit skön värme hela dagen och nu ikväll är det helt underbart. Karro och jag har precis suttit här i sofforna och kollat lite på solnedgången som är precis utanför vårt fönster!! Karro och jag lagade även potatismos och köttbullar idag, så gott så! Sen har vi även gjort lite tråkiga men viktiga saker som att noppra ögonbrynen och göra tandblekning. Våra tänder har faktiskt blivit mycket vitare och vi har två dagar kvar! Tandköttet tar lite stryk för att det är så starkt men det är kul att testa en gång!!

Nu ska jag och Karro se på en film tänkte vi och bara mysa här hemma. Det är så himla skönt att vi inte har något planerat resten av veckan. Vi ska bara ta det väldigt lungt och njuta av vår sista vecka här. Det är sjukt att vi åker härifrån på lördag redan:(Men som tur har vi en underbar vecka i Hawaii framför oss också inna vi åker hem som kommer vara ett toppenslut på den här fantastiska resan som vi gjort tillsammans!

Imorgon blir vi även av med bilen men det är ju bara 4 dagar kvar sen utan bil så det ska vi nog klara ;) Man blir lite bortskämd med bil hela tiden.. hiih. Imorgon ska det bli finaste dagen i veckan så då ska vi till beeeachen och steeeka lite!! :D Imon kväll tänkte vi provpacka våra resväskor. Vi har köpt en till , men vem vet, vi kanske behöver 2 extra så det är det vi ska kika på imorgon! :) På onsdag blir det förhoppnignsvis resturang och sen bio. Någon skräckfilm som oskar lurar med oss på...

Uch vill inte åka härifrån, men samtidigt längtar jag hem efter den svenska sommaren, grillkvällar, mys i vallda, träffa kompiar, familj och pojkvän!! :)Känner på mig att det kommer bli en grymt bra sommar! vi ska ta med värmen hem när vi åker hade vi tänkt !!

Här kommer massa bilder blandat från helgen och veckan som varit!:)
Puss puss ♥

                                    

Hoppas ni blir nöjda med alla bilder som jag lägger upp och ni får gääärna kommentera, det är så roligt när man får kommentarer!! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Skriv gärna din bloggadress här:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0